Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 05.09.2024 22:33Не впевнений, але нехай буде так. Але тут ще дивне питання хто такі "ми". Одне діло науковий співробітник фізичної лабораторії з червоним діпломом, аспірантурою та науковою ступеню, друге діло - форумний балабол
звичайно. тому я знаю що таке 17 025 а ти ні :rotate:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 05.09.2024 22:44тому я знаю що таке 17 025 а ти ні
Скажу відверто, не знав, але подивився :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 05.09.2024 23:47Скажу відверто, не знав, але подивився
от бачиш. а я людям лабу допомагав робити по 17 025
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.09.2024 01:55от бачиш. а я людям лабу допомагав робити по 17 025
Так це чудово, що ми різні та маємо абсолютно різні знання
feson
Member

Повідомлення

Hotspur: 05.09.2024 22:04 1. Чи достатньо ми знаємо фізику?
1 знаємо достатньо
Та ладно..ніфіга ми не знаємо...що таке електричний струм (який носій і чи є він взагалі).
І чому при зменьшенні відстані між обкладинками конденсатора його емніть зростає.
Тобто якщо відстань -бескінечність то емніть конденсатора +бескінечність....це вражає мене особисто.....ну а Ви мабуть все знаєте..... :laugh:

Отправлено спустя 4 минуты 36 секунд:
Куди пропадає +бескінечність заряду та енергії конденсатора якщо відстань між обкладинками конденсатора -бескінечніть.
Тут парадокс......наприклад бутерброд - чим товще ковбаса тим він калорійніший....... :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
А тут - ковбаси зовсім нема....а енергія кудись преться......многовимірність...чи простір....х.з....
Radio Bay
Member

Повідомлення

feson: 06.09.2024 16:33Та ладно..ніфіга ми не знаємо...
Я теж до цього схиляюсь, але не хочу тему перетворювати на флуд :)
Безвесть
Member

Повідомлення

Аудіокарта і мікрофон до 100$
Граю в ігри + стріми
Зараз маю мікрофон samson c01u pro і навушники superlux hd669
Хочу поміняти мікро і якусь зоавнішню аудіокарту до нього. Що порадите?
З'явилось трошки грошенять, хочеться побавитись з такими штуками :)
Востаннє редагувалось 10.09.2024 00:53 користувачем Безвесть, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

Безвесть: 10.09.2024 00:41Хочу поміняти мікро і якусь аудіокарту до нього. Що порадите?
по мікрофонам я не спец, тут не скажу. карта щоб записувати ти слухати ? в обох випадках краще зовнішня з окремим живленням

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Безвесть: 10.09.2024 00:41мікрофон samson c01u pro і навушники superlux hd669
мікрофон не поганий а навушники - можна купити оце - Beyerdynamic Dt 770 Pro Black 250 Ом
Безвесть
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.09.2024 00:46
Безвесть: 10.09.2024 00:41Хочу поміняти мікро і якусь аудіокарту до нього. Що порадите?
по мікрофонам я не спец, тут не скажу. карта щоб записувати ти слухати ? в обох випадках краще зовнішня з окремим живленням

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Безвесть: 10.09.2024 00:41мікрофон samson c01u pro і навушники superlux hd669
мікрофон не поганий а навушники - можна купити оце - Beyerdynamic Dt 770 Pro Black 250 Ом
Я і хочу зовнішню. Треба було написати.
Ну ти заліпив про навушники :) ціна нічого така.. але мої мені дуже подобаються, поки не хочу міняти.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Безвесть: 10.09.2024 00:41Аудіокарта і мікрофон до 100$
Creative G6 мабуть. По мікрофонам lewerlin норм давав расклади, почекаємо
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.09.2024 00:55Creative G6 мабуть.
вона гарна але живлення не дуже. краще Hell хай шукає

Відправлено через 54 секунди:
Безвесть: 10.09.2024 00:53Ну ти заліпив про навушники
це дуже дуже непогані навушники а про тому що вони більш дубова версія ніж не про

Відправлено через 43 секунди:
Безвесть: 10.09.2024 00:53Я і хочу зовнішню. Треба було написати.
Schiit Hel
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.09.2024 02:46краще Hell хай шукає
Згоден, але він 199 на офсайті коштує, сюди доїде за 240 (32 розмитнення, доставка, допакування, щоб не бахнули, НП)
Юсбішники в них тільки A-B, то тут вже щось знайде, там ліпше 2 дроти, на сігнал та на живлення, от як тут
Чи потрібно воно камраду тут я не впевнений. Собі б я, звісно, Хел взяв
Nutbar
Member

Повідомлення

Безвесть: 10.09.2024 00:41 Аудіокарта і мікрофон до 100$
Граю в ігри + стріми
Не влізе в бюджет 100 зовнішня карта і ще й мікрофон. І туди ж ще й XLR кабель нормальний :) Навіть просто тільки зовнішню карту хорошу взяти - вже може бути замало. Можете спробувати в цьому бюджеті пошукати якийсь інший USB мік, але може вийти шило на мило. Наче ж адекватний в вашого мікрофона звук, невже прям так сильно не подобається?
Людині ж до мікрофону, ця не підійде
Radio Bay: 10.09.2024 00:55 Creative G6 мабуть
І ця теж для відтворення звуку. Ну, там звісно є якийсь мікрофонний вхід, але просто для галочки.

