Там здається є ачівка якщо закінчити рівень із більше ніж 500кKirakishou: ↑ 27.07.2024 00:54 Я також все забираю з першого разу, просто я ще як перфекціоніст намагаюся перевірити всі екрани і прочитати всі повідомлення через журнал. 54 хвилини у мене зайняло проходження місії з золотими банбу, де треба було зібрати багато грошей. Я не зупинився на 250к і зібрав більше, бо думав, що за це дають ачівку. Потім почав відкривати всі двері і витратив всі гроші, тому прийшлося збирати заново. А ще я вступаю майже в кожен бій на карті. В середньому десь 20-30 хвилин йде на кожне таке завдання з екранами.
Але завтра мабуть почну спідранити все це на перемотці, бо все одно сюжет в цих місіях не запам’ятовується, а мені треба назбирати до кінця банеру якомога більше круток. Вже 23 крутки кинув після програної 50/50, хоча вчора не було взагалі нічого. Треба було підписку раніше придбати, мав би ще круток 20 до тих, які вже кинув в банер.
І в ХСР я підписку вже місяць не купую, бо з цими відключеннями світла не було бажання купувати і потім не забирати крутки, як вже було не раз. А тепер мені якихось 15 круток не вистачає, щоб забрати Джейд.
Ну нічого, значить буду ось цю неко замість неї забирати.
- спойлер
Відправлено через 4 хвилини 36 секунд:
Дивно, пам'ятаю, що на одному аці мав цю ачівку, а на іншому - ні. Але зараз глянув обидва і щось неможу знайти її ні там, ні там