Виставив у продаж GTX 1060. Зв'язується чоловічок і каже що забере прям сьогодні, тільки треба викласти скріни Фурмарк та Суперпозішн. Після того як дав скріни, він почав жалітися що карта надто гаряча (71°C при 1300об/хв) і попросив фото текстоліту над чипом (упустимо той факт що все це було в описі, з детальним описом температур). Далі він сказав що в його товариша була GTX 1060 від MSI і у Фурмарк грілася до ~55°C, після чого показав розмите фото Фурмарк, де як мені здалося оберти кулера були 48% (у мене 14%). Хотів йому за це сказати, але досвід показує що таких варивод краще оминати, тому розбіглися.
Хоча в інеті форуми заповнені постами про те що в простої GTX 1060 гріється до ~55°C, вирішив таки запитати сторонньої думки, бо всяке в світі буває.
Новини
Останні статті і огляди
Чи зустрічали ви GTX 1060 (MSI) з ~55°C під навантаженням?
-
8day
Junior
-
AccessDenied
Member
8day
Какая версия? Может у вас вантуз, а там Gaming X.
У меня была и 6GB и 3GB версии Gaming X.
С андервольтом, в хорошем корпусе, с хорошей термопастой, весной-зимой можно и 55 градусов.
Летом вряд ли.
Вот, сохранился скрин после Heaven и Superposition, кажется, не помню.
Какая версия? Может у вас вантуз, а там Gaming X.
С андервольтом, в хорошем корпусе, с хорошей термопастой, весной-зимой можно и 55 градусов.
Летом вряд ли.
Вот, сохранился скрин после Heaven и Superposition, кажется, не помню.
- спойлер
FanStop?8day: ↑ 03.08.2024 15:04в простої GTX 1060 гріється до ~55°C
-
Евгений King
Member
У GTX 1060 з коробки Fan stop. По дефолту до 59-60 градусів крутилятори стоять.
У того "знайомого" своя крива обертів була, от і все)
Хай покупака шукає далі свою міфічну карту
У того "знайомого" своя крива обертів була, от і все)
Хай покупака шукає далі свою міфічну карту
-
AccessDenied
Member
Да, это с такой кривой было.
- спойлер
-
Melki
Member
ну крутани свои кулеры до 48% (или больше, если он туда не смотрит) и дай ему скрин, скажи что случайно у тебя обороты были залочены на идеальную тишину, а сейчас ты всё исправил и работает как должно...
можно еще кулер мощный присрать на время теста, для скрина, чтобы ему температуры были как хочется...
можно еще кулер мощный присрать на время теста, для скрина, чтобы ему температуры были как хочется...
-
isusik63
Member
Не,не ...Melki: ↑ 03.08.2024 15:20 ну крутани свои кулеры до 48% (или больше, если он туда не смотрит) и дай ему скрин, скажи что случайно у тебя обороты были залочены на идеальную тишину, а сейчас ты всё исправил и работает как должно...
Яб не связовалса с таким человеком ...
Себе дороже
-
Melki
Member
просто условия продажи необходимо менять, например отправлять по 100% предоплате или хотя-бы на доставку и выслать на соседнее отделение, где нет кореша, с которым можно подменить (хотя этот тип, скорее всего захочет проверить, подменятели голову не морочат)
-
isusik63
Member
Тут не подменятель а "мозгоклюй" .Melki: ↑ 03.08.2024 15:44просто условия продажи необходимо менять, например отправлять по 100% предоплате или хотя-бы на доставку и выслать на соседнее отделение, где нет кореша, с которым можно подменить (хотя этот тип, скорее всего захочет проверить, подменятели голову не морочат)
Он её всеми тестами мира протестит ( посли каждого теста будет звонить на консультацию
Я раз столкнулся ну его на ...
-
8day
Junior
EVGA SSC, з поганенькии рідким металом з АліЕкспрес, через що може йому й здалося що там мало б бути -55 під навантаженням.AccessDenied: ↑ 03.08.2024 15:13 Какая версия? Может у вас вантуз, а там Gaming X.
Я також хотів йому за це нагадати, але видно було що його вона вже не цікавила, тому не став заморочуватися.AccessDenied: ↑ 03.08.2024 15:13 С андервольтом, в хорошем корпусе, с хорошей термопастой, весной-зимой можно и 55 градусов.
Летом вряд ли.![]()
Я не в курсі. Підозрюю що там не дефолтні налаштування були, але тому й вирішив тут запитати, бо х.з., може й справді в мене надто гаряча карта.AccessDenied: ↑ 03.08.2024 15:13FanStop?8day: ↑ 03.08.2024 15:04в простої GTX 1060 гріється до ~55°C
Та ні, там по місцю, через що ще менше бажання було заморочуватися. Цікаво що він більше мене розбирається в відеокартах, але чомусь вирішив що ця карта має бути дуже холодною.Melki: ↑ 03.08.2024 15:44просто условия продажи необходимо менять, например отправлять по 100% предоплате или хотя-бы на доставку и выслать на соседнее отделение, где нет кореша, с которым можно подменить (хотя этот тип, скорее всего захочет проверить, подменятели голову не морочат)
Востаннє редагувалось 03.08.2024 16:01 користувачем 8day, всього редагувалось 1 раз.
-
AccessDenied
Member
Тоже скипнул бы покупателя. Недавно ноут продавал, чел голову морочил, вопросами засыпал, договорились о встрече, никто не пришел.
Забрал тот, кто минимум вопросов задал, пришел, протестировал, отдал деньги и ушел. Всякие персонажи бывают.
Как-то айфон продавал, голову морочили сильно, я предложил два варианта продажи, OLX доставка и встреча в центре города, но меня пытались продавить на встречу где-то там на "безопасной территории"
, потом дошло до угроз и чел был отправлен в бан. На следующий день товар купили с другой области по OLX доставке с одним вопросом "Актуально?" 
Забрал тот, кто минимум вопросов задал, пришел, протестировал, отдал деньги и ушел. Всякие персонажи бывают.
Как-то айфон продавал, голову морочили сильно, я предложил два варианта продажи, OLX доставка и встреча в центре города, но меня пытались продавить на встречу где-то там на "безопасной территории"
-
Melki
Member
та пусть тогда лесом идет, а то будет еще пороги обссыкать потом ходить8day: ↑ 03.08.2024 15:53Та ні, там по місцю
-
isusik63
Member
Melki: ↑ 03.08.2024 16:06та пусть тогда лесом идет, а то будет еще пороги обссыкать потом ходить8day: ↑ 03.08.2024 15:53Та ні, там по місцю
-
Aleksandr1973
Member
Как уже много кто писал , несвязуйтесь с таким покупателем . Он после покупки ещё вам мозг вынесет .
Отправлено спустя 41 минуту 56 секунд:
Нашёл на компе старенький фурмарк от Мси 1060 3gb.
Отправлено спустя 41 минуту 56 секунд:
Нашёл на компе старенький фурмарк от Мси 1060 3gb.
- Вкладення
-
-
8day
Junior
Дякую. Тепер принаймні зрозуміло що мені ті 48% обертів не привиділися, і що в нього 48% було від 2000 об/хв, а не 4000 об/хв як у мене. Але таки виходить що і він правду казав.Aleksandr1973: ↑ 03.08.2024 17:00 Нашёл на компе старенький фурмарк от Мси 1060 3gb.