Останні статті і огляди
Новини
Ігрову консоль PlayStation 5 Pro представлено офіційно
-
aaleksandrenko
Member
Якщо порахувати як по ПК компонентам:
там графіка рівня середньої відеокарти за 500 доларів
8 ядерний проц 300 доларів
ссд 2 тб 170 доларів
Плюс плата + БЖ.
Вийде 1000+ доларів щось схоже по цінам пк заліза. Тому 400-500 баксів воно не може коштувати впринципі.
Хоча практично в 2 рази дорожче пс5 то занадто.
Максимум +50% від звичайної.
ссд 2 тб 170 доларів
Плюс плата + БЖ.
Вийде 1000+ доларів щось схоже по цінам пк заліза. Тому 400-500 баксів воно не може коштувати впринципі.
-
Ghody
Member
рдна 1.5 значит, что графика 1 рдна и лучи 2 рдна.man1242: ↑ 10.09.2024 20:38там рдна 1.5 бил в пс5 так что даже если в 2-3 раза будет бистрей ето ничего не даст для влажних трасировокGhody: ↑ 10.09.2024 20:25
там третье поколение лучей. оно по мощности на уровне ртх 4000, а значит минимальный провал производительностт с лучами вместе с псср и фреймгеном
тут рдна 4 в лучах (3 поколение как у ртх 4000) и рдна 3 в растре
что значит, что будет 60 фпс с лучами в 4к с псср и фреймгеном на максималках. проблема в отсутствии игр
-
_Andrik_
Member
Чого там , треба щоб взяли приклад від смартфонів , тільки кабель і паперці в коробку класти . А що, у вас вже мусить бути блок живлення від попередників , або купіть собіSKYJAKER: ↑ 10.09.2024 20:24могли б ще й окремо геймпад продаватиman1242: ↑ 10.09.2024 20:14 Ну вигодное предложение за 800євріков, купил и не паришся.
Відправлено через 28 секунд:
монополия на ринке, могут и за 400 бачей отдавать привод
Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
Там ще гуляють слухи про чергове подорожчання ігрулек до 100$
-
Azerty
Member
У Німеччині VAT складає 19%, у інших країнах пишуть ціну без VATTelcontar: ↑ 10.09.2024 19:15 Цікаво, чому на 100 євро у ціні додали у порівнянні з іншими західними валютами
-
Nehrk
Member
Ну хоть дисковод внешний можно докупить) Я бы хотел Series X в форм-факторе S-ки на бустерах
-
pelia
Member
Так, АЛЕ купуючи комплектуху ви платите усім, а у соні 146% набагато дешевші закупочні ціни.aaleksandrenko: ↑ 10.09.2024 21:07 Якщо порахувати як по ПК компонентам:
ссд 2 тб 170 доларів
Плюс плата + БЖ.
-
Trino
Junior
Насколько мне не изменяет память консоли всегда продавались в убыток за счет продажи игр, эксклюзивов и т д, раз пошла политика продать консоль с минимальным убытком, возможно есть проблема с продажей новых игр которые эту самую консоль не окупают. Или игр нет, такой шлак играть не хочется
P.S.
Поставил себе старые добрые C&C Generals на ноут и то радости больше. PS4Pro уже как год простаивает, включается раз в месяц забрать очередную раздачу по ПС+ , которую кстати с ноября тоже прикроют для неньки - а вот играть увы не тянет
P.S.
Поставил себе старые добрые C&C Generals на ноут и то радости больше. PS4Pro уже как год простаивает, включается раз в месяц забрать очередную раздачу по ПС+ , которую кстати с ноября тоже прикроют для неньки - а вот играть увы не тянет
-
Voozy
Member
С подставкой и дисководом - 800 вечно зелёных.
(Что смешно - если посчитать, то пс3 во время релиза ещё дороже стоила - 900$ по сегодняшним деньгам)
Я не уверен, что одна ГТА6 того стоит. Подожду годик-второй ПК порт - не умру. Благо, беклог накопился - дай Бог. Думаю, не один такой.
(Что смешно - если посчитать, то пс3 во время релиза ещё дороже стоила - 900$ по сегодняшним деньгам)
Я не уверен, что одна ГТА6 того стоит. Подожду годик-второй ПК порт - не умру. Благо, беклог накопился - дай Бог. Думаю, не один такой.
Востаннє редагувалось 10.09.2024 22:28 користувачем Voozy, всього редагувалось 1 раз.
-
den888
Member
Ну і в чому прикол цього девайсу, це шо нове покоління? Жодних matrix awakens ніхто не побачить. Якийсь там «трохи краще», якийсь там рейтрейсінг на відео від амд, серйозно? як робили ігри для поточного покоління так і будуть робити, на ті ресурси, які має ps5. Да робіть вже psp2, це там де можна виїхати..
-
Zzzz
Member
та канєш, райзен 3700, який в пс5, 300 баксів, аж бігомaaleksandrenko: ↑ 10.09.2024 21:07 8 ядерний проц 300 доларів
Врахуй те, що там залізяки допотопні на сьогоднішній день, я просто візьму відеокарту в свій комп 2019 року і він буде вже кращим за пс5про і це буде дешевше.
