Новини
Останні статті і огляди
Ремонт видеокарт [оборудование, технологии]
-
pasha4ur
Member
В ТЕМЕ ОБСУЖДАЮТСЯ ТОЛЬКО ВОПРОСЫ ПОЧИНКИ ВИДЕОКАРТ, ТЕХНОЛОГИИ И ОБОРУДОВАНИЕ!!! - тема для мастеров и разбирающихся
Сообщения типа "Что с моим компьютером? Тухнет экран в играх!" будут удаляться. С выдачей плюшек
Свидетели духовки/строительных фенов/утюгов - собираютсо тама: viewtopic.php?f=5&t=192421
Сообщения типа "Что с моим компьютером? Тухнет экран в играх!" будут удаляться. С выдачей плюшек
Свидетели духовки/строительных фенов/утюгов - собираютсо тама: viewtopic.php?f=5&t=192421
Востаннє редагувалось 20.02.2010 22:57 користувачем pasha4ur, всього редагувалось 2 разів.
-
Alvaro
Member
17Melki: ↑ 09.08.2024 09:51а ты почем купил?
Да, но при продаже я в первую очередь уточняю или была в ремонте. Это один из ключевых для меня вопросов при покупке.
-
GreenMile
Member
З мануалу на відеокарту, прикиньте? З усіма такими відяхами лежить попередження для чайників, що підключати потрібно окремими шлефйами. Але хто ж читає мануал, перед тим, як щось робити і слухає попередження форумі, ага?Alvaro: ↑ 09.08.2024 05:53 Звідки я знав що обовязково треба живити з двух рукавів 12 лінії а не з одного? Це ж вже взагалі такі тонкощі що це ще треба здогадатись про це самому.
- спойлер
-
Alvaro
Member
Щрозуміло. Ніколи не звертпв увагу на це, або на середьобюддетних картах такого можливо не позначали. А ця в мене була без нічого.GreenMile: ↑ 09.08.2024 12:51мануалу на відеокарту,
Я і не запускав спочатку. Зробив андервольт і тестив десь до 50% навантажень. Там більше 200ват не грузило. Робив мякі тести. Це вже під кінець втратив страх та влуптв короткий стрес тест думаючи що максимум просто якшо що, то вирубить. Це так і було по суті. Спочатку просто вирубило . Я подумав типу, окей, це було занадто, спрацювали якісь запобіжні заходи. Я таке бачив на ютубах там також вирубались при важких тестах. Але там спокійно запускали назад все. Ну от я і подувам що теж запущу спокійно і просто бвльше не буду навантажувати стльно поки кабель не дістану. Ну і запустив...GreenMile: ↑ 09.08.2024 12:51Я не винен, що не послухався і почав хріначити стрес тести", хоча вам прямо написали не запускайте тести і важкі ігри з одного кабеля
-
lewerlin
Member
Можна ж було купити 3.0 голд БЖ і не парити мозок взагалі? Можна. За оце " я з лайна зліпив лялю" треба гарним прутом по сраці, поки не відпустить(сам такий був, знаю про що кажу).Alvaro: ↑ 09.08.2024 13:22Я і не запускав спочатку. Зробив андервольт і тестив десь до 50% навантажень. Там більше 200ват не грузило. Робив мякі тести. Це вже під кінець втратив страх та влуптв короткий стрес тест думаючи що максимум просто якшо що, то вирубить. Це так і було по суті. Спочатку просто вирубило . Я подумав типу, окей, це було занадто, спрацювали якісь запобіжні заходи. Я таке бачив на ютубах там також вирубались при важких тестах. Але там спокійно запускали назад все. Ну от я і подувам що теж запущу спокійно і просто бвльше не буду навантажувати стльно поки кабель не дістану. Ну і запустив...
І на майбутнє, в лізі "якісні БЖ" - Чіфів немає. До речі хороший бж, ваш косяк зі шнурками відпрацював би штатно.
От як на ютубах. Помічали, чим там залізо живлять?Alvaro: ↑ 09.08.2024 13:22Я таке бачив на ютубах там також вирубались при важких тестах. Але там спокійно запускали назад все.
-
GreenMile
Member
А є БЖ, які контролюють струм по окремим 12В виходам?lewerlin: ↑ 09.08.2024 13:32 До речі хороший бж, ваш косяк зі шнурками відпрацював би штатно.
-
Alvaro
Member
Ну так я ж і зліпив лялю то по факту , в мене ж буквалтно все вийшло. Я тому і ліпив що знав що вийде по інформації яку мав на руках. В самому кінці просто хрінь впоров і все. Це просто був постріл собі в голову. Це не означає що план я поганий створив. Це означає що я просто взяв пістолет та виніс собі мізки. А все інше було чудово спланвано. Просто втомився враховувати цілу купу речей за короткі проміжки часу, та поспішив від втоми та роздратованості.lewerlin: ↑ 09.08.2024 13:32За оце " я з лайна зліпив лялю"
Ну, буду знати тепер. Краще б звісно не знати . Не таким досвідом.lewerlin: ↑ 09.08.2024 13:32До речі хороший бж, ваш косяк зі шнурками відпрацював би штатно.