З недорого може Focusrite Scarlett Solo, Presonus AudioBox GO. Ще дешевше M-Audio M-Track Solo, Behringer U-Phoria UM2, але чи буде воно прям сильно краще USB міку питання відкрите. Ще є Swissonic Audio 1 - по звуку (і драйверам/софту, що також дуже важливо) не знаю що там, але набір функцій за такі гроші ледь не дивовижний.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Nutbar: 10.09.2024 04:18Focusrite Scarlett Solo, Presonus AudioBox GO. Ще дешевше M-Audio M-Track Solo, Behringer U-Phoria UM2
Так там не просто писати, а й погатися, мабуть музику послухати. Ті ультрабюджетні карти не про це, та в них дуже слабка вушна дірка і все це не $100. Ділема. Що потрібно від мікрофона? Записати стрім для Ютьюба, який більшість буде слухати на встройці? Я б вкладався у звук, а мікрофон на другому місці, але то вже нехай камрад обирає пріорітети. Загалом ми йому все описали
Nutbar: 10.09.2024 04:18І туди ж ще й XLR кабель нормальний
Не лякай людину :)
Безвесть
Member

Повідомлення

Nutbar: 10.09.2024 04:18
Безвесть: 10.09.2024 00:41 Аудіокарта і мікрофон до 100$
Граю в ігри + стріми
Не влізе в бюджет 100 зовнішня карта і ще й мікрофон. І туди ж ще й XLR кабель нормальний :) Навіть просто тільки зовнішню карту хорошу взяти - вже може бути замало. Можете спробувати в цьому бюджеті пошукати якийсь інший USB мік, але може вийти шило на мило. Наче ж адекватний в вашого мікрофона звук, невже прям так сильно не подобається?
Людині ж до мікрофону, ця не підійде
Radio Bay: 10.09.2024 00:55 Creative G6 мабуть
І ця теж для відтворення звуку. Ну, там звісно є якийсь мікрофонний вхід, але просто для галочки.

З недорого може Focusrite Scarlett Solo, Presonus AudioBox GO. Ще дешевше M-Audio M-Track Solo, Behringer U-Phoria UM2, але чи буде воно прям сильно краще USB міку питання відкрите. Ще є Swissonic Audio 1 - по звуку (і драйверам/софту, що також дуже важливо) не знаю що там, але набір функцій за такі гроші ледь не дивовижний.
Бюджет дві сотні. 100 на карту і 100 на мікро.
Або більше в карту і менше на мікро, якщо це буде краще мого юзб мікро :)
Дякую за варіанти. Подивлюсь огляди, щось виберу
lewerlin
Member

Повідомлення

Безвесть: 10.09.2024 00:41Хочу поміняти мікро
Емм... а нащо власне? Що в ньому не влаштовує?
Безвесть: 10.09.2024 00:41якусь зоавнішню аудіокарту до нього. Що порадите?
Всі масс-маркет ЗК мають мікрофонні входи за залишковим принципом. Винятки є, але вони внутрішні і там ще й постає питання якості мами і БЖ.
Дефолтна порада була б взагалі ЮСБ-мікрофон, щось типу fifine A6T(або аналогічний хатор, чи хайпер), але у вас вже гарний мік(ціною в заявлений бюджет) який хоче лише гарного інтерфейсу.
Nutbar: 10.09.2024 04:18З недорого може Focusrite Scarlett Solo, Presonus AudioBox GO. Ще дешевше M-Audio M-Track Solo, Behringer U-Phoria UM2, але чи буде воно прям сильно краще USB міку питання відкрите. Ще є Swissonic Audio 1 - по звуку (і драйверам/софту, що також дуже важливо) не знаю що там, але набір функцій за такі гроші ледь не дивовижний.
Типу перерахованого, але як і будь-який аналог, його зв'язку з самсоном треба вживу тестити.
спойлер
Що точно можу підказати(але будете довбатися з драйверами :gigi: ) - колись до топових мам, Асус клала платки СупрімФХ(ерзац дискретна ЗК) і пара модельок були на кодеку AnalogDevices. Я з ними стикався кілька раз( а ще в мене була мама леново, з аналогічним кодеком - AD1988A) - більш якісного звуку з міка(в ПК) я не чув ніде, якщо не враховувати зовнішні аудіоінтерфейси.
Hotspur
Member

