Останні статті і огляди
Новини
Гібдридний інвертор 3.5квт
-
RockSan
Member
Він не вміє віддавати в мережу від сонця чи акума
-
nochnik89
Member
RockSan
это гибридный инвертор
это гибридный инвертор
-
RockSan
Member
Мій 2е це не гібридний інвертор.
-
nochnik89
Member
то on gridRockSan: ↑ 13.07.2024 10:53Він не вміє віддавати в мережу від сонця чи акума
-
RockSan
Member
Ви знаєте різницю між ongrid, offgrid і гібридним?nochnik89: ↑ 13.07.2024 10:53то on gridRockSan: ↑ 13.07.2024 10:53Він не вміє віддавати в мережу від сонця чи акума
-
murzik
Member
RockSan
такккк це ж те саме
такккк це ж те саме
-
qawoon
Junior
Ні, я не то щоб сильно розбираюсь і про офлайн інвертори вот взнав від васRockSan: ↑ 13.07.2024 09:46 Не скромне питання, а навіщо вам гібрид, плануєте продавати енергію по зеленому тарифу ?
Вам підійде просто офлан інвертор, можна додатково з підключенням сонячних панелей.
Але тепер не то щоб легше стало шукати:)
-
murzik
Member
RockSan
так для юзера в чому різниця? мій Маст напевно теж не вміє віддавати, ще не вивчав питання як це взагалі працює. тільки Маст коштує 15к а твій 30 а суть та ж.
є сенс, коли за рахунок відсутності функціоналу воно ДЕШЕВШЕ було б .. а так
так для юзера в чому різниця? мій Маст напевно теж не вміє віддавати, ще не вивчав питання як це взагалі працює. тільки Маст коштує 15к а твій 30 а суть та ж.
-
nochnik89
Member
-
RockSan
Member
Для користувача, який не планує продаж, в принципі ні в чому, головне ціна, надійність і потужність достатня, так як функцію віддачі електроенергії можна вимикати в налаштуваннях.murzik: ↑ 13.07.2024 11:01 RockSan
Ваш Must я не знаю на яку потужність і серія (можливості), тому думаю не корректно порівнювати
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Головна відмінність офгрід інвертора від гібриду, те що гібрид може синхронізуватись з мережею і почати відавати електроенергію в неї, по аналогії як це роблять онгрід інвертори, тільки вони (онгрід) не працюють взагалі без мережі.nochnik89: ↑ 13.07.2024 11:05 погуглил модель, таки да. У Вас автономный. По некоторым ссылкам пишут как гибридный
вообще вот схема
-
murzik
Member
в тік то бачив відео. СЕС на 90 кВт*г, сонячний день, а мережі нема,і вона взагалі нікого не живить з населеного пунккту ..RockSan: ↑ 13.07.2024 11:07онгрід інвертори, тільки вони (онгрід) не працюють взагалі без мережі.
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
qawoon
у вас опалення яке?
що живити хочете?
врахуйте, що вони шумні при споживанні від 200 вт
в залежності від акума, врахуйте струм заряду від мережі, який він може видати
врахуйте, що він сам споживає 30-40 Вг в годину
врахуйте, що ккд на різній потужності різний
що акум повністю розряджати не можна
визначаєтесь, що вам треба лампоски на 1 добу, ноути ще щось, хтось холодильник літом хоче живити. визначаєте акумуляторну потужність, вибираєте акум, вибираєте інвертор.
Востаннє редагувалось 13.07.2024 11:22 користувачем murzik, всього редагувалось 1 раз.
-
qawoon
Junior
Ще чув що можна APC Ups можна поставити на цю задачу.
Складно чесно кажучи
Відправлено через 21 хвилину 35 секунд:
Акуми придивився, redodo 2х 24в 100 аг щоб могли заряджатись, поки скидка хороша
Питання в тому, який інвертор взяти? Щоб видавав від 3квт. В мережу підключати через авр не буду, немає можливості, збірка буде стояти в коридорі та і не думаю що буде сильно мішати. Також хочу шось нормальне взяти, щоб не боятись проснутись від диму в квартирі (або і не проснутись)
Складно чесно кажучи
Відправлено через 21 хвилину 35 секунд:
Від 300 ват мінімально, до 2 квтmurzik: ↑ 13.07.2024 11:20в тік то бачив відео. СЕС на 90 кВт*г, сонячний день, а мережі нема,і вона взагалі нікого не живить з населеного пунккту ..RockSan: ↑ 13.07.2024 11:07онгрід інвертори, тільки вони (онгрід) не працюють взагалі без мережі.
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
qawoon
у вас опалення яке?
що живити хочете?
врахуйте, що вони шумні при споживанні від 200 вт
в залежності від акума, врахуйте струм заряду від мережі, який він може видати
врахуйте, що він сам споживає 30-40 Вг в годину
врахуйте, що ккд на різній потужності різний
що акум повністю розряджати не можна
визначаєтесь, що вам треба лампоски на 1 добу, ноути ще щось, хтось холодильник літом хоче живити. визначаєте акумуляторну потужність, вибираєте акум, вибираєте інвертор.
