Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
Machovelvet
Junior
Підскажіть плз навушники з мікрофоном, бюджет 100$. В основному ігри, інколи спілкування, дякую.
-
Евгений King
Member
Найультимативнішим рішенням насправді буде купити окремо звукову, вуха та мікрофон.Machovelvet: ↑ 21.08.2024 17:00 Підскажіть плз навушники з мікрофоном, бюджет 100$. В основному ігри, інколи спілкування, дякую.
Ось приклад дешевого сетапу, котрий по якості зільється тільки вже кратно дорожчим аналогам:
Superlux HD660/HD669
Звукова Sound Blaster X1 USB DAC
Окремий USB мікро Fifine K050
X1 качне зарантовано 80 Ом вуха і там ще доволі великий запас гучності, думаю до 150Ом вивезе легко, та й в цілому для бюджетного кишенькового звуку - це топ
Superlux HD669 мені дуже сподобались у свій час, навіть брав до них окремо додаткові дуууже глибокі і мякі амбушюри, що тільки покращили їх звук. Змінив на DT 770Pro 80Ом виключно тому, що за 3 роки 669 просто почали сипатись, шнур став дуже жорстким, дві пари амбюшур почали розвалюватись. Так 770ті звісно трохи кращі, та й ціна там мінімум х3 )))
Superlux HD660 сам не юзав, але теж дуже нахвалюють.
У Superlux є ще інша марка Axelvox, це одне й те саме.
Мікро K050 в свою ціну мабуть кращий вибір по ціна якість, часто починаючі мамкині ютубери беруть)
Ще в плані звукової можна пошукати Creative G5/G6, їх один час refurbished багато було, може десь знайдете б.в. дешевше 2к...
Ну а чогось внятного в форматі гарнітури в цю ціну мабуть і не найдеться, якщо не готові до компромісів. Бо або мікрофон буде топ, а навушники Г, або навушники норм, а мікрофон як з підвалу.
-
Machovelvet
Junior
Дякую за розгорнуту та цікаву відповідь, але це вже виходить за бюджет, та і хочеться однією покупкою все закрити. Щодо якості мікрофону - то потрібно що б мене просто було чутно -), це всі критерії по ньому.
-
Евгений King
Member
Що ж, давайте тоді разом окунемось в безумство:Machovelvet: ↑ 21.08.2024 17:39 Дякую за розгорнуту та цікаву відповідь, але це вже виходить за бюджет, та і хочеться однією покупкою все закрити. Щодо якості мікрофону - то потрібно що б мене просто було чутно -), це всі критерії по ньому.
Razer - жодні не раджу, дууже забагато басу, звук в іграх дуже збитий, в них нічого не зрозуміло, або треба дууже багато часу на адаптацію, брав собі 2 різні моделі різних років, не сподобались жодні, потім ще мучився з поверненнями.
Logitech G733 - ваш бюджет, якщо брати у сіровозів, пристойний звук і терпимий мікрофон, бездротові. Та як усі бездротові можуть трохи білим шумом фонити і це тупо проблема конкретного екземпляру може бути. Їх полюбляють ютубери кіберспортсмени, особливо в Apex часто їх видно.
Logitech G435 - ваш бюджет, інколи можна наткнутись ще й на бандл з бездротовою мишею на 500-700 грн дорожче. Цікаві, легенькі, звук не сильно топ, та пограти і фільми поглянути - цілком, мікрофон кращий за середній по лікарні. Знову таки через те що бездротові, окремі екземпляри можуть трохи фонити і можливо прийдеться міняти поки знайдеться гарний екземпляр.
Logitech G535 Lightspeed - трохи кращі за 435 і мають всі ж ті самі недоліки бездротових вух.
З бездротовими мабуть все.
По дротовим можна якийсь варіант HyperX Cloud + звукова подумати
Ще цікаві Edifier G2 як ультимативне рішення бо там і звукова набортна і т.д. У них і мікро гарний, та от зі звуком є нюанс, у них є невеликий ефект бочки, мені воно не сильно подобається, а от троє товаришів купили - їм дуже сподобались і для пограти і в плані якості мікрофону.
PS: переглянув половину ek і не побачив більше нічого, за що б зачепилось око, або третій ешелон китаю, або всілякі Acer/Asus без толкових оглядів і повним нерозумінням що воно таке.
PSPS: як варіант ще щось з JBL Quantum можна подивитись
-
Radio Bay
Member
В мене теж знайомому сподобалось, сам не слухавЕвгений King: ↑ 21.08.2024 18:11а от троє товаришів купили - їм дуже сподобались
-
Jingle_Bells
Junior
привіт, потребую поради з вибором вух для пк: іграшки, фільми, трохи музики.
