GSC Game World знову перенесла дату релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Проблема не в переносах, а як правило в релізі після них. Бо часто буває після виходу питання: так а шо вони робили, що вона така сира??? :rotate:
er[socrates]
Member

Повідомлення

а ведь кто-то оформил предзаказ ещё в 2021 :D
Diamond
Member

Повідомлення

Я еще в далеком 2018, после поста Григоровича в fb, говорил что игра не выйдет в 2021 как григорович обещает. Ни в 2022, ни 2023 не выйдет…

Вспомните как анонсили в 2001 году Ждалкер ТЧ, обещали игру в 2003 а вышла 2007.

Ну так чему удивляться то?) если обещали в 2021 релиз то реалистично в 2025году, спустять ~4 года, люди не меняются ;)
daesz
Member

Повідомлення

Megaclite: 25.07.2024 20:43
Enjthesilence: 25.07.2024 16:23 о так, кб77 скільки разів переносили, а грабельною стала тільки через рік після виходу, ще й з кастрованими механіками
тай вересень таке собі вікно на вихід, там ігор достатньо є
а після 2 років від релізу і патча 2.0 це топ ігра
А ще після 2 років від релізу та патчу 2.0 вона на 50% знижці ;)
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Diamond: 26.07.2024 00:13 Я еще в далеком 2018, после поста Григоровича в fb, говорил что игра не выйдет в 2021 как григорович обещает. Ни в 2022, ни 2023 не выйдет…

Вспомните как анонсили в 2001 году Ждалкер ТЧ, обещали игру в 2003 а вышла 2007.

Ну так чему удивляться то?) если обещали в 2021 релиз то реалистично в 2025году, спустять ~4 года, люди не меняются ;)
Как перемога будет так и Сталкер выйдет, ждите)))) :super:
CrypteX
Member

Повідомлення

Wahoo: 25.07.2024 18:19 Це не юзвері зробили, це зробили поляки. Не потрібно було випускати гру в настільки поганому технічному стані.
А що було з технічним станом такого катастрафічного? Я грав з першого дня з релізу, так, були помітні баги, деякі смішні, деякі докучливі, але гру можно було пройти повністю на релізній версії і контента там було на 60+ годин точно. Це все на бюджетному старенькому пк в фуллхд (i7-3770 та 1060 6GB). Я читав про декілька геймбрейкінг багів з сюжетними NPC, вони були, факт, але не серед самих поширених.

Реально погано вона працювала на девайсах типу пс4, і тому стало модно розводити хейт. Аж з плейстора прибрали гру, яка чомусь погано працювала на цій платформі. Нагадую, на E3 2015 пс4 зависла в прямому ефірі під час демки Assassin's Creed Unity, а хтось реально думав що воно нормально буде КП2077 грати?) Усі трейлери, усі демо сесії були з ПК, всі ревью були з ПК, але на застарілому шматку типу бокс One чи ПС4 не їхало так само, тому все, весь інтернет в атаку як клоуни.

Головною проблемою КП був недороблений стан майже усього, ти прямо бачив пусті шматки карти, квестлайни закінчувались посередені, вирізаний функціонал як метро та частина прокачки. От це було видно завжди й сильно.

Але якщо на релізі Сталкер буде на рівні релізного КП2077 та його головною проблемую буде те, що там буде вирінзаний контент помітний, та це ще й при умовах в яких він розроблявся, я Григоровичу та ГСК тільки поаплодую.
doc-oc
Member

Повідомлення

SieG: 25.07.2024 16:35 Я конечно ожидаемо, но удивлен, как много ненависти и нетерпимосте к своим же разработчикам, естественно будет перенес, естественно будут баги, естественно все будет местами плоховато, но вместо того чтобы сказать "Take my 300$ for Shdalker 2" тут люди предзаказы отменяют, всего-то единственная украинская студия которая пытается делать ААА на сегодняшний момент.

А по теме, надеючь всё-таки он выйдет в этом году, и плевать что ьам по игре будет - максимальная колекционка будет куплена, как минимум из-за уважения к ГСЦ что не засали как Габен выпускать следующую чать легенды.
С каких это пор к "своим" должно быть особое отношение!?!
Они чем-то лучше других, особенные или что!?
Делай нормально и будет нормально как говорится!
Мне так нравятся все эти дебильный оправдания про наших, про инди проект и т.д.
Их кто-то за язык тянул!? Пусть открывали бы предзаказы, когда игра была бы на 90% готова и были уверены, что уже ничего менять не будут и тогда и дату релиза объявили и вопросов бы не было. Но эти кретины заявляли релиз на весну 2022 года, а по итогу до сих пор не разродились. Это позор! Они не уважают себя, свою компанию и свою аудиторию! С чего бы тогда уважать их в ответ!?
7mindfields
Member

Повідомлення

Kanjo: 25.07.2024 15:25 Все равно игра :down: :dontknow:
Тому що? :popcorn:
Input_Lag
Member

Повідомлення

Чем чаше игру переносят тем лучше, в ней будет меньше багов и недоработок, я бы еще бы на годик перенес,
Donate
Member

Повідомлення

Input_Lag: 26.07.2024 02:32 Чем чаше игру переносят тем лучше, в ней будет меньше багов и недоработок, я бы еще бы на годик перенес,
Це так не працює... В тебе є умовне ТЗ і час за яке воно будет +/- зроблено.

