Останні статті і огляди
Новини
Стратегія Stormgate від вихідців із Blizzard отримує погані відгуки
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Стратегія Stormgate від вихідців із Blizzard отримує погані відгуки
класична ситуація для вихідців з {legendary_studio_name}
а коли десь в ~2020 році почалася ця хвиля новин "ветерани {legendary_studio_name} створили власну студію", у ігро-ком'юніті стільки надій було на перезапуск індустрії, ех
класична ситуація для вихідців з {legendary_studio_name}
а коли десь в ~2020 році почалася ця хвиля новин "ветерани {legendary_studio_name} створили власну студію", у ігро-ком'юніті стільки надій було на перезапуск індустрії, ех
-
Taran
Member
Насправда якось слабо для сучасної гри. Це лише моя думка.
-
yariksom
Member
Так можливо тих "вихідців" і повикидали за погану роботуTaran: ↑ 02.08.2024 12:04 Насправда якось слабо для сучасної гри. Це лише моя думка.
-
Mixx
Member
Пока не играл, жду 14е число, по стримам 50/50, косяки есть, но не так чтоб прям все плохо, как хайпят инфомусорки, нужно самому щупать, зайдет-не зайдет, хороших ртс и так почти нет
-
waryag
Member
Взагалі-то ні. Вихідці нарешті щось випустили щось нормальне.kalakawa: ↑ 02.08.2024 11:58 класична ситуація для вихідців з {legendary_studio_name}
Але порівнювати бюджетну гру від невеликої студії з ААА від титанів індустрії, яку ще й допилювали 10 років, некоректно. Релізнеться - спробую.
-
WarraxUA
Member
гра дійсно нагадує StarCraft
чисто візуально це і є StarCraft 2
ті ж протоси, терани, zерги, просто з іншими юнітами
чисто візуально це і є StarCraft 2
ті ж протоси, терани, zерги, просто з іншими юнітами
-
bez5dva
Member
"ветераны" не смогли придумать что-то уникальное, поэтому получился старкрафт для бедных
я бы ставил на РТСку от других ветеранов -- Tempest Rising.
по крайней мере она выглядит свежо.
я бы ставил на РТСку от других ветеранов -- Tempest Rising.
-
Gleb1986
Member
Игра просто чудовищна как для 2024 года. Она даже рядом не дотягивает Старкрафт2 .
В ней венигрет механик Варкрафта , Старкрафта и еще пары тройки игр. Но при этом убогое такое все. От анимаций, до звука , текстур , всего!
Одно слово - игра выглядит ДЕШЕВО и скучно.
В ней венигрет механик Варкрафта , Старкрафта и еще пары тройки игр. Но при этом убогое такое все. От анимаций, до звука , текстур , всего!
Одно слово - игра выглядит ДЕШЕВО и скучно.
-
Vlaad13
Member
Текстуры гамно
Балансом и не пахнет
Помянем
Балансом и не пахнет
Помянем
-
Kashtan
Member
Довго чекав, навіть готувався придбати ранній доступ, але вирішив почекати перших відгуків, і мабуть правильно вчинив, 14 число не так далеко, а там і tempest rising вийде.
-
sav_
Member
пушо не треба пихать Diablo в Starcraftотримує погані відгуки
-
Inqizitor2022
Member
Увидел героев - ну зачем они нужны? И лимит должен быть 400-500 хотя-бы, чтобы не было местечковым. И масштабирование карты нормальное. Пока же вижу Атрокс я по виду. Должно быть хотя-бы 5 фракций. Ладно - роботы, демоны, странные кристаллические существа. Где аналог зергов-тиранидов? Где люди обычные?
Отправлено спустя 4 минуты 14 секунд:
Если бы какая-то контора купила у GW права на Ваху в плане стратегий и сразу же запилили Warhammer Ultimate Apocalypses на новом движке многопоточном с кучей апдейтов - это была бы бомба.
Отправлено спустя 4 минуты 14 секунд:
Выглядит как копия CnC Tiberium sun и генералов.bez5dva: ↑ 02.08.2024 14:36я бы ставил на РТСку от других ветеранов -- Tempest Rising.
Если бы какая-то контора купила у GW права на Ваху в плане стратегий и сразу же запилили Warhammer Ultimate Apocalypses на новом движке многопоточном с кучей апдейтов - это была бы бомба.
-
uncle_doc
Member
варик игра напоминает, а не старик
-
BravoLA
Member
Для меня не неожиданность, по роликами, концепу, было видно что не взлетит. Но все же думал, может ошибаюсь.
-
Bucho
Member
Навіщо розробникам цього дива взагалі здався рушій UE5?
Бо з таким "графоном" там і рушія рівня Доти було б забагато.
Бо з таким "графоном" там і рушія рівня Доти було б забагато.
-
waryag
Member
Назвете кращий рушій для невеликих студій?Bucho: ↑ 03.08.2024 00:28Навіщо розробникам цього дива взагалі здався рушій UE5?
-
Kashtan
Member
Відгук від знайомої- гра чудова, але складнувата в коопі.