Dremjke: ↑
26.03.2024 11:39
shatun: ↑
26.03.2024 00:29Вже покопавшись у налаштуваннях того ПК з'ясував, що треба було додатково дозволити іншим блютуз пристроям бачити ПК, бо раніше ніхто там блютузом не користувався.
У вас по итогу слишком замороченная и кастрированная винда оказалась
Так я і не приховував - підлітку ж ставилось півроку тому без жодного оновлення, щоб за кряками дефендер не ганявся.
Все справно працювало до поки не стало питання з подарунком паду і його налаштуванням.
Dremjke: ↑
26.03.2024 11:39
Сейчас геймерские реалии таковы, что самый оптимальный вариант - обновлённая винда + установленый xbox app. Оно не мешает и глаза не мозолит, лишней нагрузки на компьютер не даёт, зато все геймерские функции работосопсобны
Тепер в мене питання особисто для себе. Оце покрутив вперше в руках пад - сподобалось.
Сьогодні цілий день був у місті - взяв і собі Xbox Series X|S, щоб у вільний час замість втикати поганяти у якесь ретро. Вистачило часу перевірити на профільному ПК.
З'ясував, що багато ігор, що я мав би бажання перепройти з геймпадом або не підтримують його взагалі, або це репаки де функція чи то порізана, чи то заглючена.
Поки конкретно цікавить American Alice McGee та друга частина - Alice Madness Returns. На другу частину часу не вистачило - намагався тестувати у першій.
Є там у головному меню пункт "Консоль". Тобто, суто теоретично, підтримка геймпаду повинна була б бути?
- спойлер
Так чи інакше - Xbox Series X|S, у моєму випадку, взагалі там нічим не керує.
Знайшов на Толока навіть українізовану версію - те саме...
Так от, саме питання: Чи є якийсь перевірений емулятор до Xbox Series X|S, щоб змусити ігри (по можливості і вінду) думати, що я користуюсь клавомишею, а не падом?
Копав тему сам - результат не дуже. Нашвидкоруч знайшов емулятори
x360ce та
Xpadder.
Обидва дають налаштувати геймпад і при перевірці у самих прогах все працює коректно.
Але у першій Алісі та ще парі ігор - немає керування від геймпаду - наче його взагалі не існує.
Хоча по відгукам, той же Xpadder, без проблем мав би дозволяти навіть курсором миші у вінді керувати. Що я роблю не так?
Качнув ще й JoyToKey, але його потестувати вже часу не було.
Є в кого-небудь готове рішення? Нехай навіть доведеться той же Xpadder якоїсь конкретної версії купити за 10$ - то невеликі гроші, щоб мозок не випалювати.
Пройшовся з пошуком по цій темі тут на оверах - знайшов лише згадку про DS4Windows - поки не вивчав, що за звір...