Останні статті і огляди
Новини
Порадьте будь ласка VPN
-
Dante_Salyeri
Member
Вітаю панове! Так склалося що зараз працюю в Донецькій області, і всі місцеві провайдери обмежують доступ до великої кількості інтернет-ресурсів. Це пов'язано з виконанням західних санкцій. Вирішив спробувати vpn. Але раніше не стикався з вибором такого софту. Головне при виборі це щоб не різав швидкість (бо хочеться і в мережеві ігри пограти) і щоб була можливість обрати сервера з українськими ip (якщо це можливо).
Дякую за допомогу.
Дякую за допомогу.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Якщо потрібен український IP, то можна взяти будь-який базовий VPS, поставити туди Wireguard, OpenVPN, Tailscale, Zerotier і до нього конектитись. Обмежень по швидкості і трафіку майже не буде. По грошах приблизно те саме, що і платний VPN сервіс.
-
0kie
Member
Dante_Salyeri
https://www.vpnunlimited.com/ua/palianytsia
https://www.vpnunlimited.com/ua/palianytsia
-
Dante_Salyeri
Member
Ray2000gt
Дякую за варіант. А які + та - такого варіанту? Раніше з таким не стикався, і чи не простіше тоді просто купити підписку на платний VPN сервіс, щоб робити менше маніпуляцій?
Відправлено через 39 секунд:
0kie
Дякую за пропозицію.
Дякую за варіант. А які + та - такого варіанту? Раніше з таким не стикався, і чи не простіше тоді просто купити підписку на платний VPN сервіс, щоб робити менше маніпуляцій?
Відправлено через 39 секунд:
0kie
Дякую за пропозицію.
-
Dremjke
Member
Sufshark.
-
Shpoker
Member
Dante_Salyeri
чисто под впн я б порекомендовал vps от молдаванского pq.hosting на 2 ядра (по 5,27 евро). скоростя норм, айпишники есть украинские в том числе, на торренты не ругаются (по крайней мере за 3 месяца 0 жалоб, хотя пользуется много человек, нет-нет, а кто-то торрент и забудет выключить).
берешь себе такую тачку, натягиваешь то что рекомендовал Ray2000gt и вперед сколько хош клиентов.
у них и прямо впн сервис есть свой, но им не пользовался, ибо мне дешевле развернуть свою инфраструктуру и роутить как нужно конкретно мне и где сам хочу и методами которыми мне лично нужно
чисто под впн я б порекомендовал vps от молдаванского pq.hosting на 2 ядра (по 5,27 евро). скоростя норм, айпишники есть украинские в том числе, на торренты не ругаются (по крайней мере за 3 месяца 0 жалоб, хотя пользуется много человек, нет-нет, а кто-то торрент и забудет выключить).
берешь себе такую тачку, натягиваешь то что рекомендовал Ray2000gt и вперед сколько хош клиентов.
у них и прямо впн сервис есть свой, но им не пользовался, ибо мне дешевле развернуть свою инфраструктуру и роутить как нужно конкретно мне и где сам хочу и методами которыми мне лично нужно
-
sdbndfgn
Member
Dante_Salyeri якщо під мак і не анонімно - https://macpaw.com/clearvpn дає бескоштовий
-
antihope
Member
безплатний-clearvpn
я сам юзаю surfshark, 2 річна підписка щось в районі 2к коштувала
я сам юзаю surfshark, 2 річна підписка щось в районі 2к коштувала
-
Engineer_1988
Member
"Місія наших продуктів – надавати доступ до вільної інформації та захищати персональні дані. " Але для реєстрації давайте встановлюйте Дію. Щось тут не сходиться.
-
YumaX
Member
Dante_Salyeri
Користувався windscribe vpn, він типу платний але за реєстрацію там дають 10Гб трафіка безкоштовно на місяць, мені вистачало!
Користувався windscribe vpn, він типу платний але за реєстрацію там дають 10Гб трафіка безкоштовно на місяць, мені вистачало!