із основного:
1. років з десять просидів на стілсерієз (сіберія, після чого сіберія в2) - всім влаштовували. але останні вже доживають своє, зовсім вбитий вигляд та непрацюючий мікро;
2. підігнали мені з місяць назад якісь рейзери, але там звук як із дупи, закинув їх в погреб, внукам подарунок буде;
3. хочеться без танців з бубнами, без доп настроєк та всього цього. підключив і забув;
4. розглядаю варіанти як з вбудованим мікрофоном, так і з окремою покупкою мікро;
5. непогано буде, якшо це буде безпроводний варіант, але не мастхев;
6. бюджет - 200-300$.
як жертва кіберкотлетного маркетингу, в першу чергу, дивився в сторону Steelseries Arctis Nova 7 та Logitech G Pro X2
але потім, завдяки декільком постам в цьому треді, взяв до уваги такі моделі як Sennheiser Momentum 4, BD DT 700 PRO X та ін
Audeze Maxwell та B&W PX7 - вже по бюджету не тяну. ще й враховуючи те, шо треба буде окремо мікрофон докупати.
шо можете порадити, шановні?
із основного:
1. років з десять просидів на стілсерієз (сіберія, після чого сіберія в2) - всім влаштовували. але останні вже доживають своє, зовсім вбитий вигляд та непрацюючий мікро;
2. підігнали мені з місяць назад якісь рейзери, але там звук як із дупи, закинув їх в погреб, внукам подарунок буде;
3. хочеться без танців з бубнами, без доп настроєк та всього цього. підключив і забув;
4. розглядаю варіанти як з вбудованим мікрофоном, так і з окремою покупкою мікро;
5. непогано буде, якшо це буде безпроводний варіант, але не мастхев;
6. бюджет - 200-300$.
як жертва кіберкотлетного маркетингу, в першу чергу, дивився в сторону Steelseries Arctis Nova 7 та Logitech G Pro X2
але потім, завдяки декільком постам в цьому треді, взяв до уваги такі моделі як Sennheiser Momentum 4, BD DT 700 PRO X та ін
Audeze Maxwell та B&W PX7 - вже по бюджету не тяну. ще й враховуючи те, шо треба буде окремо мікрофон докупати.
шо можете порадити, шановні?
-
Radio Bay
Member
Сенхи або Баэри, то діло смаку, різний звук, я за Сенхи, але то особисте.Jingle_Bells: ↑ 23.08.2024 12:40Sennheiser Momentum 4, BD DT 700 PRO X
Обидві моделі гарні та подобаються, це "правильні" навушники, варті уваги.
Нажаль там проблеми з тим, що у декого одне вухо вмираєJingle_Bells: ↑ 23.08.2024 12:40Audeze Maxwell
-
IrosLAV
Member
даватимуть з коробки "крутий, басистий" звук. Більшості людей таке подобається (інакше виробники б не робили цього).Jingle_Bells: ↑ 23.08.2024 12:40 Steelseries Arctis Nova 7 та Logitech G Pro X2
DT 700 PRO X навпаки, даватимуть сухий/правильний/студійний" звук, який люблять аудіофіли, але "типовому" користувачу він може бути не по кайфу)
Мав HyperX -> Razer Barracuda (доволі норм, навіть зараз інколи вдягаю, коли тре безкабельність) -> бездротові Audeze Maxwell (дуже важкі, ламаються динаміки, мікрофон лайно) -> DT 770 -> Sennheiser HD 620. Баєри і сенхи доволі скучні, якщо перейти з Рейзера, але звикається і потім звук з Рейзерів не приємний).
Плюс Рейзерів (і всіх безпровідних геймерських) - вбудована звукова карта. До студійних (баєри-сенхи) тре вже думати, звідки вивести звук. Не завжди вбудована в материнку звуковуха може їх розкачати. До них прийнято брати ще звукову карту ($100+...)
Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Якщо ще не звикли до правильного звуку - можливо й не треба починати і вибрати "геймерські"
-
Radio Bay
Member
Слух адаптується швидко та знов "бумбокса" вже не хочетьсяIrosLAV: ↑ 23.08.2024 14:45Якщо ще не звикли до правильного звуку - можливо й не треба починати
Це не так, багато хто сухого звуку там не любить, так же як і студійні монітори, бо не живе, а шукають емоційність подачі матеріалу, щоб слухати музику, а не правильні звукиIrosLAV: ↑ 23.08.2024 14:45сухий/правильний/студійний" звук, який люблять аудіофіли
-
Bryt
Member
Даже не знаю, зачем теперь существует DT 700-X, если в наличии есть 770 Pro X - с теми-же излучателями, но в более привычной и зарекомендовавшей себя конструкции.
-
Radio Bay
Member
Тоже не понял, путаница какая-то с этими моделямиBryt: ↑ 23.08.2024 15:13Даже не знаю, зачем теперь существует DT 700-X, если в наличии есть 770 Pro X
Відправлено через 19 хвилин 9 секунд:
Тут немного о разнице, хоть какая-то попытка объяснения, а не ютьбное бла-бла-бла, на Хаед-Фай копаться влом
-
CucumberFreshOne
Junior
Привет всем, выбираю наушники для компьютера, нужен упор в басс, вот эти всякие средние и высокие частоты я не шарю мне без разницы, как пример могу сказать что мне сильно нравилось в свое время, затычки CX 300 ii от сенхайзер, после них купил сони дороже раз в 3, они хуже играли на мой взгляд, вот и боюсь так же ошибиться и тут. Микрофон лучше чтоб был встроенный, и по возможности отстёгивался, потому как я себя через микрофон не слушаю, а если будет потребность - куплю отдельный так как по качеству будет лучше. Вариант с рокерскими наушниками из черной кожанки, и звуковой картой - только если вы меня убедите что там звук сильно лучше. Сейчас смотрю на hyperx cloud alpha. Бюджет 3-7к грн
-
Radio Bay
Member
В Tackstar поискать, но ты изначально ищешь кривой звук с выпяченными басами. Beats славятся басами, но они дорожеCucumberFreshOne: ↑ 24.08.2024 15:07Сейчас смотрю на hyperx cloud alpha. Бюджет 3-7к грн
Почитай ветку по ЗК. Убеждать? А ты реально думаешь, что кто-то будет тратить своё время, чтобы объяснять очевидные вещи?CucumberFreshOne: ↑ 24.08.2024 15:07 и звуковой картой - только если вы меня убедите что там звук сильно лучше
-
CucumberFreshOne
Junior
Radio Bay
ЗК это звуковая карта? Или что? Я имею ввиду где почитать ознакомиться
ЗК это звуковая карта? Или что? Я имею ввиду где почитать ознакомиться
-
SERGBILL
Member
чувак, по твоей активности в ветке видно, что ты именно тот человек)Radio Bay: ↑ 25.08.2024 15:23 А ты реально думаешь, что кто-то будет тратить своё время, чтобы объяснять очевидные вещи?
-
Radio Bay
Member
Да, в ветке по звуковим картах поискать отзывыCucumberFreshOne: ↑ 25.08.2024 18:00ЗК это звуковая карта?
Одно дело быстро чиркануть пост, другое дело объяснять чем отдельный цап/ЗК лучше встройки, когда это уже 1000 раз описывалось и есть отзывы )SERGBILL: ↑ 25.08.2024 18:15чувак, по твоей активности в ветке видно, что ты именно тот человек)
Відправлено через 8 хвилин 52 секунди:
На пальцах приличный цап просто играет больше звуков
-
Jingle_Bells
Junior
питання щодо ЗК, Realtek ALC897 - шляпа? (мамка B650M Pro RS)Radio Bay: ↑ 23.08.2024 14:11 Сенхи або Баэри, то діло смаку, різний звук, я за Сенхи, але то особисте.
чи потрібно буде під умовні сенхи брати ще й окрему ЗК, чи "вистачить" і встройки?
Отправлено спустя 5 минут 12 секунд:
можливо й так, а можливо - самий час)IrosLAV: ↑ 23.08.2024 14:45 Якщо ще не звикли до правильного звуку - можливо й не треба починати і вибрати "геймерські"
але дякую за розжовану відповідь
-
Radio Bay
Member
Це нічого не говорить, фінальний результат залежить від конкретноі реалізації. Марка чіпсету ніяк не характеризує звук. Тим більш ЗК або цап будуть мати підсилювач. Треба брати таку зк, комбіновані цапи вже будуть мати підсилювачJingle_Bells: ↑ 26.08.2024 14:36питання щодо ЗК, Realtek ALC897 - шляпа? (мамка B650M Pro RS)
Залежить від того чи забажаєш звука ліпше. Грати буде і такJingle_Bells: ↑ 26.08.2024 14:36чи потрібно буде під умовні сенхи брати ще й окрему ЗК, чи "вистачить" і встройки?
-
Avenger80
Member
Купили наушники Razer Barracuda X - сын говорит, что они шипят у него по беспроводу и что его китайские VGN VXE V1 типа лучше в этом плане (в плане фонового шипения). Хотя я этого шипения вообще не слышу и звук у Razer Barracuda X намного более качественнее и без всякого для меня шипения. Может из-за возраста такая фигня происходит - ему 14 лет? А с возрастом мы перестаём слышать высокие частоты... В общем, он слегка расстроился - 4500грн, а полного комфорта нет. Хотя для меня - очень даже. Но всё равно, как ни странно Razer Barracuda X не очень то и лучше моих проводных KOSS UR20. Нет вау эффекта никакого от 4500грн. по качеству звука. Да, беспроводные, да более интересные по исполнению, по наворотам... но по качеству звука - ну хорошо, но не далеко уехали, если вообще уехали от моих UR20.
-
lewerlin
Member
Avenger80: ↑ 28.08.2024 17:18Купили наушники Razer Barracuda X
Нічого дивного, рейзер це ж "притча во язицех" як еталон "геймерського" оверпрайсу.Avenger80: ↑ 28.08.2024 17:18как ни странно Razer Barracuda X не очень то и лучше моих проводных KOSS UR20.
Якось дивно такого не знати за стільки років на форумі.