Повідомлення

Nutbar: 10.09.2024 04:18Людині ж до мікрофону, ця не підійде
в нього юсб мікрофон

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
Nutbar: 10.09.2024 04:18І туди ж ще й XLR кабель нормальний
вони є китайські не дорогі але йому воно не треба
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Зараз є звуковуха Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, працює 10+ років, все влаштовує окрім драйверів, які не мають підтримки memory integrity відтак відповідну опцію безпеки Windows увімкнути неможливо. Думаю оновити її на шось типу AE-5 чи AE-7, або можливо порадите щось інше цікаве?
Безвесть
Member

Повідомлення

lewerlin: 10.09.2024 10:55
Безвесть: 10.09.2024 00:41Хочу поміняти мікро
Емм... а нащо власне? Що в ньому не влаштовує?
Безвесть: 10.09.2024 00:41якусь зоавнішню аудіокарту до нього. Що порадите?
Всі масс-маркет ЗК мають мікрофонні входи за залишковим принципом. Винятки є, але вони внутрішні і там ще й постає питання якості мами і БЖ.
Дефолтна порада була б взагалі ЮСБ-мікрофон, щось типу fifine A6T(або аналогічний хатор, чи хайпер), але у вас вже гарний мік(ціною в заявлений бюджет) який хоче лише гарного інтерфейсу.
Nutbar: 10.09.2024 04:18З недорого може Focusrite Scarlett Solo, Presonus AudioBox GO. Ще дешевше M-Audio M-Track Solo, Behringer U-Phoria UM2, але чи буде воно прям сильно краще USB міку питання відкрите. Ще є Swissonic Audio 1 - по звуку (і драйверам/софту, що також дуже важливо) не знаю що там, але набір функцій за такі гроші ледь не дивовижний.
Типу перерахованого, але як і будь-який аналог, його зв'язку з самсоном треба вживу тестити.
спойлер
Що точно можу підказати(але будете довбатися з драйверами :gigi: ) - колись до топових мам, Асус клала платки СупрімФХ(ерзац дискретна ЗК) і пара модельок були на кодеку AnalogDevices. Я з ними стикався кілька раз( а ще в мене була мама леново, з аналогічним кодеком - AD1988A) - більш якісного звуку з міка(в ПК) я не чув ніде, якщо не враховувати зовнішні аудіоінтерфейси.
Він мене влаштовує, просто хочется кращого звучання чи просто якось іншого. Чи можна покращити звук мого мікрофона якимось аудіоінтерфейсом? він же юсб, ше шарю в цьому. Мені в ньому подобається моніторинг і підсилення навушників. Гучності навушників з компа мені не вистачає, а з мікрофона з запасомю. Єдине що не подобається то це шум коли слухаєш себе + шум комп додає. Може краще буде якийсь динамічний мікрофон, щоб менше шуму вльовлював?
Nutbar
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.09.2024 12:37 в нього юсб мікрофон
Так це зараз, але ж Безвесть написав, що веде стріми, йому хочеться купити інший мікрофон (очевидно, звичайний конденсаторний) і звукову карту до нього з XLR входом і фантомним живленням.
Radio Bay: 10.09.2024 05:59 Так там не просто писати, а й погатися, мабуть музику послухати. Ті ультрабюджетні карти не про це, та в них дуже слабка вушна дірка і все це не $100. Ділема. Що потрібно від мікрофона? Записати стрім для Ютьюба, який більшість буде слухати на встройці?
Я так зрозумів, що пріорітет це саме запис, а не прослуховування. Дірка так, в деяких з тих карт малопотужна, але для навушників з середнім чи невеликим опором норм. Що до встройки, то навіть на ній можна почути різницю між будь-якими мікрофонами, більше від навушників залежить.
Radio Bay: 10.09.2024 05:59 Я б вкладався у звук, а мікрофон на другому місці, але то вже нехай камрад обирає пріорітети. Загалом ми йому все описали
Ну бачите, ви б вклались, а автору воно не дуже цікаво, як я зрозумів. І навушники і якість відтворення звуку і так влаштовують. Погоджуюсь, дійсно, пріорітети за ним, і дійсно все описали.
Безвесть: 10.09.2024 12:53 Він мене влаштовує, просто хочется кращого звучання чи просто якось іншого. Чи можна покращити звук мого мікрофона якимось аудіоінтерфейсом? він же юсб, ше шарю в цьому.
Ні, в юсб мікрофон вбудований свій аудіоінтерфейс, тож покращити його не вийде. Я не знаю як ви виводите звук для стріму, але можливо гарним варіантом було б використовувати сторонню прогу для прийому звуку, обробки, а далі вже оброблений звук відправляти в ОБС через віртуальний аудіокабель. Це покращить якість, бо обс одразу все стискає з втратами і спотвореннями.

А що придбати - з сумарним бюджетом в $200 - якийсь юсб мік дорожче ніж той що зараз.
Відповісти