Новини
Останні статті і огляди
Ptt Kyivstar
-
pelia
Member
Ми знову пропустили річницю! Де автор?
-
romura
Junior
Здоров батяри! Поки до apple кампуса ще не доїхав - тут з мiськiм транспортом погано.
-
seraphic
Member
romura
Понимаем! к такому никто не был готов, трудно предугадать дорожные преграды
Понимаем! к такому никто не был готов, трудно предугадать дорожные преграды
-
LiquidStorm
Member
Сьодня спрезентували 16-тий айфон. Може хоч в ньому нарешті РТТ запрацює?
-
viperest1
Member
Ну нарешті , бо вже хвилюватись почав

-
a_z_z_y
HWBOT OC Team
Не певен, там перископна камера може завадитиLiquidStorm: ↑ 09.09.2024 22:03 Сьодня спрезентували 16-тий айфон. Може хоч в ньому нарешті РТТ запрацює?
-
Rex
Member
Тут більше питання не в пристроях користувачів, а у підтримці з боку оператора зв'язку. Наскільки я розумію, Київстар більше не надає цю послугу абонентам.
Можливо, Apple у співпраці з Verizon'ом або AT&T розроблять нову версію цього протокола і презентують як вбивчу фішку iPhone'a наступного покоління - типу "Apple PTT" чи просто "iPTT"
Можливо, Apple у співпраці з Verizon'ом або AT&T розроблять нову версію цього протокола і презентують як вбивчу фішку iPhone'a наступного покоління - типу "Apple PTT" чи просто "iPTT"
-
WalkMan
Member
Я думаю що Apple прикрутили до нової кнопки цей PTT, дуже зручно вона розташована 
-
anatolikostis
Member
тему далеко отпускать нельзя, иначе автор про нее забудет 
-
Gold_Star
Member
Автору бажаю справжнього самурайського терпіння! Потратити половину життя на пошук ptt...
-
GreenMile
Member
Краще б вже точку G шукав замість того pttGold_Star: ↑ 30.05.2025 15:04 Автору бажаю справжнього самурайського терпіння! Потратити половину життя на пошук ptt...
-
pelia
Member
Рано ви почали тут писати
-
OverPow
Member
Автор видимо был занят тушками, скоро вернётся
-
pelia
Member
Ну шо, всіх з річницею. А саме з повноліттям треду 
-
7mindfields
Member
хто ще цю тему використовує як календар?
-
OverPow
Member
Я 
-
Gold_Star
Member
Ну, в якомусь сенсі автор дочекався свого - флагманські смартфони вже отримують можливість супутникового зв'язку без підключення через базовий ретранслятор. В 2007 таке би точно ніхто не уявив 
-
John Doe
Member
-
AntonyKandaurov
Member
Прийом! Час все ж таки відзвітувати!romura: ↑ 09.09.2024 20:11 Здоров батяри! Поки до apple кампуса ще не доїхав - тут з мiськiм транспортом погано.
-
pelia
Member
romura
Де новини? Не залишай нас у підвішеному стані!
Де новини? Не залишай нас у підвішеному стані!