Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 30.07.2024 10:32Суть в тому, що навіть стандартними 4* персонажами.
Для цього треба гарно їх зібрати, що теж не проста задача. У мене за весь час гри в ХСР мабуть тільки раз було таке, що потрібний стат прокнув п’ять разів на одній реліквії.
Збирати заради безодні стандартного персонажа, який тобі не дуже подобається, майже нічим не відрізняється від того, що й крутити в гачі персонажа заради безодні. Мені до душі варіант, коли я кручу персонажа, який мені подобається, а потім він ще й нагинає весь контент. Як Кафка, адже саме з нею я почав закривати всі поверхи безодні. До неї у мене була тільки Зєле і потім Цінцюе. Вони закривали мені безодню до банера Ахерон. Тепер це роблять Ахерон і Файрфлай.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 30.07.2024 10:50Для цього треба гарно їх зібрати, що теж не проста задача. У мене за весь час гри в ХСР мабуть тільки раз було таке, що потрібний стат прокнув п’ять разів на одній реліквії.
Та господи! Автобатл на потрібний данж - через місяць потрібний сет з потрібними статами. Не ідеал, але вже цілком робочий. От в гачах без автобатлу - вішайся.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 30.07.2024 11:11Та господи! Автобатл на потрібний данж - через місяць потрібний сет з потрібними статами. Не ідеал, але вже цілком робочий. От в гачах без автобатлу - вішайся.
Ну ви говорите про ХСР, а я ще й Геншин з Зенлессом маю на увазі.
Але навіть якщо взяти лише ХСР, то знову ми повертаємося до того, що навіщо мені заради безодні зливати місяць смолу на ту ж Сушан, яка мені не дуже подобається саме в плані геймплею? У мене вже є досвід гри за Сампо, якого я гарно зібрав заради Кафки і при першій же нагоді замінив його, бо мені не подобається ним грати.
Для мене збирати стандартного персонажа, який мені не подобається, і потім проходити ним безодню — майже те саме, що й крутити персонажа, який не подобається, заради безодні. За виключенням того, що крутки залишаться цілими. Але ресурси на нього ти витратиш. Я б із задоволенням повернув хоча б частину ресурсів з персонажів, якими не граю.
Місяць фарму реліквій і дві неділі на прокачування слідів та рівня персонажа вартують 7,5-22,5 круток на рік, які ви не отримаєте за повне проходження безодні?
Я зараз в Геншині навіть не заходжу на 12 поверх. Ну тобто навіть заради 50-100 примогемів, які можна отримати хоч якось пройшовши його. Я не отримую по 150 примогемів за ротацію. Тобто я не отримую 22,5 крутки на рік. Це один 5* персонаж раз на чотири роки. І не гарант, а 50/50.
Але різниця в плані ресурсів і зусиль між 11 поверхами, які ти закриваєш за 10 хвилин будь-яким персонажами і 12 поверхами— величезна. Ну особисто для мене. ХРС тут стоїть осторонь, адже більшу частину безодні закриваєш на авто, а часто і всю. Я був би радий, якби і в Зенлессі додали таку можливість, бо я вже задовбався прокачувати кнопки та рівень персонажам. А це ще навіть не фарм дисків, яких тут треба шість, а не чотири, як в Геншині. Я тому і в ВуВу майже не граю, бо я ще на старті гри задовбався фармити. Це при тому, що у мене там непоганий аккаунт в плані персонажів і везіння. У мене і Їньлінь є, і Чанлі.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 30.07.2024 11:37що навіщо мені заради безодні зливати місяць смолу на ту ж Сушан, яка мені не дуже подобається саме в плані геймплею?
Не на Сушан, а універсальний сет на будь-якого брейкера в принципі - там скрізь однакові стати. І так багато по чому. У саппортів стати теж часто перетинаються. Квант сет з Зеле я можу спокійно перекинути на ЦЦ, Герцог стане(одні й ті ж арти) на: Хімеко, Герту, Генерала, Джейд.
Артефакти, як і конуси мають самі по собі цінність для акку.
daesz
Member

