Продавец AlliBuy, есть ли отзывы?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dark Knight
Member

Повідомлення

isusik63: 24.06.2024 00:06
Dark Knight: 06.06.2024 10:32

Код: Виділити все

Ступінь небезпеки:  67 %

шось тут не те :lol:
Уже 71 :shuffle:
Дивлюся зараз - ступінь небезпеки різко зменшилася в нього.

Зараз 17% (01.09.24)

Шо сі стало ? :gigi: :eek: :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Nuriydin: 30.08.2024 13:03 Доброго дня! Хочу зробити свій допис про AlliBuy. Звернувся до них під час блекауту, майже 2 місяця тому, купував зарядну станцію. У такому важкому становищі в мене не було можливості перевіряти досить ретельно продавця, і наявність зареєстрованого фопа мене нарешті заспокоїло. Продавець поспілкувався зі мной в месенджері OLX, а потім скинув рахунок у телеграм. Я заплатив задаток, і після почалось те саме, про що писали інші постраждалі. Спочатку кожний тиждень мені обіцяли станцію, потім кожний тиждень обіцяли повернути гроші - до 10 вечора, до 18.00, сьогодні 100 % і таке інше. Після чергового обману відповідали щось плутане, якісь люди щось докинуть, був фінансовий аудит, питання остаточно вирішено, проблеми с постачальником, чекаю на ваше повернення... Начебто навіть співчуває, що світло почали знову вимикати, може хоче показати, що він в Україні та стежить за сітуацією, а може це витончене знущання чи хитрість. Мовляв, не переживайте, ваші гроші у нас є і ми їх повернемо, чого б це нам не вартувало - і, як уже було сказано, нічого не роблять.
Пройшло 2 місяці, у мене ні станції, ні моїх грошей. Огидно, що люди наживаються на скрутному становищі українців. Читав тут відписи Allibuy, мовляв, надайте мені 100 % приклад шахрайтва, так от, шановний AlliBuy, станом на зараз ви мене кидаєте, роблячи гарну міну при поганій грі. Напишіть тут на форумі, коли ви хоча б повернете мені мої гроші, на кажучи про те, що саме ви підвели мене з термінами. При цьому сервіс ще збирається розвиватися і бачить себе у інстаграм. Це що, щоб кидати більше людей?
Також збираюся на них подавати заяву до поліції, написав на OLX. Буду стежити за ними та писати коментарі скрізь, де зможу.
Жесть, співчуваю..
AlliBuy
Junior

Повідомлення

Яка саме станція,напишіть назву,скільки вона коштувала,і дамо відповідь!
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Dark Knight: 01.09.2024 23:15Я заплатив задаток
Дальше уже все ясно, как белый день :gigi:
Nuriydin
Junior