-
S
Member
Можете попробовать бесплатный VPN от Cloudflare называется WARP. Ставится как на ПК так и на мобильный.Dante_Salyeri: ↑ 10.09.2024 00:49Вітаю панове! Так склалося що зараз працюю в Донецькій області, і всі місцеві провайдери обмежують доступ до великої кількості інтернет-ресурсів. Це пов'язано з виконанням західних санкцій. Вирішив спробувати vpn. Але раніше не стикався з вибором такого софту.
Для игр нужна не скорость, а низкая latency и она в любом случае вырастет из за большего количества сетевых узлов. А укр IP, зачем?Dante_Salyeri: ↑ 10.09.2024 00:49Головне при виборі це щоб не різав швидкість (бо хочеться і в мережеві ігри пограти) і щоб була можливість обрати сервера з українськими ip (якщо це можливо).
-
AccessDenied
Member
Пользуюсь MEGA. Кроме 400 гб за 4,99 € еще и VPN бонусом.
-
S
Member
Проще, но на своем сервере своя рука владыка.Dante_Salyeri: ↑ 10.09.2024 12:16і чи не простіше тоді просто купити підписку на платний VPN сервіс, щоб робити менше маніпуляцій?
Отправлено спустя 44 секунды:
А шо ж не свой сервак.AccessDenied: ↑ 10.09.2024 13:54Пользуюсь MEGA. Кроме 400 гб за 4,99 € еще и VPN бонусом.
-
Nutbar
Member
Він і під вінду є. Сам користуюсь і теж раджу, швидкість норм.sdbndfgn: ↑ 10.09.2024 12:37 Dante_Salyeri якщо під мак і не анонімно - https://macpaw.com/clearvpn дає бескоштовий
-
AlexKuzovkov
Member
Їм Дія треба тільки для підтвердження громадянства.Engineer_1988: ↑ 10.09.2024 13:23"Місія наших продуктів – надавати доступ до вільної інформації та захищати персональні дані. " Але для реєстрації давайте встановлюйте Дію. Щось тут не сходиться.
-
pelia
Member
Практично всі мої потреби по впн повністю перекриває 1.1.1.1, може і вам вистачить
-
Engineer_1988
Member
так, чудовий сервіс (безкоштовний) - в один прекрасний момент коли не заходив певний час(більше пів року) - просто все пропалоAccessDenied: ↑ 10.09.2024 13:54 Пользуюсь MEGA. Кроме 400 гб за 4,99 € еще и VPN бонусом.
-
pelia
Member
Вони попереджують задовго до видалення. Навіщо їм тримати дані "мертвих" користувачів?Engineer_1988: ↑ 10.09.2024 14:31так, чудовий сервіс (безкоштовний) - в один прекрасний момент коли не заходив певний час(більше пів року) - просто все пропалоAccessDenied: ↑ 10.09.2024 13:54 Пользуюсь MEGA. Кроме 400 гб за 4,99 € еще и VPN бонусом.
-
AccessDenied
Member
Engineer_1988
Тю, мы в компании удаляем выключенные клиентские виртуалки через N месяцев, которые просрочили оплату.
Потом клиенты просыпаются и хотят свои данные, так извините, а кто за хостинг платить будет? У вас было несколько месяцев, чтобы забрать свои данные, господа.
Отправлено спустя 4 минуты 51 секунду:
S
Мне хватает "своих" серваков на работе.
Тю, мы в компании удаляем выключенные клиентские виртуалки через N месяцев, которые просрочили оплату.
Потом клиенты просыпаются и хотят свои данные, так извините, а кто за хостинг платить будет? У вас было несколько месяцев, чтобы забрать свои данные, господа.
Отправлено спустя 4 минуты 51 секунду:
S
Мне хватает "своих" серваков на работе.
-
0kie
Member
Engineer_1988
Подтвердить гражданство через Дию, чтобы русские не лезли в сервис. Автоматом продлевается на следующий год. 5 устройств на один аккаунт. На выбор: роутер, смартфон, ПК. Офигенный VPN, полтора года пользуюсь. Даже в онлайновые игры пинг выше на самую малость.
Подтвердить гражданство через Дию, чтобы русские не лезли в сервис. Автоматом продлевается на следующий год. 5 устройств на один аккаунт. На выбор: роутер, смартфон, ПК. Офигенный VPN, полтора года пользуюсь. Даже в онлайновые игры пинг выше на самую малость.