Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 01.08.2024 11:26Без рiзницi. Selee була на стартi спецiально, щоб оту всю стартову щедрiсть народ вкинув в неi. Розробникам було вiдомо що буде эпоха АОЕ, вже в патчi 1.2 вони ввели босса який спамить мобами... Зараз вже без рiзницi с потенцiалами чи нi вона вона не тягне... Вчора як раз тестували ii з хлопцями якi ще грають i вона там якись контент для 55 рiвня навiдь з бафами просто не тягне :rotate:
Насправді, вона у мене доволі довго тягнула безодню. Одну половину я проходив Кафкою, іншу нею. Почала зливатися вона, коли вони зменшили цикли з 16 до 10 і ввели додаткові поверхи. Причому прямо відчутно було, що їй не вистачає дпс. Одну половину я закривав моноквантом – Зєле, Фу Сюань, Цінцюе та Сільвер Вульф. Іншу – Кафка, Тіньюнь, Сампо та Гепард. Зєле без ейдолонів, але з сігною.
Подивимося, як довго буде актуальною моя Е6 Ахерон. Впевнений, що довше, ніж Е0 Ахерон. На мою думку ейдолони все-таки дозволяють персонажу довше бути актуальним.
Donate: 01.08.2024 11:26Вона проходить всю безодню? :rolleyes:
Судячи з того, що каже пан lewerlin – так.
lewerlin
Member

Повідомлення

JKrl: 01.08.2024 11:48паверкріпа не має, але кріт-гіперкеррі зараз можуть дуже небагато.
В мене Хімеко якраз в ГК сетапі. Клара - ГК сетап. Аргенті/Блейд/Бабця/IL/Раціо - всі граються на турнірах в ГК сетапах.
Ви ж розумієте, що якщо в турнірному форматі, без кращих пачок(бо щось в бані, щось забрали, а щось дороге по очкам), де треба не просто пройти, а пройти краще опонента, ГК рейтятся, то ваше "можуть дуже небагато" трохи не відповідає дійсності?

Отправлено спустя 3 минуты 37 секунд:
Kirakishou: 01.08.2024 11:49Причому прямо відчутно було, що їй не вистачає дпс.
Або саппортам не вистачало 160СПД. Це прямо критично, буквально 144 проти 160СПД на гармоністах - цикл, а той два різниці.
JKrl
Member

Повідомлення

Я говорю про унівесальний брутфорс. Як бабця катала мок пів року в одне рило.
Зараз персонажи як колода карт, підібрати можно все що завгодно, але по ітогу однією пачкою все закрити не вийде. Мабуть дот ще може, якщо не паритися на 0 циклів.
daesz
Member

Повідомлення

Закрив перші 2 поверхи на 3 зірки, третій на 2, далі не пробував бо маю справи і зараз неможу грати.
Думаю, що якщо пофармити диски - то можна і третій на 3 закрити без проблем.
Майже ІКЛ45, тож спробую від третього і далі десь через тиждень, коли будуть кращі диски :)
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 01.08.2024 16:18Закрив перші 2 поверхи на 3 зірки, третій на 2, далі не пробував бо маю справи і зараз неможу грати.
Майже ІКЛ45, тож спробую від третього і далі десь через тиждень, коли будуть кращі диски :)
Я навіть не траїв. Вклався в одну пачку, тепер потихеньку другу піднімаю. Це капець з ресурсами.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.08.2024 16:32
daesz: 01.08.2024 16:18Закрив перші 2 поверхи на 3 зірки, третій на 2, далі не пробував бо маю справи і зараз неможу грати.
Я навіть не траїв. Вклався в одну пачку, тепер потихеньку другу піднімаю. Це капець з ресурсами.
З огляду на проблеми з ресурсами - я вирішив зупинити суппортів на 45, суто щоб новий рівень кор апгрейда вкачати. Поки ось так виглядає :
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Наступні 2 дні, поки не візьму ІКЛ45 - буду фармити матеріали для скілів собаки/Енбі. А на 45 почну фармити диски 2 дні в тиждень та матеріали для кор апгрейдів (там відкриється новий тір, який буде актуальним до ІКЛ55).
В мене, відверто кажучи, дуже фігові диски. На суппортах досі В грейду :(

Відправлено через 6 хвилин :
Доречі, якщо немає другого станера, а контент закривати хочеться - рекомендую вкачати Бена. Він реально доволі сильний виявився (вчора писав в одному із дискордів) :
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Ще й добре заходить із Солдаткою Солдатом11 чи Белобог Хеві, єдине що це мейл і ще й ведмідь :(
Єдине що імпакт у нього не дуже високий.
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 01.08.2024 16:59Доречі, якщо немає другого станера, а контент закривати хочеться - рекомендую вкачати Бена. Він реально доволі сильний виявився (вчора писав в одному із дискордів) :
В мене Корін в імпульс справляється. Хоча треба би її в запас, а то маніяком стану, ніколи б не подумав, що мені так сподобається когось пиляти циркуляркою :horror: .
Kirakishou
Member