Ну так. Я не думав що в мене настільки гірше бп і немає якизось функцій настільки важливиз по запобіжникам як в них. Я просто втомився і не мав сили вже все зрівнювати знов і знов. Це безкінечно тривало.lewerlin: ↑ 09.08.2024 13:32От як на ютубах. Помічали, чим там залізо живлять?
-
lewerlin
Member
Всі, що відповідають стандарту EPS12V, починаючи з версії 2.8. Тобто буквально всі, не древні, БЖ на ринку.
-
GreenMile
Member
Шоб я правильно зрозумів - вони контролюють струм на кожному окремому шлейфі?lewerlin: ↑ 09.08.2024 14:22Всі, що відповідають стандарту EPS12V, починаючи з версії 2.8. Тобто буквально всі, не древні, БЖ на ринку.
-
lewerlin
Member
240VA на дірку 8pin CPU/PCI-E. Розписано не буквально так, але виходить по факту. Обмеження на шину(не плутати з лінією), а далі обмеження одна шина - одна дірка 8pin CPU/PCI-EGreenMile: ↑ 09.08.2024 14:26Шоб я правильно зрозумів - вони контролюють струм на кожному окремому шлейфі?
-
GreenMile
Member
Цікаво, дякуюlewerlin: ↑ 09.08.2024 14:50240VA на дірку 8pin CPU/PCI-E. Розписано не буквально так, але виходить по факту. Обмеження на шину(не плутати з лінією), а далі обмеження одна шина - одна дірка 8pin CPU/PCI-EGreenMile: ↑ 09.08.2024 14:26Шоб я правильно зрозумів - вони контролюють струм на кожному окремому шлейфі?
-
Melki
Member
BeQuiet DP pro 11 (FSP)?GreenMile: ↑ 09.08.2024 13:53БЖ, які контролюють струм по окремим 12В виходам?
Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
помню ты интересовался (или то не ты был?), чем блоки отличаются и зачем платить больше, если в Ваттах они одинаковые...Alvaro: ↑ 09.08.2024 14:03Я не думав що в мене настільки гірше бп і немає якизось функцій настільки важливиз по запобіжникам як в них
-
den2451984
Member
Доброго времени суток
Интересует ремонт GTX 1070 JetStream (нет изображения), выставил её уже на форуме на продажу как не рабочую, но возможно удастся отремонтировать, СЦ не особо доверяю, нужен мастер. Вот тема, где подробно постарался описать симптомы, причины:
viewtopic.php?f=26&t=281868&p=3835658#p3835658
Интересует ремонт GTX 1070 JetStream (нет изображения), выставил её уже на форуме на продажу как не рабочую, но возможно удастся отремонтировать, СЦ не особо доверяю, нужен мастер. Вот тема, где подробно постарался описать симптомы, причины:
viewtopic.php?f=26&t=281868&p=3835658#p3835658
-
Alvaro
Member
А насколько стоит примерно мертва видеокарта уровня 3090? Т.е. если на запчасти продажа?
-
Hells Angels
Member
только охладAlvaro: ↑ 13.08.2024 12:11Т.е. если на запчасти продажа?
-
Alvaro
Member
А сколько примерно берут за охлад плюс минус? Или зависит сильно от модели? Вот такой если https://a-techno.com.ua/prod-1088228/Hells Angels: ↑ 13.08.2024 12:19только охлад
-
processsor_ua
Member
Alvaro
Так а що в сервісі сказали за неї?
Так а що в сервісі сказали за неї?
-
Alvaro
Member
Ше нічо. Я наперед прикидую. Та і треба також ще прикинути які там ціни будуть по ремонту якщо буде можливість ремонту. Бо платити за ремонт більше половини від того що я за неї дав, напевно не варто. Тільки щоб щось можно було більш менш вернути на продажі потім.processsor_ua: ↑ 13.08.2024 13:55Так а що в сервісі сказали за неї?
-
ziben
Junior
Мо хтось підкаже сервіс по ремонту в Києві. Є рх580 8гб при навантаженні комп в ребут уходе( тепер просто лежить собі мо її якось можна її підлатати, хочу старий пк на благодійність віддати
-
gl
Junior
Подскажите пожалуйста, кто может обслужить gigabyte rtx3070 с форума? если в Одессе то вообще отлично.
-
Alko
Junior
Rx 5600 xt xfx
Купив відеокарту но є проблема зелений екран,також коли граю гру відеокарта зависає і вилітає комп'ютер йде в перезагрузку.
Купив відеокарту но є проблема зелений екран,також коли граю гру відеокарта зависає і вилітає комп'ютер йде в перезагрузку.