Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
А шо, інших чипсетів під PCIE, крім штеуда і нфорсів не існує у природі?
VIA ж є, SIS, ATI, ULI під 754, якщо для вам для туріону, нікого не забув?
А, забув, у асрока навіть плати на AMD чипсетах під 754 були!
Лінк на список протестованих материнок під туриони, якщо що
https://web.archive.org/web/20160303185 ... ion-e.html
VIA ж є, SIS, ATI, ULI під 754, якщо для вам для туріону, нікого не забув?
А, забув, у асрока навіть плати на AMD чипсетах під 754 були!
Лінк на список протестованих материнок під туриони, якщо що
https://web.archive.org/web/20160303185 ... ion-e.html
-
ApostolCV
Member
Shvlr, якщо не помиляюся це треба копати біос і вносити ID підтримуєм з PCI-e девайсів
-
Shvlr
Member
Чесно кажучи - грошей жалкоradical: ↑ 18.07.2024 10:48 А шо, інших чипсетів під PCIE, крім штеуда і нфорсів не існує у природі?
Всі плати не скупишь, в якому стані- невідомо.
Знову ж, доводити їх до тями
ПС. Х800 відірвав на олусі за 300+ сотня доставки
Відправлено через 5 хвилин 3 секунди:
Не думаю, але перевірю з фаєр про, котрий 4670ApostolCV: ↑ 18.07.2024 11:29 Shvlr, якщо не помиляюся це треба копати біос і вносити ID підтримуєм з PCI-e девайсів
Він значно молодший
З х800 біос довго мовчить, потім "пік" та виводе картинку на встрійку.
Повністю її виключити можливість відсутня- тільки "використовувати, коли відсутній інший відік"
У лістингу біосу Х відсутній, у вінді- також
Х600- детектиться норм, Тай працює непогано
-
radical
Member
Shvlr
а нагадайте, що у вас за плата?
якась нфорсина4 під 754?
якщо що, у мене була пара таких плат десь, Asus і ECS
а нагадайте, що у вас за плата?
якась нфорсина4 під 754?
якщо що, у мене була пара таких плат десь, Asus і ECS
-
Shvlr
Member
Ga-k8n51gmf-rh
ПС. До речі, файрпро сказав пік", та чудово завівся
ПС. До речі, файрпро сказав пік", та чудово завівся
-
radical
Member
А, гігабайтина. Скоріше за все, це просто приколи конкретної моделі, і гіги таке частенько.Shvlr: ↑ 18.07.2024 13:00Ga-k8n51gmf-rh
У мене є дві плати на нфорс4 під 754, тільки вони АТХ і без відео.
asus K8N4-E-Deluxe
ECS NFORCE4-A754
-
Shvlr
Member
Дякую, але в мене з цією ля ля лярвою лялечкою) було і так багато сексів Після усього я не готовий від неї відмовитись.radical: ↑ 18.07.2024 13:06А, гігабайтина. Скоріше за все, це просто приколи конкретної моделі, і гіги таке частенько.Shvlr: ↑ 18.07.2024 13:00Ga-k8n51gmf-rh
У мене є дві плати на нфорс4 під 754, тільки вони АТХ і без відео.
asus K8N4-E-Deluxe
ECS NFORCE4-A754
Спробую підкинути "хвіст" з молекса на Х800, може дійсно живлення не хватає.
Карта як тут на 256 метрів, але з кулером, як від 512
Виробник - TUL, тобто скоріш всього ПоверКолор.
https://www.anandtech.com/show/1673
ПС. Із реально дібільного, карта повний референс. А АТІ щось стукнуло в черепушку, у неї фактично не стоїть ніяких конденсаторів (полімерних/електролітів) з шини живлення.
Ну якщо не рахувати СМД електролітик 100мкф*16В
Кинули б хоча б по 270мкФ полімерників на фазу, вже б можно було викрислети це як потенційну проблему.
Відправлено через 5 годин 7 хвилин 17 секунд:
Ще з неприємного, ПоверКолор нафiгась замiнив турбiну на вентилятор.
Карта до бiса гаряча.
Турбiна наче дає бiльше тиску, що для такого типу радiатора тiльки в плюс.
Турбiна, лопатки стоять перпендикулярно вiсi. Вони виштовхують потiк завнi
- спойлер
-
- спойлер
-
DarkAlex
Junior
Підкажіть, будь ласка, за скільки можна продати робочу Voodoo 3 3000 з AGP? На ОЛХ бачив оголошення по кілька тисяч, але то, як я розумію, людям хочеться саме продавати, а не продати.
І чим краще подібні картки перевіряти? Зображення дає, портативна вінда завантажується, але раптом десь артефакти повилазять...
І чим краще подібні картки перевіряти? Зображення дає, портативна вінда завантажується, але раптом десь артефакти повилазять...
-
offece-trader
Member
Мне для одного декоративного проекта надо самые первые пентиумы. Которые толстые керамические. Без всяких "желтая крышка и квадрат". Именно пентиумы. Мертвые вполне устраивают, главное условие ноги на месте и не сильно гнутые, чтобы не маяться с выправлением. 1-2-3-5 ноги может не быть, это не критично, главное что бы в разных местах, а не одной дыркой.
-
Shvlr
Member
Щодо моєї "оборудки століття" на олусі.
Х800 детектиться тільки на холодну на g41 чіпсеті
Тобто всовуєшь холодну карту, проганяєшь 3дмарк03 ( до речі 11500 папуг), карта прогрівається до 65 градусів
Перезавантаження - все, карти в системі не має, ініціалізується встрійка.
