Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
JKrl
Member

Повідомлення

Марч це для людей кто пропустив ратіо та не брав топаз. Або для тих хто любить марч.
Kirakishou
Member

Повідомлення

JKrl: 07.08.2024 16:00Марч це для людей кто пропустив ратіо та не брав топаз. Або для тих хто любить марч.
Та я вже почав її прокачувати. Все одно треба кудись зливати енергію, а реліквії мені набридло фармити, бо їх у мене під 2000 і тому постійно треба їх перебирати. Вже є думка просто взяти і видалити всі, де немає швидкості в сабстатах.
lewerlin
Member

Повідомлення

JKrl: 07.08.2024 16:00Марч це для людей кто пропустив ратіо та не брав топаз. Або для тих хто любить марч.
Пачка Галлахер-Жуань-ГГ-Марч, стабільно обганяє пачку Галлахер-Жуань-ГГ-Е1S1Бутхілл на 250-300 очок в свіжій Іллюзії Кінця(Apocalyptic Shadow). Вразливості підходять обом. Для цього режиму, це дуже серйозний відрив.
На турнірах по Дзеркалу, Марч в драфті дає змогу вийти на впевнені два цикли в першій половині дешевою пачкою, хоча там і потрібна вивірена ротація.
Персонаж буквально ламає мету, таке могла тільки Ахерон на релізі.

Отправлено спустя 9 минут 43 секунды:
Kirakishou: 07.08.2024 16:07Та я вже почав її прокачувати. Все одно треба кудись зливати енергію, а реліквії мені набридло фармити, бо їх у мене під 2000 і тому постійно треба їх перебирати. Вже є думка просто взяти і видалити всі, де немає швидкості в сабстатах.
Швидкість треба саппортам(від 160ти в ідеалі). ДД можна упоротися в чистий демедж, під Броню/Ханабі/Робін/Асту/Ханью.
І не завжди вам брейкпоїнти вище 134 дадуть вам щось у вашій ротації
Ось можна погратися
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 07.08.2024 16:21Швидкість треба саппортам(від 160ти в ідеалі). ДД можна упоротися в чистий демедж, під Броню/Ханабі/Робін/Асту/Ханью.
І не завжди вам брейкпоїнти вище 134 дадуть вам щось у вашій ротації
У мене всі персонажі якими я граю вже одягнені. Я зараз зливаю енергію в пошуку більш крутих реліквій для Ахерон та Файрфлай, хоча вони у мене і так вже хороші. Просто реліквій під 2000 і на багатьох з них стоїть замочок, тому мені треба кожного разу перебирати їх, щоб можна було кудись злити енергію. Вже думаю може переключитися на прокачку тих персонажів, якими не граю. Прокачувати їм сліди. Бо інакше не знаю, куди дівати енергію.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 07.08.2024 16:53У мене всі персонажі якими я граю вже одягнені. Я зараз зливаю енергію в пошуку більш крутих реліквій для Ахерон та Файрфлай, хоча вони у мене і так вже хороші. Просто реліквій під 2000 і на багатьох з них стоїть замочок,
Можна перебрати по простому алгоритму:
Мейнстат реліка не співпадає зі статом сету(Хп капці з АТК сету) - в урну.
Для ДД
Крітові кори - релік повинен мати в сабстатах хоча б КШ, або КУ+осовний стат кора. Наприклад тільки КУ - в урну.
Доти - швидкість+атк. Якщо щось лише одне - в урну.
Брейк - швидкість+брейк. Капці лише на АТК.
Для саппів
Немає швидкості - в помийку. Єдине виключення - Фу Сюань, їй ХП+Деф.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Я майже так і роблю, крім того, що не видаляю реліквію з КУ та КШ будь-якого сету. Я колись шукав якусь табличку, щоб можна було вибрати сет і дивитися, які реліквії з нього залишати, а які відразу в смітник. Так і не знайшов таку табличку.
Просто є наприклад реліквії, які просто божественні для Авантюрина або якогось іншого персонажа, якого у мене немає. Я їх тримаю. Хоча не збираюся його ролити. Але мені шкода їх видаляти.
Те саме стосується сету для дот. Є реліквії з цього сету одночасно з КШ та КУ в сабстатах. Два реліка з цього сету дають +18% АТК. Теж шкода їх видаляти.
Хоча моя Кафка в сеті на електроурон, бо там по швидкості та іншим параметрам все непогано і я поки що чисто на доти сету їй не нафармив, який був хоча б на рівно того сету.
В геншині та сама ситуація, там теж вже який рік кап по артефактам. Просто у мене не раз була таке, що в сабстатах два захисту, а всі п’ять проків йдуть в кріти. Тому шкода видаляти будь-яку реліквію з крітами.
Власне тому їх у мене і назбиралося.
JKrl
Member

Повідомлення

E0s1 ахерон щось відстає. З нормальною пачкою 5 циклів на аргенті.
Проблема в першій хвилі на яку уходить 2 цикли.

