Заміна системи охолодження Gigabyte GTX 1060 3gb Windforce

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Відповісти
Автор
Повідомлення
vadim8889
Junior

Повідомлення

Чи дасть щось заміна охолодження якщо поставити від ASUS Strix GTX 950,по монтажним отворам вони одинакові,але чіпи пам'ті залишаться без термопрокладки,чи продувка радіатора компенсує це?Варто взагалі займатись таким?
Вкладення
09-gigabyte-gv-n1060wf2oc-6gd.jpg
17_as95strx_cool_big.jpg
Ray2000gt
Advanced Member
Звідки: Киев

Повідомлення

Судячі по геометрії розташування прокладок на рідному кулері, верхні чіпи накриє і новий. Знизу чіпів немає, судячи з відбитку. Бічні залишаться голими. В цілому, зовсім не критично, вони навіть на майнингу ЕТН не вимагали охолодження. Можна залишити так, можна наклеїти самоклейкі радіатори, якщо висота дозволить.
Melki
Member
Звідки: Мелитополь (Украина)

Повідомлення

не занимайся ерундой, собери как было на новом термоинтерфейсе и она проработает еще столько-же
GreenMile
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

Коли коту нема чого робити, він яйця лиже (с)
1060 холодні карти, міняти охлад заради заміни - нащо? Щодо пам'яті, стане гірше, бо у рідному виконанні передбачено відведення теплоти радіатором, а вентилі в 1060 ледве крутятся, тобто там не буде обдуву ніякого. Принаймні моя інно3д 1060_6 у виконанні геймінг ОС з ребристим радіатором, як на другій фотці кулерами майже не крутить, а пам'ять там так само прокладками виведена на алюмінієву п'яту. Тобто, ви забираєте штатне охолодження і не даєте нічого взамін :dontknow:
Відповісти