AndP
мова в першу чергу про звук, звісно. ну і загальне відчуття від конструкції та тактильні враження певною мірою.
//
до речі, приїхала мені тут вже чорна рамочка з чорним кнобом та FR4 плейт для qk75n, сьогодні, думаю, заберу і опишу згодом враження, викладу пару фоток. сподіваюсь, для 3х з половиною читачів цієї теми буде цікаво
зі штатів їде ще карбоновий плейт (а також бейдж з динозавром
), але це ще тижні два чекати.
також наразі зібрав spr67 зі змащенними бобами u4t першого покоління, усіма фоамами, pbt кейкапами infinikey 4800k, плейт маунт стабами TX та fr4 плейтом. на 120гр найм'якших пружинах. вийшов приємний тайпінг і прикольний звук. хоча тру клавіатурні гуру крутять носом на саму згадку akko, але, імхо (ще раз повторюсь), клава за свої гроші крута. в більш низькій тональності подобається мені навіть більше.
qk75n поки на світчах HMX cloud, abs GMK Botanical кейкапах, без PE фоаму, тільки кейс і pcb. вийшло непогано, але ще не зовсім то. покручу-потестую fr4, але найбільше чекаю карбоновий плейт. на жаль, бракує часу на експерименти, і ще не так багато світчів і конфігів перебрав наразі, як хотілось би. emogogo linear ставив, але звук сподобався менше ніж у більш дешевих HMX, gazzew boba u4t nixdork edition не цікаво, звичайні боби першого покоління трохи краще, але на акко вони доречніші. ink v2 red непогано, але пружини занадто легкі і хочеться яскравішого звуку.
також лежать ще два сети світчів після брейкіну (mx brown після 1.2млн натискань та zaku після кількасот тищ), але вони після мийки/сушки в повністю розібраному вигляді, їх треба змащувати-збирати-філмити, все ніяк не сяду за це діло. це ж і стримує від того, щоб прикупити ще парочку сетів світчів, бо якось виходить як з іграшками в стімі: старі не пройшов, нові купуєш
з gmmk pro ще також в планах на найближчі пару тижнів деякі експерименти, мене не полишає надія, що цю клаву можна зробити покраще ніж вона у мене є зараз (сторінку чи дві тому описував конфіг). не знаю, чи виправдається це спродівання, але спробувати варто
з.і.
гамінг клаву поки щось не обрав. придивляюсь до QK65V2 HE, але ще подумаю. поки граю на тому, що є. ну, не так швидко, як на тру гамерському разері, але поки так.
Відправлено через 1 годину 12 хвилин 33 секунди:
Lamobot: ↑
15.08.2024 11:00
leif
Де ви, якщо не секрет, знаходитеся і де замовляєте, що з такою швидкістю отримуєте обновки?)
Не побачив одразу це повідомлення. Та які секрети. Знаходжусь у Львові, замовляю то тут то там, в залежності від того що саме. Qk75n на
сейкредкібз, spr67 тут на форумі у Grimm. Клави асус і разер — на розетці, допи на qk75n — зі штатів з qk. І так далі.