Насправді, вона у мене доволі довго тягнула безодню. Одну половину я проходив Кафкою, іншу нею. Почала зливатися вона, коли вони зменшили цикли з 16 до 10 і ввели додаткові поверхи. Причому прямо відчутно було, що їй не вистачає дпс. Одну половину я закривав моноквантом – Зєле, Фу Сюань, Цінцюе та Сільвер Вульф. Іншу – Кафка, Тіньюнь, Сампо та Гепард. Зєле без ейдолонів, але з сігною.Donate: ↑ 01.08.2024 11:26Без рiзницi. Selee була на стартi спецiально, щоб оту всю стартову щедрiсть народ вкинув в неi. Розробникам було вiдомо що буде эпоха АОЕ, вже в патчi 1.2 вони ввели босса який спамить мобами... Зараз вже без рiзницi с потенцiалами чи нi вона вона не тягне... Вчора як раз тестували ii з хлопцями якi ще грають i вона там якись контент для 55 рiвня навiдь з бафами просто не тягне
Подивимося, як довго буде актуальною моя Е6 Ахерон. Впевнений, що довше, ніж Е0 Ахерон. На мою думку ейдолони все-таки дозволяють персонажу довше бути актуальним.
Судячи з того, що каже пан lewerlin – так.Donate: ↑ 01.08.2024 11:26Вона проходить всю безодню?