Просто візьму і заміню відеокарту і все, мені більше нічого не треба буде, щоб ігри працювали краще, ніж на пс5 про
Той момент, коли ПК геймінг став простіше, ніж на консолі
-
Kyro
Member
Як шо в АМД не збрехали і викотять таки FSR з AI на 7000 серію в цому році то якщо поміняєш на 7800XT то буде майже PS5 PRO десь навіть краще.Zzzz: ↑ 10.09.2024 22:29та канєш, райзен 3700, який в пс5, 300 баксів, аж бігомaaleksandrenko: ↑ 10.09.2024 21:07 8 ядерний проц 300 доларів
Врахуй те, що там залізяки допотопні на сьогоднішній день, я просто візьму відеокарту в свій комп 2019 року і він буде вже кращим за пс5про і це буде дешевше.
Просто візьму і заміню відеокарту і все, мені більше нічого не треба буде, щоб ігри працювали краще, ніж на пс5 про
-
Voozy
Member
Мало людей говорят об отсутствии дисковода. Сони уже подготовила людей к этому с digital edition PS5. Но теперь вместо выбора между нормальной и цифровой консолью - нужно докупать дисковод.
Думаю, можно смело сказать, что в след. поколении дисковода не будет ни у зелёных, ни у синих.
Готовьтесь. Пропавшие купленные игры из библиотеки - уже не за горами. Вырезанная музыка - уже будничное явление.
Правда, диск или нет - оно всё равно всё привязано через интернет. Так что просто кинет вам ошибку, мол "иди в баню со своим диском". Так что реально пострадают только коллекторы, как Scott the woz. Боже, как мы тут очутились...
Думаю, можно смело сказать, что в след. поколении дисковода не будет ни у зелёных, ни у синих.
Готовьтесь. Пропавшие купленные игры из библиотеки - уже не за горами. Вырезанная музыка - уже будничное явление.
Правда, диск или нет - оно всё равно всё привязано через интернет. Так что просто кинет вам ошибку, мол "иди в баню со своим диском". Так что реально пострадают только коллекторы, как Scott the woz. Боже, как мы тут очутились...
-
man1242
Member
не думаю что 7000 серия увиди такой апдейт, сразу онли для 8000 серии и может в теории для старших картKyro: ↑ 10.09.2024 22:40Як шо в АМД не збрехали і викотять таки FSR з AI на 7000 серію в цому році то якщо поміняєш на 7800XT то буде майже PS5 PRO десь навіть краще.Zzzz: ↑ 10.09.2024 22:29
та канєш, райзен 3700, який в пс5, 300 баксів, аж бігом
-
MetalistForever
Member
Как там говорил классик Кен Кутараги : найти «вторую работу», чтобы приобрести консоль.
-
Nuclear World
Member
Я по началу думал, что прайс будет до 30к на прошку..., но по итогу будет под 40к, что делает эту покупку неадекватной, особенно с тем расчётом, что зажлобили привод и даже фуфло подставку... Условному владельцу ПС5 надо докинуть 500 баксов минимум, чтобы апнуться на Прошку, такого неадеквата на рынке консолей ещё давно не было. Я готов был баксов 200-250 докинуть за лучший фпс, но не 500 же и то мне кажется будет все 550 (и это без учёта привода и подставки).
Востаннє редагувалось 10.09.2024 22:57 користувачем Nuclear World, всього редагувалось 2 разів.
-
Zzzz
Member
якщо дивитись правді в вічі, то юзав я диск чисто по приколу декілька разів, бо подобаються фізичні видання. А так, майже 99% ігр в цифрі, бо це тупо зручніше, купували з другом на двох на акк та й все. А зараз вже давно не вмикаю плойку, бо толку з неї ніякого.Voozy: ↑ 10.09.2024 22:44 Мало людей говорят об отсутствии дисковода. Сони уже подготовила людей к этому с digital edition PS5. Но теперь вместо выбора между нормальной и цифровой консолью - нужно докупать дисковод.
-
Nuclear World
Member
Никто не в курсе, там будет 120фпс в фулл хд в нативе, без всяких апскейлов ?
Если там будет реально намного жирнее графон и 120 фпс в нативе на фхд, без мыла, то это будет по своему очередной эффект "вау". Когда патчи выкатят под большую часть игр и обновят до версии про. Как был аппгрейд с пс4 на пс5 и на фхд стали доступны 60 фпс.
Если там будет реально намного жирнее графон и 120 фпс в нативе на фхд, без мыла, то это будет по своему очередной эффект "вау". Когда патчи выкатят под большую часть игр и обновят до версии про. Как был аппгрейд с пс4 на пс5 и на фхд стали доступны 60 фпс.
-
1234waltz
Member
Реліз дорогої ПС3 їх нічому не навчив. Пообіцяли нуль свіжих екзів та просто апдейт (аж в налаштуваннях пару параметрів холопам з off на on перемкнули) для 50 поросших мхом ігор. Так тримати Соні.
-
Джон_Иваныч
Member
Сподіваюсь, що за такі гроші, вона буде тягнути всі нові тайтли в нативіkalakawa: ↑ 10.09.2024 18:52сподіваюсь це натяк на появу людського fsr в rdna4У новій консолі також дебютує технологія масштабування PlayStation Spectral Super Resolution, в основу якої лягли алгоритми машинного навчання
-
st0k
Member
Навіть заради нового бладборну б не взяв))