Повідомлення

Панове, ніхто не знає, як зараз купити БП в Зенлессі без податку на гугл 20%? Просто на відміну від Геншина і ХРС, в Зенлессі поки що немає гривні і купувати треба тупо за долари, це виходить майже 500 гривень за звичайний і 1000 за преміум. В той час як в ХСР з податком на гугл ціна 439 гривень за звичайний і 888 гривень за БП з аватарками. На 80 гривень різниці за звичайний БП я літру мюнхенського нефільтрованого візьму.
Я встиг один чи два рази придбати БП через впн через США – там ціна була 9,99 і 19,99 відповідно. Шкода, що пізно дізнався про цю можливість. Але зараз міхойо вимагають зіп-код. Через пейпал начебто є комісія, тому також не вигідно.
Варіантів немає? На муголд БП немає і муголд зараз чомусь заблокував українські картки. Я там декілька разів підписку купував, там не дуже вигідно, у них з комісією виходить майже так само, як через офіційний сайт. Найвигідніше купувати просто без податку на гугл через США або просто в гривні. З теперішнім курсом виходить так само, як і без податку.
Олсо по моєму питанню дали відстрочку для оформлення документів, тому у мене сьогодні маленьке свято.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 02.08.2024 11:11Олсо по моєму питанню дали відстрочку для оформлення документів, тому у мене сьогодні маленьке свято.

В лісах поруч, що, все живе вимерло?
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Мені дали довідку, що мене подали на оформлення, і що у нас об’єкт критичної інфраструктури.

Відправлено через 2 години 56 хвилин 32 секунди:
Які шанси, що мені заблокують аккаунт, якщо я при розрахунку введу наприклад ZIP-код 19809?

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
При цьому буду розраховуватися українською карткою від приватбанку.

Відправлено через 5 хвилин 24 секунди:
Ладно, не буду гарячкувати, дочекаюся українських цін. Не хочу, щоб із-за економії чотирьох доларів в Зенлессі мені забанили аккаунт в Геншині та ХСР, куди я витратив декілька тисяч. Тим більше, що я поки що все одно не проходжу безодню, тому можна обійтися і без в-двигунів із БП.
JKrl
Member

Повідомлення

Я вже багато років кормлю хойоверс через UID поповнення. Коштує 75$ проти 120 в магазі в ігрі. Аналогічні скидки на бп та підписку.

Не можна підрубати проксю, і кормити через зміну регіону, за це дійсно іноді банять.

Якщо не можете самі, то посередників достатньо.
https://www.epicnpc.com/forums/zenless- ... p-up.4264/
Kirakishou
Member

Повідомлення

JKrl: 04.08.2024 01:05Я вже багато років кормлю хойоверс через UID поповнення. Коштує 75$ проти 120 в магазі в ігрі. Аналогічні скидки на бп та підписку.
Я тривалий час купував через гугл плей, там ціни в гривні. Потім почав купувати через епік геймс, там також ціни в гривні і дають 5% кешбек. Я завжди купував по повній вартості саме тому, що боюся, щоб не забанили аккаунт. Але відносно недавно спробував через впн через офіційний магазин поповнення і воно нормально поповнювалося без комісії. Я погуглив – підтримка колись говорила, що через впн можна купувати. Але недавно зайшов і там почало вимагати ZIP-код. Мусив знову купувати БП з аватаркою Ахерон за 888 гривень через саму гру. Хоча з кешбеком епік геймс та нашим курсом це всього на 30 гривень більше, ніж купувати за долари без податку, тому пофіг. А от в Зенлессі поки що цін в гривні не завезли, тому там БП коштує 11,99 доларів. Подумаю, може куплю за повну вартість, а може почекаю цін в гривні.

Відправлено через 10 хвилин 20 секунд:
На той метод, про який ви говорите, я зважився на банері Ахерон, коли крутив їй Е6. Великі паки обходилися мені по $78.62 – і це вже з податками та баришом магазину-посередника. Але через UID не можна купити БП. Так би я вже давно купив. БП можна купити, якщо надати посереднику доступ до свого аккаунту, адже БП купується тільки або через саму гру, або через офіційний сайт хойоверс.
пирожок с малиной
Member

Повідомлення

купил дуалсенс и в ззз есть поддержка тактильной отдачи, жаль триггеров нет, отдача не впечатлила но на голову выше моторчиков точно, кто сравнивал с эксклюзивами пс5 там такая же или по качественей всеже будет?