Повідомлення

Таки зміг закрити 4 поверх на 1 зірку, і навіть 50 секунд часу залишилось. Незнаю що змінилось :D
спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Схоже, що я в ХСР скіпну пару патчів. Юньлі мені взагалі ніяка, Хохо теж немає сенсу брати – Фу Сюань та Гепард поки що справляються. Цзяоцю я крутити не буду, яким би він крутим для Ахерон не був. Можна спробувати покрутити сігну для Спаркл.
Фейсяо мені теж не дуже подобається. Лінша також. Ну типу подобаються, але не настільки, щоб зливати на них крутки.
Із тих, щодо яких вже були якісь витоки, мені поки що тільки Тіньюнь дуже хочеться, решта так собі.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.07.2024 18:00Фу Сюань та Гепард поки що справляються.
Фу кращий сустейн за ХоХо. ХоХо взагалі як чистий сустейн, слабше навіть Лінкс. Її крутять заради баффів в конкретні пачки.
Kirakishou: 31.07.2024 18:00Фейсяо мені теж не дуже подобається.
Аналогічно. Не чекав від Хойо такої халтури. Ніяка взагалі, як НПС. Дідуля поруч вайбу навалює нарівні з Цзинь Юанем, а вона як манекен. Хоча її очевидно дороблять, ще патч є.
Що якось дивно. І Юнлі, і Цзяоцю чудово пропрацьовані. Марч - просто класна.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.07.2024 18:21Фу кращий сустейн за ХоХо. ХоХо взагалі як чистий сустейн, слабше навіть Лінкс. Її крутять заради баффів в конкретні пачки.
Я маю на увазі, що мені сустейн зараз не потрібен, адже маю два прокачаних під стелю, які чудово проходять весь контент. Взагалі хілери в цій грі поки що не потрібні. На банері Авантюрина чув від деяких ютуберів, що тепер Гепард не вивезе, і обов’язково треба крутити Авантюрина. Але ні, він чудово справляється. Тому поки нікого міняти не буду.
Хохо мені підійшла би для Кафки, але я Кафкою зараз менше граю. Тому скіп. У мене лєга через 10 круток, не хочу витрачати її на Хохо. Якщо будуть крутки, можливо спробую покрутити сігну Спаркл. Якщо ні, тоді збираю крутки до банера Яе або Тіньюнь.
Donate
Member

Повідомлення

Гарнi iгрaшки :rotate:
Зображення
Зображення

Ще зроблять скам як у стар рейлi та акулка буде десь в 1.3 бiля смiтника :lol:

Added in 10 minutes 15 seconds:
lewerlin: 31.07.2024 18:21
Kirakishou: 31.07.2024 18:00Фу Сюань та Гепард поки що справляються.
Фу кращий сустейн за ХоХо. ХоХо взагалі як чистий сустейн, слабше навіть Лінкс. Її крутять заради баффів в конкретні пачки.
Kirakishou: 31.07.2024 18:00Фейсяо мені теж не дуже подобається.
Аналогічно. Не чекав від Хойо такої халтури. Ніяка взагалі, як НПС. Дідуля поруч вайбу навалює нарівні з Цзинь Юанем, а вона як манекен. Хоча її очевидно дороблять, ще патч є.
Починаючи з 1.2 коли контент команди розробки закiнчився. Прокидайся, Нео :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 01.08.2024 00:10 Гарнi iгрaшки :rotate:
Зображення
Зображення

Ще зроблять скам як у стар рейлi та акулка буде десь в 1.3 бiля смiтника :lol:

Added in 10 minutes 15 seconds:
lewerlin: 31.07.2024 18:21

Починаючи з 1.2 коли контент команди розробки закiнчився. Прокидайся, Нео :laugh:
Зображення

Настільки лайняної удачі і в мене ще не було в гача іграх. Хоч з сігною Коледи повезло :lamer:

