А ще піксель без телефото - каліка, що фоткає гуашшю при збільшенніtablestikus: ↑ 10.09.2024 15:56 Тіки порівнювати треба не з урізаним пікселем а-версії, а звичайним)
Останні статті і огляди
Новини
Apple представила нове покоління iPhone
-
DuckRider
Member
-
pelia
Member
Я не знаю що там з 8а, наприклад, але той же 7а по залізу відмінностей від 7 не має (мається на увазі чіп, бо камера дійсно ТРІШКИ гірша)tablestikus: ↑ 10.09.2024 15:56 Тіки порівнювати треба не з урізаним пікселем а-версії, а звичайним)
-
WorthyWizard
Member
Много видел не отрывающихся от розетки владельцев 15 про?Scoffer: ↑ 10.09.2024 11:59А 120 герців з якою метою? Шоб від розетки ніколи не відривати?WorthyWizard: ↑ 10.09.2024 11:3060 Гц во флагмане в 2024
-
Scoffer
Member
WorthyWizard
Вибачай, але у мене є більш цікаві заняття ніж з'ясовувати хто з тих носіїв павербанків і ста зарядок в кожній розетці є власником 15 про
Вибачай, але у мене є більш цікаві заняття ніж з'ясовувати хто з тих носіїв павербанків і ста зарядок в кожній розетці є власником 15 про
-
AlexKuzovkov
Member
Тобто про те що ти вахтером працюєш, ти не заперечюєш. Ну ок.Vlaad13: ↑ 10.09.2024 16:19AlexKuzovkov: ↑ 10.09.2024 15:52
Переважна більшість на роботі працюють. А не ютуб на роботі дивляться. Ну може якщо, як ти , вахтером працюють.
Если вы считаете нормальным приезжать на работу и работать там без перерыва 12 часов
Мой предыдущий начальник кстати думал так же что в день может быть только 15 минут перерыва на обед и пару раз в туалет сбегать(именно сбегать ) Начальник был послан накуй а я уволен, впрочем отдел закрыли через месяц так как никто не захотел там работать
І про 12 годин працювати теж це підтверджує.
-
AccessDenied
Member
Кстати, у меня нет проблем с автономностью 15 Pro, но я не смотрю тиктоки и не играю в игры.
А так, конечно, запаса на следующий день нет. Вечером дома где-то около 45%, если ночью перед сном зарядить до 100%.
На 14 Pro Max, которым владел до этого, вечером было 60-65% примерно.
А так, конечно, запаса на следующий день нет. Вечером дома где-то около 45%, если ночью перед сном зарядить до 100%.
-
Telcontar
Member
Дивно, у яблук же серйозна автономність. А скільки часу у вас екран активний за день?AccessDenied: ↑ 10.09.2024 17:08 Кстати, у меня нет проблем с автономностью 15 Pro, но я не смотрю тиктоки и не играю в игры.
-
Afit
Member
Как бы не происходил этот процесс, реальные 120 кадров на их дисплее не отобразить. Хотя уже все среднебюджетники на андроид умеют в 120 кадровKimRomik: ↑ 10.09.2024 15:08Уповільнена знімка відбувається поза очей людини. Іншими словами, знімка відбувається на 120-240 кадрах, потім конвертується в 60 кадрів і зберігається в пам'ять.Afit: ↑ 10.09.2024 13:18 Имеет возможность съёмки в 120 кадров, но экран 60 герц не позволит в полной мере это ощутить
-
Vlaad13
Member
Я занадто ледачий для роботи вахтеромAlexKuzovkov: ↑ 10.09.2024 16:58Тобто про те що ти вахтером працюєш, ти не заперечюєш. Ну ок.Vlaad13: ↑ 10.09.2024 16:19
Если вы считаете нормальным приезжать на работу и работать там без перерыва 12 часов
Мой предыдущий начальник кстати думал так же что в день может быть только 15 минут перерыва на обед и пару раз в туалет сбегать(именно сбегать ) Начальник был послан накуй а я уволен, впрочем отдел закрыли через месяц так как никто не захотел там работать
І про 12 годин працювати теж це підтверджує.