Повідомлення

Nuriydin: 30.08.2024 13:03 Доброго дня! Хочу зробити свій допис про AlliBuy. Звернувся до них під час блекауту, майже 2 місяця тому, купував зарядну станцію. У такому важкому становищі в мене не було можливості перевіряти досить ретельно продавця, і наявність зареєстрованого фопа мене нарешті заспокоїло. Продавець поспілкувався зі мной в месенджері OLX, а потім скинув рахунок у телеграм. Я заплатив задаток, і після почалось те саме, про що писали інші постраждалі. Спочатку кожний тиждень мені обіцяли станцію, потім кожний тиждень обіцяли повернути гроші - до 10 вечора, до 18.00, сьогодні 100 % і таке інше. Після чергового обману відповідали щось плутане, якісь люди щось докинуть, був фінансовий аудит, питання остаточно вирішено, проблеми с постачальником, чекаю на ваше повернення... Начебто навіть співчуває, що світло почали знову вимикати, може хоче показати, що він в Україні та стежить за сітуацією, а може це витончене знущання чи хитрість. Мовляв, не переживайте, ваші гроші у нас є і ми їх повернемо, чого б це нам не вартувало - і, як уже було сказано, нічого не роблять.
Пройшло 2 місяці, у мене ні станції, ні моїх грошей. Огидно, що люди наживаються на скрутному становищі українців. Читав тут відписи Allibuy, мовляв, надайте мені 100 % приклад шахрайтва, так от, шановний AlliBuy, станом на зараз ви мене кидаєте, роблячи гарну міну при поганій грі. Напишіть тут на форумі, коли ви хоча б повернете мені мої гроші, на кажучи про те, що саме ви підвели мене з термінами. При цьому сервіс ще збирається розвиватися і бачить себе у інстаграм. Це що, щоб кидати більше людей?
Також збираюся на них подавати заяву до поліції, написав на OLX. Буду стежити за ними та писати коментарі скрізь, де зможу.
Вітаю всіх зацікавлених на цьому форумі! Вчора AlliBuy зв'язалися зі мною та нарешті повернули гроші в повному обсязі. За що я їм все ж таки вдячний, незважаючи на те, що я загубив багато часу і нервів. В своєму минулому коментарі я, можливо, десь згустив фарби і перегнув ціпок. За це вибачаюсь. AlliBuy запевнив мене, що проблеми сталися через постачальників і що станції вони від тепер будуть завозити самі. Якщо хтось ризикне, пишіть коментарі про свій досвід. В любому випадку, пишіть коментарі та виносьте проблему в публічне коло. Зараз нема нечутливих до цього компаній і напівкомпаній. І ще, не лінуйтесь і перевіряйте продавців за номерами телефонів та реквизитами. В неті багато чого можно знайти. Принаймні можу сказати, що гроші AlliBuy повертає, хоч і залишились деякі питання. І порада від мене: якщо це можливо, купляйте техніку на великих майданчиках, де є сервіс та гарантії безпеки. Краще переплатити 100 $ і не переживати, воно цього не варто. Всім миру та добра.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Nuriydin: 04.09.2024 11:50Вітаю всіх зацікавлених на цьому форумі! Вчора AlliBuy зв'язалися зі мною та нарешті повернули гроші в повному обсязі.
:D прикольно, нашару обігові кошти. Навіщо брати кредити, є ось такі піпл, які почекають паму місяців
Nuriydin: 04.09.2024 11:50За що я їм все ж таки вдячний,
навіть так)? за 2+міс. користування
Nuriydin: 04.09.2024 11:50 В своєму минулому коментарі я, можливо, десь згустив фарби і перегнув ціпок. За це вибачаюсь.
тобі заплатили на пряник щоб ти змінив свій відгук?
Із 92 оцінки більшість негативні. А ті що позитивні - залишені ними самими( на дати дивись) + погрози цього продавана ні на що не наводять?
Твоя проблема в тому, що за пачки гречки і макаронів ти змінив своє бачення :D
Nuriydin
Junior

Повідомлення

Engineer_1988: 04.09.2024 12:23
Nuriydin: 04.09.2024 11:50Вітаю всіх зацікавлених на цьому форумі! Вчора AlliBuy зв'язалися зі мною та нарешті повернули гроші в повному обсязі.
:D прикольно, нашару обігові кошти. Навіщо брати кредити, є ось такі піпл, які почекають паму місяців
Nuriydin: 04.09.2024 11:50За що я їм все ж таки вдячний,
навіть так)? за 2+міс. користування
Nuriydin: 04.09.2024 11:50 В своєму минулому коментарі я, можливо, десь згустив фарби і перегнув ціпок. За це вибачаюсь.
тобі заплатили на пряник щоб ти змінив свій відгук?
Із 92 оцінки більшість негативні. А ті що позитивні - залишені ними самими( на дати дивись) + погрози цього продавана ні на що не наводять?
Nuriydin: 04.09.2024 11:50В своєму минулому коментарі я, можливо, десь згустив фарби і перегнув ціпок.
твоя проблема в тому, що за пачки гречки і макаронів ти змінив своє бачення :D
Ні, мені нічого додатково не платили.
Мені тільки повернули мої кошти. Чи радий я цьому факту? - Так, дійсно.
Розумію я чи ні, що мої кошти десь використовувалися? Так. Хоч стверджувати на 100 % я це не можу, бо до поліції діло не дійшло.
Я впевнений, що в моєму толерантному коментарі достатньо інформації для роздуму та застережень, - і для їдких коментарів, до речі, також, і з вашим коментарем Engineer_1988 я згоден в частині "правди-матки", не згоден з особистісними оцінками. Добре, що такі відповіді існують.
І я нікому не раджу звертатись до цього продавця. :)
AlliBuy
Junior

Повідомлення

Когда то мерилом моей деятености был форум,когда меня знают многие вне поля AlliBuy,если кто то хочет что то доказать пусть доказывает,я больше комментировать не буду,среди пользователей есть мои клиенты,где они получили кучу негатива в свою сторону,мол засланные козачки,поэтому умничайте тут между собой.
Мне это не интересно.
Распинаться и доказывать больше никто нечего не будет.
Знаем многих,работаем много лет,проект AlliBuy это сервис доставки а не интернет магазин.
Кто от нас получал товар писали,им веры нет,поэтому ищите,покупайте на hotline.
А для того чтоб быть уверенным составляйте договора и не будет проблем.
У нас в договоре четко все указано.
yupi
Member

