а простым смертным демку поиграть дадут?
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Це перенесення називають останнім і остаточним.
Тому що дотримуються традицій!AccessDenied: ↑ 01.08.2024 10:02Це перенесення називають останнім і остаточним.
- спойлер
- B5JX2NLIcAAvBTm.jpg
Це було вже!Telcontar: ↑ 01.08.2024 10:23 О, це ми чекаємо. Геймплей без нарізок - обіцяли показати проходження одного з квестів повністю.![]()
Ні, з CP2077 була інша ситуація. Вони не давали грати простим смертним до релізу, дали деяким ігрожурам ПК-версію але заборонили викладати свої футажі. А квест, що колись показували - був звичайним заскриптованим демо-роликом, який не грався в real-time, бо грабельної збірки гри тоді ще не існувало.Sailor Popeye: ↑ 01.08.2024 11:40 Це було вже!
Навіть дуже недавно з кіберпанком, декілька переносів, навіть прям біля остаточного релізу
Навіть ігровий процес показували і проходження квеста
Отже, ви в нього грали. В мене перший Сталкер зі Стіма з усіма патчами не дав вийти з початкової локації, бо двері не відкривалися.Sailor Popeye: ↑ 01.08.2024 11:40Але це мабуть дань традиції, якщо вийде гра, яку без патчів не пройти
Пам'ятаю, як установив першого сталкера з диска та спеціально ходив в інтернет-клуб качати патчі, бо без них там щось ламалось одразу на стартовій локації
Але так його і не пройшов, через слабкий ПК та вже інші якісь баги. А це взагалі обідно, якщо версію в стімі нормально пограти не можна.taras_cs: ↑ 01.08.2024 12:43Отже, ви в нього грали. В мене перший Сталкер зі Стіма з усіма патчами не дав вийти з початкової локації, бо двері не відкривалися.Sailor Popeye: ↑ 01.08.2024 11:40Але це мабуть дань традиції, якщо вийде гра, яку без патчів не пройти
Пам'ятаю, як установив першого сталкера з диска та спеціально ходив в інтернет-клуб качати патчі, бо без них там щось ламалось одразу на стартовій локації
Перший сталкер, то була моя перша гра, яку я свідомо купив ліцензію на диску, але за тиждень з чистим сумлінням поставив піратку, бо задовбався при кожному запуску пхати диск в сд-ром і чекати поки той старфорс (чи що там було) роздуплиться і перевірить ліцензійністьtaras_cs: ↑ 01.08.2024 12:43Отже, ви в нього грали. В мене перший Сталкер зі Стіма з усіма патчами не дав вийти з початкової локації, бо двері не відкривалися.Sailor Popeye: ↑ 01.08.2024 11:40Але це мабуть дань традиції, якщо вийде гра, яку без патчів не пройти
він все правильно написав, до моменту з "хривнями" звичайно - то є крінж. але зараз дійсно не вистачає демок, як в старі добрі. скільки б сучасних проектів загнулося не релізі, якби в нас були б демо, навіть вилізані рівні якісь.