Гру повинні були в середині 22 року кинути в реліз.
Вийде вона в кінці 24...
А ще посередині розробки зміна рушія з 4 на 5, що як показує практика це практично гру з нуля.
Геймплею НУЛЬ, демок ніяких немає. Тільки почекайте і оформлюйте предзамовлення... Є злитий білд в дуже поганому стані...
Що я сказати можу :laugh: Вірте так :gigi:

Метро 2033 вихідці з ГСК чомусь достатньо швидко зробили з нуля, свій рушій + гра + невеликий бюджет.
А тут, доять філа спенсера :lol: Спочатку Тодд продав старфілд, тепер це :lol:
MqM
Member

Повідомлення

Традиції треба підтримувати. Тепер у нас буде унікальний квест грати під час блекаутів - чистий екстрім. Це звісно геніальний маркетинговий хід, який точно збільшить продажі

Відправлено через 3 хвилини 33 секунди:
SieG: 25.07.2024 16:35 Я конечно ожидаемо, но удивлен, как много ненависти и нетерпимосте к своим же разработчикам, естественно будет перенес, естественно будут баги, естественно все будет местами плоховато, но вместо того чтобы сказать "Take my 300$ for Shdalker 2" тут люди предзаказы отменяют, всего-то единственная украинская студия которая пытается делать ААА на сегодняшний момент.

А по теме, надеючь всё-таки он выйдет в этом году, и плевать что ьам по игре будет - максимальная колекционка будет куплена, как минимум из-за уважения к ГСЦ что не засали как Габен выпускать следующую чать легенды.
Не єдина, принаймні існує 4a games

Відправлено через 9 хвилин 30 секунд:
Donate: 26.07.2024 02:48
Input_Lag: 26.07.2024 02:32 Чем чаше игру переносят тем лучше, в ней будет меньше багов и недоработок, я бы еще бы на годик перенес,
А ще посередині розробки зміна рушія з 4 на 5, що як показує практика це практично гру з нуля.
Не роздувайте драму, між цими рушіями гарна сумісність. Сожна легко перенести з 4 на 5тий, але виглядатиме майже без усіх модливостей 5го! А якщо хочеш задіяти усі, то треба провести певні оптимізації та підвищити якісь контенту
avuremybe
Member

Повідомлення

Перенос був очевидним.
Бо гру досі не можна купити в MS Store.
Ба більше, її немає навіть у розділі "comig soon", де лежать ігри взагалі без точної дати 2025+
SieG
Member

Повідомлення

doc-oc: 26.07.2024 01:14

С каких это пор к "своим" должно быть особое отношение!?!
Они чем-то лучше других, особенные или что!?
Делай нормально и будет нормально как говорится!
Мне так нравятся все эти дебильный оправдания про наших, про инди проект и т.д.
Их кто-то за язык тянул!? Пусть открывали бы предзаказы, когда игра была бы на 90% готова и были уверены, что уже ничего менять не будут и тогда и дату релиза объявили и вопросов бы не было. Но эти кретины заявляли релиз на весну 2022 года, а по итогу до сих пор не разродились. Это позор! Они не уважают себя, свою компанию и свою аудиторию! С чего бы тогда уважать их в ответ!?

У меня есть знакомый который много лет работает в ЕС, и работа его требует езды по разным странам ЕС раз в 1-2-3 недели. У него есть коллега с США с которым они все время ездят вместе, так он вечно просит останавливаться на заправках определенного бренда, и он вечно покупает там баночку воды. Как говорит сам американец то эта водичка от одного американского ютубера, и этот ютубер с его штата, дальше цитата: "У нас есть карта где продается его брендированая вода, каждый раз проезжая мимо я покупаю баночку, для меня 5евро не деньги а вот моему земляку я хоть чем-то таким образом помогаю". И я еще раз повторю, они просто с одного штата, не города.

Так в чем тогда проблема для нас помочь нашей же игровой струдии?

P.S: Многие писали про Метро (4A Games) для тех кто незнает ее основали выходцы и GSC.
mertvei
Member

Повідомлення

SieG
Помочь то не проблема, только вот у нас любят скажем так в стране,выражаясь культурно обманывать,свой своего часто и они уже лимит исчерпали после раз 6.
Cirax
Member

Повідомлення

SieG
Там земляк продаёт воду.
А у нас продают воздух.
Разница.
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Кто-то ждет Ждалкер 2? Выйдет очередной багодром как Кибербаг 2077.
ramm
Member

Повідомлення

Малороси в унісон з русньою зловтішаюсться. :up:
Sanьka
Member

Повідомлення

Та вийде коли вийде.
Насолоджуйтесь Героями 3 поки чекаєте і не забивайте голову непотрібним.

Головне щоб гра була на рівні першого по довго живучості.
Service
Member

Повідомлення

Про перенос даты релиза сталкера можно кредит в банке брать ))
Вкладення
st.PNG
nochnik89
Member

Повідомлення

Service: 26.07.2024 09:57Про перенос даты релиза сталкера можно кредит в банке брать ))
я залил такой же скрин ) и меня заминусили :lol: :lol: :lol:
забей, пускай фанаты сами варятся в этой ерунде. Есть более насущные проблемы в Украине, чем следить за этой игрой.
Будет норм игра - то еще может и прикуплю, но врятли :lol:
Відповісти