Повідомлення

AlliBuy: 04.09.2024 14:44У нас в договоре четко все указано.
:lol: :lol: :lol:
Ни одного реального позитивного отзыва, но "вы всьовреьти" :laugh:
AlliBuy
Junior

Повідомлення

Кто это сказал?вы!вам тут кучу клиентов писала,вы писали это постанова,это засланные козачки,я могу подтянуть еще хоть сотню довольных клиентов.
Но никто не будет расспинаться и что то кому то доказывать!!!
Engineer_1988
Member

Повідомлення

yupi: 04.09.2024 18:18 Ни одного реального позитивного отзыва, но "вы всьовреьти" :laugh:
по 10 відгуків в 1 день говорить про успішність, не встигають просто замовлення опрацювати, завал від клієнтів як при B2B Jewelry :laugh:
MeXaHuK
Junior

Повідомлення

Ну що, поїхали :) Я наступний...
Maksymmio
Junior

Повідомлення

Схоже я ледь не вляпаввся у велику проблему. Вже думав було оплачувати, так їх забанили на ОЛХ...

Далі цитата переписки з техпідтримкою (щойно зареєструвався для цього повідомлення і не знаю, як скрін додати):
"Я: Вітаю, хотів би уточнити, що сталося з продавцем, і чи його не забанили за шахрайство.
Я: [скрін переписки з id]
OLX: Користувач був заблокований в цілях безпеки. Підкажіть, чи Ви постраждали?
Я: Ні, я не переводив гроші
Я: Хотів просто дізнатися чи з ним далі небезпечно спілкуватися
OLX: В цьому випадку все гаразд, продавець дійсно виявився недобросовісним. Поспілкуватись з ним вже не вийде, адже його профіль було заблоковано."
Nuriydin
Junior

Повідомлення

Я теж скаржився на Allibuy OLX, але мені не відповили. А воно працює...
Engineer_1988
Member

Повідомлення

як сказав колись один вже неіснуючий кацап :gigi:
спойлер
Liubov
Junior

Повідомлення

АФЕРИСТИ!!! Беруть передплату і місяцями вішають лапшу...по факту ні товара ні грошей. Хтось пише під поганими відгуками гнівні і загрозливі коментарі...
Вже заблокувані на ОЛХ , банки попереджено про схему і написані заява в поліцію. Зараз ведеться робота для написання колективної заяви в поліцію
Engineer_1988
Member

Повідомлення

:laugh: :laugh:
спойлер
).JPG
yarema
Junior

Повідомлення

Всім привіт, замовив у цього продавця Acer predator helios 700, я давно шукаю цю модель, неоднократно на форумі створював теми, де пропонував обміняти мій MSI ge 76 raider, alienware area 51m r2, та інші ноути, і ось, знайшовся продавець який згодився підвезти. Якщо це не кидалово, в що я не вірю, бо надто специфічні і достовірні фото мені скинули, то я зніму відео прийому посилки на новій пошті, і розпакування. І прикріплю скріншоти переписки. Колись я уже замовляв у цього продавця охолоджуючу підставку IETS GT500, в 2021 році, коли їх ще не було в Україні. Через ebay з повною передоплатою. Прийшла через три тижні.

Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
Правда, та підставка обійшлась мені всього в 150 баксів , але думаю і цього разу має усе бути ок, триматиму у курсі.

Відправлено через 4 хвилини 53 секунди:
Зображення

Відправлено через 45 секунд:
Зображення
Anton4e
Junior

Повідомлення

Привіт, також зробив замовлення і зробив передоплату 80 000 грн на ФОП, купую дрон, гарна ціна, термін поставки 1 тиждень. Термін пройшов у минулий четвер. Продавець на зв'язок виходить кожного разу. На запити відповідає, що товар в UA, але немає зв'язку з кур'єром, може бути, що отримаю товар у Києві завтра (09.09.24).
Продавця знайшов на OLX. Вчора надумав перевірити продавця ретельніше, знайшов ваш форум.
Прочитав тему, бачу, що є суттєвий ризик...
Але по-дитячому себе заспокоюю, що якщо шахрай, то чому не заблокований на OLX, чому, якщо сплата на ФОП (не одноденка), не закрито поліцією?
Врешті-решт відпишусь на форумі. Додам докази або замовлення, або заяви.
yupi
Member

Повідомлення

Anton4e: 08.09.2024 18:54товар в UA, але немає зв'язку з кур'єром
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: просто в голос
Metroa
Member

Повідомлення

Скільки ще акаунтів на форумі у даного "продавця", які продовжують розповідати казочки?
Відповісти