Дуже хочу зробити дот з реран бс та кафки. Але, здається дот зараз наслабкіший архетип.
Kirakishou
Member

Повідомлення

JKrl: 07.08.2024 22:29Дуже хочу зробити дот з реран бс та кафки. Але, здається дот зараз наслабкіший архетип.
Я щойно спробував, моя Е2S1 Кафка з E0S0 Блек Свон та Е0S1 Руан Мей пройшли 12-1 на авто за 5 циклів. Іграбельно, але зараз це не найкращий варіант.
Kirakishou
Member

Повідомлення

З’явилися витоки, що Тіньюнь може бути шляху Небуття. Також пишуть, що в грі вона набагато красивіша, ніж на скріншотах.
JKrl
Member

Повідомлення

Цікаво, одні витоки говорять дестракшн, інші отак.
Kirakishou
Member

Повідомлення

JKrl
Мені підходить і так, і так. Хоча Небуття все ж цікавіше. Але її ще довго чекати, якщо вона буде в 2.7 або після нього. Мабуть, прийдеться Фейсяо забирати, бо без нових персонажів грати не цікаво.
Donate
Member

Повідомлення

Доллар по 28! Це шо я вже в раю? :rotate:
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 04.09.2024 00:28 Доллар по 28! Це шо я вже в раю? :rotate:
спойлер
Зображення
:D
спойлер
Зображення
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 04.09.2024 00:28Доллар по 28! Це шо я вже в раю? :rotate:
В Гуглплеї, гривневі ціни в Гашні - фіксовані, там вочевидь немає прив'язки до долара. Макспак і до війни коштував 2700. І це по курсу ~23 - як на релізі ввели, так і лишилось. В ХСР і ЗЗЗ ціни вже доларові, як і скрізь.
JKrl
Member

Повідомлення

Там теж можна зекономити. Але занадто витрачати гроші в гачах таке собі
Kirakishou
Member

Повідомлення

Забрав Фейсяо. На банері Робін програв 50/50. Як гадаєте, варто забирати її по гаранту?
По вайфу-фактору вона мене не вставляє. Ліпше Лінша чи Раппа. А ще краще нова Тіньюнь, але на неї я гроші занесу, тому гарант можна витратити.
Типу Робін без сігни і без ейдолонів взагалі треба?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 22.09.2024 11:02Типу Робін без сігни і без ейдолонів взагалі треба?
Вона і Мей - два опорні саппорти для аккаунта. Чисто в стоці(Е0S0). Обійтись без неї можна, але якщо ви вже забрали Лисицю(а ще може і Топаз?), то без Робін ви їх буквально "ріжете". Мінмакс, він такий :gigi: .
Kirakishou: 22.09.2024 11:02Ліпше Лінша чи Раппа. А ще краще нова Тіньюнь
Це лише, якщо вони вайфу. Лінша - просто ап-версія Галлахера, Раппа - ДД в брейкпачку(вона у вас зібрана? граєте нею?). З точки зору економіки аккаунту, вони і поруч не стоять з Робін.
За Тіньюнь не кажу, там явно вайфуметр згорів до дідька.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 22.09.2024 12:34а ще може і Топаз
Я TopAss забрав ще з першого банеру. По вайфу-фактору. Ви певно забули, бо я тут про неї багато писав. Ви ще писали, що вона Вам схожа на якусь коллегу чи на коллектора і тому вона Вам не подобається. Мей у мене Е0S1, стоїть у пачці або з Кафкою, або з Файрфлай. Власне Фейсяо я забрав по вайфу-фактору, але виявилося, що вона ще й непогано нагинає. Кинув 80 круток на Робін, але програв на користь Е2 Вельта. Зараз ось думаю, чи витрачати на Робін гарант, чи ні. Вона мене чіпляє своїми піснями, але зовнішність її мені не дуже заходить. Лінша подобається своєю японською сейю і оголеним пупом. Раппа також подобається пупом і ріжками.
Щодо Тіньюнь – я вже неодноразово це говорив, але щоб її отримати я купив на банері Цзінь Юаня великий пак за 120 доларів, а потім крутив всі банери з нею, поки не отримав Е6. І зібрана вона у мене Дуже круто. Вона дуже сильно мені подобається. Коли почув її голос наприкінці поточної сюжетки, почав плакати від щастя. Ще й той факт, шо вона має відношення до Мей. Ну просто кайф. Тому нову Тіньюнь я також дуже сильно хочу і я занесу на неї гроші, щоб підтримати її банер.
Але у мене є ким проходити весь контент. Принаймні зараз. Тому Фейсяо (хоча вже прокачана 6/10/10/10) не є необхідністю для аккаунту, а відповідно і Робін. Ось і думаю, витрачати на неї гарант чи ні.
Кляті ці питання… А може не вагаючись...(с)
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 22.09.2024 20:05 Кляті ці питання… А може не вагаючись...(с)
Ну а згодом, про наслідки можливі не подумать один лиж тільки раз і вже крадеться пі@@@ц своєю усмішкою хижой (с)
спойлер
:D
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 22.09.2024 20:05а відповідно і Робін
Ви трохи не зрозуміли - Робін потрібна акку в незалежності від ФейСяо і КММ-пачки. До прикладу, в турнірному форматі, коли гравці не знають один одного, два перших бани - це завжди Робін і Мей, ні один персонаж і поруч не стоїть по імпакту з ними.
Ще приклад, я нову Ілюзію Кінця пройшов з другої спроби(в першій автобатл 40очок не добрав :gigi: ) пачками "Робін, Фу, Герта, Яньцинь" і "Мей, ГГ, Март, Галлахер"(Март крітова :laugh: ). Це буквально єдині два персонажі(Робін і Мей), що гарантують закриття абсолютно всього контенту, тільки прокачай і одягни їм пачку, хоч і з четвірок(ще є абуз, коли Тіньюнь здає ульт в Робін, а не ДД :lol: , по циклам може виходити ефективніше :D ).
Відповісти