А ти мабуть ідеальний біоробот - працівник, мрія будь якого начальника
-
AccessDenied
Member
Telcontar
Я этим не заморачиваюсь, как и не включаю проценты в статус баре. Вижу только их в шторке или когда подключаю на зарядку.
Но, вот что говорит статистика за 10 дней. Правда она нерелевантна, т.к. я болел и не разговаривал по телефону и скайпу даже по работе.
Я этим не заморачиваюсь, как и не включаю проценты в статус баре. Вижу только их в шторке или когда подключаю на зарядку.
Но, вот что говорит статистика за 10 дней. Правда она нерелевантна, т.к. я болел и не разговаривал по телефону и скайпу даже по работе.
- спойлер
- спойлер
- В инстаграме смотрю видосы с животными, наверное они таки кушают больше, чем просто фото листать.
Востаннє редагувалось 10.09.2024 17:31 користувачем AccessDenied, всього редагувалось 1 раз.
-
Vlaad13
Member
Ти ж мені щось там про сетап написати хотівTelcontar: ↑ 10.09.2024 17:17Дивно, у яблук же серйозна автономність. А скільки часу у вас екран активний за день?AccessDenied: ↑ 10.09.2024 17:08 Кстати, у меня нет проблем с автономностью 15 Pro, но я не смотрю тиктоки и не играю в игры.
Мені ще довго чекати?
-
zmax
Member
KimRomik: ↑ 10.09.2024 10:36хто на здоровому глузді в 2024 році буде купувати китайський шпигунський ксяомі?
себе не покупал, а родителям вполне норм. проблема решается подключением бесплатного adguard
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Придеться оновитись на 16 Про Макс, як завжди, бо жінка хоче мій 15 Про Макс, а мати її 14 Про Макс
Кожен рік одне й те саме - собі новий, а мамин, котрим користувалася рік дружина, а до цього рік я - на ОЛХ
Кожен рік одне й те саме - собі новий, а мамин, котрим користувалася рік дружина, а до цього рік я - на ОЛХ
Востаннє редагувалось 10.09.2024 18:01 користувачем sergiiua, всього редагувалось 1 раз.
-
Creature4O
Member
заблокувати китайський шпигунський софт руснявою за....оюzmax: ↑ 10.09.2024 17:31KimRomik: ↑ 10.09.2024 10:36хто на здоровому глузді в 2024 році буде купувати китайський шпигунський ксяомі?
себе не покупал, а родителям вполне норм. проблема решается подключением бесплатного adguard
-
bes
Member
Короче почитав вас понял что это очередной провал apple который в очередной раз побьет все рекорды продаж
-
Vlaad13
Member
Можливо йому більше подобається коли за ним шпигують москалі, а не китайціCreature4O: ↑ 10.09.2024 17:48заблокувати китайський шпигунський софт руснявою за....оюzmax: ↑ 10.09.2024 17:31
Відправлено через 58 секунд:
Все провальне окрім 16 про Макс, він норм але трохи оверпайзbes: ↑ 10.09.2024 17:50 Короче почитав вас понял что это очередной провал apple который в очередной раз побьет все рекорды продаж
-
aaleksandrenko
Member
Купили 1 айфон, а 3 людини оновили айфон на новийsergiiua: ↑ 10.09.2024 17:44 Придеться оновитись як завжди, бо жінка хоче мій 15 Про Макс, а мати її 14 Про Макс
-
maksim2020
Member
А навіщо оновлятись з 15 Pro на 16 Pro? Шоб шо?AccessDenied: ↑ 10.09.2024 12:02 Думал обновиться на 16 Pro, в итоге вижу, что есть смысл только на Pro Max или вообще дальше ходить с 15 Pro.
-
zmax
Member
Vlaad13: ↑ 10.09.2024 17:52Можливо йому більше подобається коли за ним шпигують москалі, а не китайці
все листы блокировок открытые, никто не мешает запустить свой сервак, тот же pi-hole. лучше конечно же придраться к примеру и побухтеть
-
AccessDenied
Member
maksim2020
Бо це потужно!
Щоб було.
Бо це потужно!
Щоб було.