В 1.3 буде Міябі, і вона буде лід. Так що ебаут райт про акулку :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 01.08.2024 00:10Ще зроблять скам як у стар рейлi та акулка буде десь в 1.3 бiля смiтника :lol:
Якщо судити по ХСР, то паверкріп не так сильно торкається персонажів з ейдолонами. А без ейдолонів нових персонажів можна забирати через одного і вже ними проходити контент.
daesz: 01.08.2024 00:12Настільки лайняної удачі і в мене ще не було в гача іграх. Хоч з сігною Коледи повезло :lamer:
29 крутка на банері новачка. Це лакерський аккаунт. Подивіться статистику, більшість людей отримала рівно на 50 крутці.
JKrl
Member

Повідомлення

Мені випала Юнлі за 3 роли і тепер я вимушений тягнути її пушку.
Бо без пушки її юзати неможна.
Я ненавиджу коли пушки в хср це не просто стати, а базова механіка, як у ачерон, наприклад.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.08.2024 08:17Якщо судити по ХСР, то паверкріп не так сильно торкається персонажів з ейдолонами. А без ейдолонів нових персонажів можна забирати через одного і вже ними проходити контент.
Можна забрати двох івент саппортів(Жуань, Робін) і проходити все хоч стандартом. Наразі на туріках по дзеркалу Хімеко стабільно везе два цикли Е2Ахерон, маючи лише 4*саппів. Пара Жуань+ГГ взагалі поламане лайно, з ними брейк Наташа буде все проходити.
Паверкріп, це коли вам конче потрібен свіжий івент, бо без нього нічого не пройдеться, а не коли в компетітів форматі, на ФБ летить персонаж стандарту.

Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
JKrl: 01.08.2024 09:15Мені випала Юнлі за 3 роли і тепер я вимушений тягнути її пушку.
Бо без пушки її юзати неможна.
Я ненавиджу коли пушки в хср це не просто стати, а базова механіка, як у ачерон, наприклад.
Лол, навіщо?. Вона з ульти таунт вішає, навіть без ШПЕ, якраз на час дії ульти. От Кларі її сігна прямо мастхев, а сама Юнлі спокійно і з Еоном бігає, їй від того агру ні холодно ні жарко.
JKrl
Member

Повідомлення

Навпаки, кларі сіга юнлі теж топ, а аеон топ дамаг, сіга Клари нічого не робить. Юнлі без сіги тільки з лінкс грати. Ульта 120, інакше вона буде просто стояти з 0 швидкості, бо на відміну від клари вона не контрить удари по союзникам.

Відправлено через 38 хвилин 51 секунду:
Я порахував, якщо витягну сігу зможу зробити жуань, Робін, спаркл 0-цикл цирк з юньлі.
lewerlin
Member

Повідомлення

JKrl: 01.08.2024 09:58Навпаки, кларі сіга юнлі теж топ, а аеон топ дамаг, сіга Клари нічого не робить.
lewerlin: 01.08.2024 09:50т Кларі її сігна прямо мастхев, а сама Юнлі спокійно
А я про що сказав) :lol:
JKrl: 01.08.2024 09:58Юнлі без сіги тільки з лінкс грати. Ульта 120, інакше вона буде просто стояти з 0 швидкості, бо на відміну від клари вона не контрить удари по союзникам.
Вона і так, і так грає з Лінкс, бо її єшка накидує 500 агру, а не 200, як конус, і з нею, але без конусу, в тебе шанс бути атакованим ~75%, а не ~50-55, як з одним конусом. Лінкс+конус дадуть тобі 80-85% шансу, залежно від сетапу команди. І того тобі сігна дає аж +1 тичку. Багато з неї буде енергії?

Отправлено спустя 2 минуты 21 секунду:
JKrl: 01.08.2024 10:37Я порахував, якщо витягну сігу зможу зробити жуань, Робін, спаркл 0-цикл цирк з юньлі.
Жуань+Робін+ГГ+Хто-завгодно-в-брейк зроблять тобі 0. З Хімеко в нинішньому зеркалі - взагалі автобатлом.

Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
На туріку бачив 0 з Лінкс+ханабі+блейд+джейд

Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
Трохи косякнув, Робін краще змінити на Асту, буде ще швидше.
JKrl
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.08.2024 10:48 лінкс+конус дадуть тобі 80-85% шансу, залежно від сетапу команди. І того тобі сігна дає аж +1 тичку. Багато з неї буде енергії?
.
Хохо дасть енергію, це ідея.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.08.2024 09:50Паверкріп, це коли вам конче потрібен свіжий івент, бо без нього нічого не пройдеться, а не коли в компетітів форматі, на ФБ летить персонаж стандарту.
Я думав, що паверкріп це коли твій івентовий персонаж, якого ти отримав кілька банерів тому, вже не може пройти контент, а новий персонаж — може. Бо якщо дивитися з цієї точки зору, що Хімеко з четвірками проходить всю гру, тоді паверкріпа в іграх міхойо взагалі немає.
Тому за Елен можна не перейматися.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.08.2024 08:17
Donate: 01.08.2024 00:10Ще зроблять скам як у стар рейлi та акулка буде десь в 1.3 бiля смiтника :lol:
Якщо судити по ХСР, то паверкріп не так сильно торкається персонажів з ейдолонами. А без ейдолонів нових персонажів можна забирати через одного і вже ними проходити контент.
Без рiзницi. Selee була на стартi спецiально, щоб оту всю стартову щедрiсть народ вкинув в неi. Розробникам було вiдомо що буде эпоха АОЕ, вже в патчi 1.2 вони ввели босса який спамить мобами... Зараз вже без рiзницi с потенцiалами чи нi вона вона не тягне... Вчора як раз тестували ii з хлопцями якi ще грають i вона там якись контент для 55 рiвня навiдь з бафами просто не тягне :rotate:

Added in 1 minute 30 seconds:
Kirakishou: 01.08.2024 11:18
lewerlin: 01.08.2024 09:50Паверкріп, це коли вам конче потрібен свіжий івент, бо без нього нічого не пройдеться, а не коли в компетітів форматі, на ФБ летить персонаж стандарту.
Я думав, що паверкріп це коли твій івентовий персонаж, якого ти отримав кілька банерів тому, вже не може пройти контент, а новий персонаж — може. Бо якщо дивитися з цієї точки зору, що Хімеко з четвірками проходить всю гру, тоді паверкріпа в іграх міхойо взагалі немає.
Вона проходить всю безодню? :rolleyes:
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 01.08.2024 11:26Вона проходить всю безодню? :rolleyes:
ФБ на турнірах ні про що не говорить? І так, вже яке зеркало вона в мене стабільно закриває одну половину з піро вразливістю.
Зараз взагалі перша половина зеркала наче під неї робилась, вона, фрітуплей пачкою, краще е2 Ахерон.
Donate: 01.08.2024 11:26Вчора як раз тестували ii з хлопцями якi ще грають i вона там якись контент для 55 рiвня навiдь з бафами просто не тягне :rotate:
Друга половина нинішнього зеркала - 4-5 циклів залежно від ейдолонів Ханьї і пробуд на денсденсдденсі(Галлахер+Ханья+Броня+Зеле). Пачка така, бо тестив її під турнірний формат, де тобі ні Жуань, ні Робін не дадуть. Тобто в "незручному" зеркалі, з не "своїм" баффом і вразливостями, в фрітуплей пачці вона може 4-цикли. Я не знаю що ви там тестили. А ще її збирають в супербрейк, там взагалі щось неадекватне проти кванту.
JKrl
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.08.2024 11:18
паверкріпа не має, але кріт-гіперкеррі зараз можуть дуже небагато.
фаерфлай прошлий мок проходила 70й левел з недокачаними реліками
тому якщо ти маєшь повний набір (дот, брейк, фоллоу, кріт), то дійсно все закривається.
Востаннє редагувалось 01.08.2024 11:50 користувачем JKrl, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти