Видеонаблюдение: все вопросы здесь

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Rex
Member

Повідомлення

murzik
Я так розумію, що відеореєстратор пише так, що "зрозуміє" дані лише він, і при копіюванні на флешку він декодує в нормальний зрозумілий формат
Зовсім не факт.
Дивлячись що з пристрій, нам же не видно через монітор.
Свого часу тупо копіював підтикнувши диск на комп з Віндою за доп утиліти від виробника. І відео там копіювалося без жодних перетворень на рівні файлів, і формат був зрозумілий (наче мпег якийсь, не пам'ятаю). Пробуйте.
злый пэс
Member

Повідомлення

Смотря что за регистратор.
Как правило сейчас юзер, подкинувши диск на комп - ничего там не увидит, а активировавши диск через управление дисков на винде - угробит запись.

На дахуашных региках через веб интерфейс довольно неплохая скорость скачивания, в локальной сети.
murzik
Member

Повідомлення

на зовнішній диск ккопіює на порядок швидше. 1 добу записів за 1.5 години :up:
маніпуляцій з дискком не проводив, щоб не втратити записи. Але в перспективі це перевірю.
Shpoker
Member

Повідомлення

murzik
убунту рядом какую-то поставь, там явно проще будет не испортить ФС

а вообще - по сети автоматическую\полуавтоматическую выгрузку что, нельзя настроить?
murzik
Member

Повідомлення

Shpoker
а як? якщо є відеореєстратор конкретного виробника, і по мережі доступ лише до реєстратора, а не диска.

така необхідність виникає не часто. це поліція полюбляє робити запити на 3-5-7 днів з усіх камер що є. НАче вони їх будуть передивлятися ...аби для галочки, що вони відпрацювали...
Shpoker
Member

Повідомлення

murzik
полазь по админке\аппликухе регистратора. я не то что б сильно занимался видеонаблюдением, но даже китайцы некоторые позволяли настроить выгрузку на сетевое хранилище по расписанию, может и в твоём есть такая фича. Если оно есть - тогда думаю не проблема будет поднять в той сети комп с тем что оно умеет и натравить на него рег
murzik
Member

Повідомлення

є камера з вбудованим мікрофоном. встановлена на вулиці біля жвавої траси в місті. постійний гул від цього. голос чути лише, якщо гучно розмоіляють і то не всі слова розбереш.
чи буде зовнішній мікрофон кращим для цієї задачі?
типу такого https://hikvision.co.ua/hikvision-ds-2fp2020/
підключити його до відеореєстратора на AUDIO IN, і буде писати? як його побачить в такову варіанті реєстратор і чи можна буде взагалі записати, чи це для прослуховування в реальному часі? а для запису треба шукати камеру з можливістю підключення зовнішнього мікрофону?
апд:
У вкладці «Аудіо» можна вибрати «Тип джерела» аудіо вхід. Враховуйте, що вбудований мікрофон - це MicIN, а зовнішній аудіовхід - Line IN.
https://control.ua/ua/manuals/kak-vklyu ... ision.html
по ідеї все буде :teacher:
BorisBrejcha
Member

Повідомлення

murzik: 28.06.2024 22:36 Питання щодо безперебійного живлення для відеонагляду.
не пожалей денег на Bluetti EB3A
отличная бесперебойка.

Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
Shpoker: 21.08.2024 19:20 murzik
полазь по админке\аппликухе регистратора. я не то что б сильно занимался видеонаблюдением, но даже китайцы некоторые позволяли настроить выгрузку на сетевое хранилище по расписанию, может и в твоём есть такая фича. Если оно есть - тогда думаю не проблема будет поднять в той сети комп с тем что оно умеет и натравить на него рег
По расписанию нет, а вот выгрузка роликов и фото по ФТП работает.
Почти в реальном времени.
Проверено на Дахуа.

Ну и почта еще есть. Кидает в почту 3 фотки события (движение в кадре, тревожный вход сработал,пр)
murzik
Member

Повідомлення

один реєстратор DAHUA IP - спочатку не запускався ХДД - напруга на клемах 8-10 вольт постійно "скаче", нестабільна. А згодом перестав взагалі вмикатись.
інший - Hikvision IP, така сама боялчка. Працював в системі, потім 1 рік лежав на зберіганні, зараз не стартує ХДД, напруга 10В (на жовтому) і 5В (на червоному, так і повинно бути). Сам реєстратор хавантажується, хдд не бачить.
у когось є досвід по ремонту таких хвороб відеореєстраторів?
блок живлення видає 11.5В, пробував з іншим, причина не в ньому.

Відправлено через 1 годину 13 хвилин 47 секунд:
в обох випадках проблема виявилась все таки в блоці жиленні. 11.3-11.5В для цих реєстраторів замало, хоча інші реєстратори від цих блоків живлення працюють.
Вскрив бп - вздутий кондесатор 1000 мкФ 16В. :beer:
BorisBrejcha
Member

Повідомлення

murzik: 23.10.2024 14:59 в обох випадках проблема виявилась все таки в блоці жиленні. 11.3-11.5В для цих реєстраторів замало, хоча інші реєстратори від цих блоків живлення працюють.
значит у них 12 вольт напрямую на винчестер подается
murzik
Member

Повідомлення

BorisBrejcha: 04.11.2024 07:12
murzik: 23.10.2024 14:59 в обох випадках проблема виявилась все таки в блоці жиленні. 11.3-11.5В для цих реєстраторів замало, хоча інші реєстратори від цих блоків живлення працюють.
значит у них 12 вольт напрямую на винчестер подается
після заміни конденсатора напруга БП все ще була 11.5В, але вже запускались від нього. я не знаю :dontknow:
краще всього живити від зовнішнього бп, та ще й з резервним живленням.
Відповісти