Акуми придивився, redodo 2х 24в 100 аг щоб могли заряджатись, поки скидка хороша
Питання в тому, який інвертор взяти? Щоб видавав від 3квт. В мережу підключати через авр не буду, немає можливості, збірка буде стояти в коридорі та і не думаю що буде сильно мішати. Також хочу шось нормальне взяти, щоб не боятись проснутись від диму в квартирі (або і не проснутись)
-
vmsolver
Member
Хах, так практически всем сейчас плевать на эту функцию, есть она или нет - не важно, важно чтобы батарею от сети заряжал и от батареи условный холодильник с чайником можно было включить, а отдавать ли энергию в сеть - даже вопрос так не стоит, у людей своей генерации нет, отдавать нечего, по крайней мере у подавляющего большинства. Поэтому на вопрос, почему покупают гибридники - потому что они подходят по функциям, а стоят практически тех же денег.RockSan: ↑ 13.07.2024 10:53Він не вміє віддавати в мережу від сонця чи акума
-
Timedemo
Member
Бо вони всі з функцією гібріда на 6.2 квт.RockSan: ↑ 13.07.2024 09:46 Не скромне питання, а навіщо вам гібрид, плануєте продавати енергію по зеленому тарифу ?
Вам підійде просто офлан інвертор, можна додатково з підключенням сонячних панелей.
Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
А Ви?
Отправлено спустя 1 минуту 46 секунд:
Ану чисто поржать, покажіть мені чистий он грід інвертор.RockSan: ↑ 13.07.2024 11:07Для користувача, який не планує продаж, в принципі ні в чому, головне ціна, надійність і потужність достатня, так як функцію віддачі електроенергії можна вимикати в налаштуваннях.murzik: ↑ 13.07.2024 11:01 RockSan
Ваш Must я не знаю на яку потужність і серія (можливості), тому думаю не корректно порівнювати
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:Головна відмінність офгрід інвертора від гібриду, те що гібрид може синхронізуватись з мережею і почати відавати електроенергію в неї, по аналогії як це роблять онгрід інвертори, тільки вони (онгрід) не працюють взагалі без мережі.nochnik89: ↑ 13.07.2024 11:05 погуглил модель, таки да. У Вас автономный. По некоторым ссылкам пишут как гибридный
вообще вот схема
-
RockSan
Member
Та всі хуавеї чисто онгріди
https://hotline.ua/ua/dacha_sad/inverto ... 78-578807/
Заберіть хуавей з фільтру і відкриєте собі світ.
-
Timedemo
Member
Так це не просто інвертор, це сонячний мережевий інвертор. А гібрідні інвертори, це ті, які в собі включили працювать від акб, сонця, та мережі, пемекиючи коли що треба. А офф грід і он грід, це вже додаткові функцііRockSan: ↑ 13.07.2024 16:21Та всі хуавеї чисто онгріди
https://hotline.ua/ua/dacha_sad/inverto ... 78-578807/
Заберіть хуавей з фільтру і відкриєте собі світ.
-
Shpoker
Member
-
murzik
Member
а дроти ви вже вибрали? (це жарт про мене)
-
artko
Member
надійний, як швейцарский годинник, метод спалити інвертор та/або хату. ви впевнені, що зробите повністю розділену систему під все? а там з'явиться "дріт смертика - вилка, вилка".qawoon: ↑ 11.07.2024 14:04 Є бажання зібрати систему з гібридним інвертором, який би видавав би 3.5 квт щоб забезпечити квартиру світлом на зиму. Достатньо буде розкинути переноски по потрібним кімнатам, без вклину у світло мережу. Поки пробую самий розібратись. Майстрів в Хмельницькому поки не знайшов.
не треба так. шукайте як врізатись повноцінно в мережу хати.
ніякий з тих. ви хочете 3,5квт пікової потужності, це для 12в системи 300А струму умовно, для 24в системи 150A струму. А в специфікації вказан струм встановленої БМС - 100А.qawoon: ↑ 11.07.2024 14:04 Придивився на такий акумулятор, має вбудований BMS (Збирати акумулятори сам не хочу, руки не з того місця)
хороші відгуки
https://www.redodopower.com/products/12 ... um-battery
в мене є можливість замовити або 12в або 24в 100аг акуми lifopo
Що краще під таку систему? 4 по 12в 100аг чи 2 по 24?
Для таких потреб - радив би на 48в систему дивитись. і акумулятор під керуванням единої бмс, а не декілька.
Вам треба дуже уважно порахувати, що саме збираєтесь живити від такої системи. Може "урезать осетра" та відмовитись від 3,5квт? чому саме така потужність?qawoon: ↑ 11.07.2024 14:04 Порадьте гібридний інвертор під вимоги.
Також що ще треба знати? Чув щось про балансувальника, але не маю розуміння взагалі.
Дякую за будь-яку інформацію.
Живити потужних споживачів виключно від акумулятора - така собі ідея. Ну от абстрактно ви купили 2 х 24в 100аг акумулятор. це умовно біля 5квт*годин (ккд та інше не рахуємо поки) або меньш ніж 1,5 годин праці ваших 3,5квт від акумулятора. можна, але навіщо таке?
-
torny
Member
qawoon, багато вже відповіли, але теж скажу. Краще 48 вольт. Менші токи від акумулятора. Менший нагрів інвертора. Шум від крутилятора теж може бути меншим.. але тут як попаде, не всі інвертори регулюють оберти.
Краще один акум, ниж послідовне з'єднання. Можна готовий придбати, можна замовити виготовлення у когось.
LiFePO4 акуми.
Краще один акум, ниж послідовне з'єднання. Можна готовий придбати, можна замовити виготовлення у когось.
LiFePO4 акуми.