Таке враження, що ГП таки засмажений.
Хоча продавець божився, що "не майнилась, не реболилась, один власник- бабуся по вихідним новини дивилася"
Х800 детектиться тільки на холодну на g41 чіпсеті
Тобто всовуєшь холодну карту, проганяєшь 3дмарк03 ( до речі 11500 папуг), карта прогрівається до 65 градусів
Перезавантаження - все, карти в системі не має, ініціалізується встрійка.
Таке враження, що ГП таки засмажений.
Хоча продавець божився, що "не майнилась, не реболилась, один власник- бабуся по вихідним новини дивилася"
-
ApostolCV
Member
DarkAlex, бажано тестити як у DirectX іграх так і Glide.
Як варіант хороший бенч Quake 3. У нього в настойках адатеру можно вибирати як Voodo так DirectX
Як варіант хороший бенч Quake 3. У нього в настойках адатеру можно вибирати як Voodo так DirectX
-
acidburn
Member
Модель вуди досить попсова, але непогана якщо просто пограти. На ібей таких багато продається, реально йдуть від 120-140$ перевірені, untested менше 100.DarkAlex: ↑ 19.07.2024 03:23 Підкажіть, будь ласка, за скільки можна продати робочу Voodoo 3 3000 з AGP? На ОЛХ бачив оголошення по кілька тисяч, але то, як я розумію, людям хочеться саме продавати, а не продати.
Думаю, у нас реальна ціна якщо продати а не продавати - до 3-3.5к грн, вище ті більш рідкісні моделі, як нові з коробкою тощо. Звісно за умови, що повністю робоча.
По тестам – та просто квейк, 2 або 3, поганяти півгодини та уважно подивитися на текстурі. І ще бажано у 3DMark2000 прогнати.
-
Бумик
Member
Це вже за таку ціну тільки відб великі,дуже великі шанувальники *найсвятішого* ВУДУ відвалять гроші.acidburn: ↑ 19.07.2024 16:19 до 3-3.5к грн, вище ті більш рідкісні моделі, як нові з коробкою тощо. Звісно за умови, що повністю робоча.
Мабуть,буде людина продавати й продавати.Як на мене,1000 грн їй ціна у ринковий день,але це імхо...
- спойлер
- Спокусився також - а за скільки можна продати GF 8800 GTX? Повністю робоча,в ідеалі,брав її як робочу на Скайлотсі.Проходить усілякі тести,включаючи різні Марки та Бублік.Також грав декілька годин в Фар Край перший,все відмінно.
Бо є ще дві картки ,тільки послабкіше,GF 8800 GTS,так що у цій легенді не маю потреби,та за копійки продавати не буду...
-
ale4316
Member
8800 -ціна в середньому 200-300 грн.
-
Бумик
Member
По 200 грн купую одразу дві,8800 GTX,пропонуйте.ale4316: ↑ 19.07.2024 18:17 8800 -ціна в середньому 200-300 грн.
-
WSavage
Member
Asus 9600GT та Gigabyte 9600GT (турбіна), можливо комусь цікаво буде
-
Shvlr
Member
Ну 8800 то є легенда.
Але якщо я не помиляюсь, 250-та її повна копія, тільки на тоншому ТП
-
Бумик
Member
Shvlr
Ні, GTS 250 то є перемаркована 9800 GTX+ .
Ні, GTS 250 то є перемаркована 9800 GTX+ .
-
nummus777
Junior
Ні, GeForce GTS 250 повна копія GeForce GTX 9800. GTS 250 на відміну GTX 9800 має трохи менше споживання електроенергії. Майже всі GeForce GTS 250 мають лише один конектор 6 pin, тоді як у GeForce GTX 9800 їх два. Я навіть зустрічав GeForce GTS 250 без додаткового живлення.Shvlr: ↑ 19.07.2024 19:48 Ну 8800 то є легенда.
-
Бумик
Member
То так і є,особливо,що їх з роками становиться все менше,від цього цінність залишившихся збільшується..Shvlr: ↑ 19.07.2024 19:48 Ну 8800 то є легенда.
Бо ця легенда прославила себе тотальними відвалами ГПУ.
- спойлер
- Але, ось наприклад,дві картки 8800 GTS,що в мене на данний час є,то вони вже *поранені*,скільки ще протягнуть-питання..
Одну я купив то вона була з артефактами,хоча було зазначено *робоча*.Довелось жарити в духовці.Поки що працює,проходить бенчі та ігри,але у фурмарку зависон ловить.
Іншу купив з нотаткою - *артефачить*.Але я її не жарив,а відключив вентиль та так прогнав у Вінді.Потім підключив вентиль,працює без нарікань,також і бубліка проходить норм.Але чи надовго?
Раджу прочитати,хоча б перший абзац...nummus777: ↑ 19.07.2024 20:08 Ні, GeForce GTS 250 повна копія GeForce GTX 9800. GTS 250 на відміну GTX 9800 має трохи менше споживання електроенергії. Майже всі GeForce GTS 250 мають лише один конектор 6 pin, тоді як у GeForce GTX 9800 їх два. Я навіть зустрічав GeForce GTS 250 без додаткового живлення.
https://www.overclockers.ua/video/gefor ... 00gtx/all/
Але те,що GTS 250 це повна копія 9800 GTX+,або просто перемаркована маркетологами,це я знав ще в роки,коли ці відюшки були актуальними.
А карти без додаткового живлення,то лінійка Грін або Еко і це зовсім інша історія,а не про 250-ту.
Відправлено через 8 хвилин 15 секунд:
Та ось скрін з вишезазначеної статті
- спойлер