Отправлено спустя 3 часа 10 минут 41 секунду:
незнаю мияби не угроза для элен по крайней мере для меня, я на этих клонов вергилия еще в вуве насмотрелся что уже как вижу эту катану блевать тянет такто лисичка хорошая
lewerlin
Member

Повідомлення

Ще трохи паверкріпу вам в стрічку. Робін, Броня, Март(хант), Галлахер проходять 12-1 за 2 цикли(3 на авто, 1 с хорошими реліками).
Март стабільно в Ілюзії Кінця переганяє Бутхіла, причому так відчутно.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Нарешті пройшов новий сюжет в ХСР. Всі персонажі сподобалися, в тому числі і нові. Фейсяо навіть можна буде спробувати покрутити. Минулого разу я дав їй оцінку не читаючи сюжет, а зараз змінив свою думку. Хоча її шлях мені не подобається. Мисливець та вітер — у мене і так є всі персонажі цього шляху, крім Бутхіла. І я майже ніким з них не граю.
В сюжеті згадали Цзинлю і я знову пригадав, що міхойо не дали мені її забрати. Я тупо пропустив зірковий час цього персонажу і це сумно. Так би міг цілий рік насолоджуватися грою за цього персонажа, адже по сюжету вона мені дуже подобається і вона довгий час нагинала гру. А зараз вже немає сенсу витрачати на неї крутки, коли у мене вже є інші персонажі, які проходять гру.
JKrl
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.08.2024 19:08 Ще трохи паверкріпу вам в стрічку. Робін, Броня, Март(хант), Галлахер проходять 12-1 за 2 цикли(3 на авто, 1 с хорошими реліками).
Март стабільно в Ілюзії Кінця переганяє Бутхіла, причому так відчутно.
12-1 в мене прошла Фуа команда з талантами в 6 та недокачаними конусами.

Відправлено через 13 хвилин 38 секунд:
Kirakishou: 05.08.2024 22:34 Нарешті пройшов новий сюжет в ХСР. Всі персонажі сподобалися, в тому числі і нові. Фейсяо навіть можна буде спробувати покрутити. Минулого разу я дав їй оцінку не читаючи сюжет, а зараз змінив свою думку. Хоча її шлях мені не подобається. Мисливець та вітер — у мене і так є всі персонажі цього шляху, крім Бутхіла. І я майже ніким з них не граю.
В сюжеті згадали Цзинлю і я знову пригадав, що міхойо не дали мені її забрати. Я тупо пропустив зірковий час цього персонажу і це сумно. Так би міг цілий рік насолоджуватися грою за цього персонажа, адже по сюжету вона мені дуже подобається і вона довгий час нагинала гру. А зараз вже немає сенсу витрачати на неї крутки, коли у мене вже є інші персонажі, які проходять гру.
Вона все проходить в сетапі броня, рм, хх. Але не 0 циклів звичайно.
Капітальна проблема бабці це не вона сама, а броня. Без е6 аптайм бафів не встигає за турбобабцею. А спаркл просто не працює.
Kirakishou
Member

Повідомлення

JKrl: 05.08.2024 23:1012-1 в мене прошла Фуа команда з талантами в 6 та недокачаними конусами.
Було б дивно, якби не пройшла. Адже зазвичай вони заточені під тих персонажів, що на банері. Минулий Хаос у мене Файрфлай пройшла без сігни, з якимись лівими реліквіями та не прокачаними талантами.
А ось в Pure Fiction я ледве осилив четверту кімнату. І щось таке пригадується, що вона була заточена під Джейд.
lewerlin
Member

Повідомлення

JKrl: 05.08.2024 23:2412-1 в мене прошла Фуа команда з талантами в 6 та недокачаними конусами.
Тут по-перше, суть не в просто пройти, а пройти швидко і дешевою пачкою, по-друге, в темі багато розмов про "паверкріп" і "розвод" і звідси рофл.
спойлер
Я пробував навіть Галлахер, Март, Броня, Аста - працює. Єдине всім треба 160СПД, Галлахеру Р5 "Рівноцінний Обмін", а комусь з гармоній - Р5 ДенсДенсДенс. На АТК і демежд тотально по....
Так то воно проходиться чим завгодно прокачаним, але прайдвенівські "тіри" - погода на Марсі. Воно в принципі і раніше було зрозуміло, от тільки погравши ПВП, ти бачиш наскільки.
Kirakishou: 05.08.2024 23:27А ось в Pure Fiction я ледве осилив четверту кімнату.
Герту в одну половину, Хімеко в іншу. Весь "п'юр фікшн". Ну ок, можна ще Ахерон або Аргенті.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 06.08.2024 08:09Герту в одну половину, Хімеко в іншу. Весь "п'юр фікшн". Ну ок, можна ще Ахерон або Аргенті.
Я пройшов, коли поставив їх в обох в 4-2. Щодо Ахерон питань немає, вона свою частину проходить на 30к і більше. Проходив все на авто, звісно.
lewerlin: 06.08.2024 08:09прайдвенівські "тіри" - погода на Марсі.
Там не тільки тіри, там і рекомендації по талантам та реліквіям інколи трохи дивні. Я порівнював їх з рекомендаціями game8, коли прокачував персонажів в Зенлессі - там зовсім різні рекомендації дискців та пріоритету прокачування кнопок. На game8 рекомендують прокачувати в першу чергу ті кнопки, якими я і сам користуюся, а на prydwen якась фігня була написана на той момент, коли я прокачував Елен та Жу Юань.

Ви тут так Міцкі хвалите, що я задумався і собі витратити на неї ресурси. На її сліди, бо рівень і так 80. Просто у мене є всі мисливці, крім Бутхіла. І я ними не користуюся. Чи варто зливати ресурси на ще одного мисливця, коли в 2.5 буде Фейсяо?
Відповісти