Гібдридний інвертор 3.5квт

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
qawoon
Junior

Повідомлення

Доброго! Створив в флеймі (доступу немає до каналу виживальщики)
Є бажання зібрати систему з гібридним інвертором, який би видавав би 3.5 квт щоб забезпечити квартиру світлом на зиму. Достатньо буде розкинути переноски по потрібним кімнатам, без вклину у світло мережу. Поки пробую самий розібратись. Майстрів в Хмельницькому поки не знайшов.

Придивився на такий акумулятор, має вбудований BMS (Збирати акумулятори сам не хочу, руки не з того місця)
хороші відгуки
https://www.redodopower.com/products/12 ... um-battery
в мене є можливість замовити або 12в або 24в 100аг акуми lifopo
Що краще під таку систему? 4 по 12в 100аг чи 2 по 24?

Порадьте гібридний інвертор під вимоги.
Також що ще треба знати? Чув щось про балансувальника, але не маю розуміння взагалі.
Дякую за будь-яку інформацію.
The_Rusik
Member

Повідомлення

qawoon
Лучше и проще купить АВР и врезатья в сеть, чем кидать перености.
Для 3.5квт лучше 2 по 24в 100аг паралельно.
Гибридник например easun 3квт на али, можно еще powmr рассотреть там же.
Ortyomko
Member

Повідомлення

The_Rusik: 11.07.2024 14:14 qawoon
ситуации разные. У меня щиток за пределами квартиры, туда врезаться мягко говоря затруднительно
qawoon
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 11.07.2024 14:48
The_Rusik: 11.07.2024 14:14 qawoon
ситуации разные. У меня щиток за пределами квартиры, туда врезаться мягко говоря затруднительно
Така ж сама ситуація, панелька
Ortyomko
Member

Повідомлення

я б рекомендував брати 48В одразу, щоб не було проблем с балансуванням. і інвертор під нього.
В принципі, 24В теж непогано. Редодо хороша фірма, багато рекомендують на рівні з паверквін.
Гібридник вірно рекомендували вище.
qawoon
Junior

Повідомлення

Ще от такий гібрид рекомендують, що скажете ?

https://vi.aliexpress.com/item/10050055 ... Redirect=y
murzik
Member

Повідомлення

беріть 48В. швидше зможете зарядити.
Timedemo
Member

Повідомлення

qawoon: 11.07.2024 14:04 Доброго! Створив в флеймі (доступу немає до каналу виживальщики)
Є бажання зібрати систему з гібридним інвертором, який би видавав би 3.5 квт щоб забезпечити квартиру світлом на зиму. Достатньо буде розкинути переноски по потрібним кімнатам, без вклину у світло мережу. Поки пробую самий розібратись. Майстрів в Хмельницькому поки не знайшов.

Придивився на такий акумулятор, має вбудований BMS (Збирати акумулятори сам не хочу, руки не з того місця)
хороші відгуки
https://www.redodopower.com/products/12 ... um-battery
в мене є можливість замовити або 12в або 24в 100аг акуми lifopo
Що краще під таку систему? 4 по 12в 100аг чи 2 по 24?

Порадьте гібридний інвертор під вимоги.
Також що ще треба знати? Чув щось про балансувальника, але не маю розуміння взагалі.
Дякую за будь-яку інформацію.
Намагайтесь брать акб вольтажем як інвертор, якщо 24в то 24в акб, особливо літій. Не треба ці послідовні зʼєднання. Якщо 3.5 бажання, беріть інвертор на 6.2 квт 48в. Бо 3-4.2 квт буде тягнуть великі струми, та й заряджати буде повільніше. Яущо звичайно буду акб хочаб 200 ампер годин, то можна і на 24в. Але краще 48. По інверторам 24в дивіться дакстромн, анерн, еасан. По 48в анерн, дакстромн, повмр, єдекоа. Ні в якому разі не дивіться 6.5 квт . З дорожчих класні маст, аксіома, гроват.
Smok
Member

Повідомлення

qawoon: 11.07.2024 16:01 Ще от такий гібрид рекомендують, що скажете ?

в мене такий на 6.2kw , стоїть, працює в тестовому режимі вже місяць (панелей менше кіловата), без батареї,
гучний - треба модифікувати вентилятори
вцілому аби не шум - я б про нього і не згадував би в повсякденні
планую модифікувати охолодження, поставити панелей на 2-4 квт, та ~5 квтг ліферів

впринципі люди просто перевертають вентилятор, щоб дув вверх і стає тихо
спойлер
Timedemo
Member

Повідомлення

Smok: 12.07.2024 02:34

в мене такий на 6.2kw , стоїть, працює в тестовому режимі вже місяць (панелей менше кіловата), без батареї,
планую модифікувати охолодження, поставити панелей на 2-4 квт, та ~5 квтг ліферів

спойлер
Ви впевнені що у Вас саме ECGSOLAX?
дакстромни тільки з сонячними без акб, до 1.2-1.3 квт працюють дуже тихо. гудять вони трохи коли на зарядкі акб, при чому навіть коли вже заряженний, а коли чисто від сонця, вони тихі. на невеликих споживаннях. а коли сонце плюс акб, до 1 ктв. споживання, то взагалі кошиняти тихі.

Отправлено спустя 6 минут 10 секунд:
Smok: 12.07.2024 02:34 впринципі люди просто перевертають вентилятор, щоб дув вверх і стає тихо
якщо буде сонця більше 2х квт. неможна перевертать, перегріється дросель і мппт. там розраховано, що ця вся зараза охолуджується повітрям одразу свіжим затягнутим зверху, а якщо знизу, то радіки інвертора його будуть добре прогрівать, і перегріють і так не холодний дросель там мппт радік в самомуверху. тим більше отвори зверху по боках. самий кращий спосіб позбавитись шуму, робити окрему тумбу з розділом потоків повітря, ставити с термоконтролет 2 по 140мм компових вентиля, які весь час працюються на мінімалках, а коли інвертор починає дуть теплим воздухом, щом 140мм теж піднімали оберти, і буде практично безшумно.
qawoon
Junior

Повідомлення

Smok: 12.07.2024 02:34

спойлер
Цікаво, як автор в кінці відео каже, що більше ніколи не буде працювати з китайцями а буде брати (daye) ? LuxPower?

Відправлено через 27 хвилин 48 секунд:
Багато людей порекомендувало ECGSOLAX 4200W 6200W Solar Hybrid Inverter Charger 24V 48V
Якщо я планую зараз 1 24в акум купувати, потім ще 1
то варто брати 48 версію чи 24? (Я думав, там можна вибирати вольтаж
murzik
Member

Повідомлення

qawoon
не можна. можна додавати ще акуми для збільшення ємності. але як швидко ви їх зможете зарядити?
у мого інвертора МАСТ 3кВт 24В струм заряду від мережі 30А, від панелей - 50А, разом 80А. Але панелей нема, і заряджати буде 4 години той акум від мережі .. а якщо б я взяв 48В, то було в 2 рази швидше (замість 24В 100А*г взяти 48В 50А*г, зі струмом заряду 30А це 2 години заряду в теорії). це я пишу про Lifepo4 акуми
qawoon
Junior

Повідомлення

Якщо хтось зможе порадити кращий інвертор https://vi.aliexpress.com/item/10050055 ... Redirect=y чим цей - буду вдячний.
Timedemo
Member

Повідомлення

murzik: 12.07.2024 13:29 qawoon
не можна. можна додавати ще акуми для збільшення ємності. але як швидко ви їх зможете зарядити?
у мого інвертора МАСТ 3кВт 24В струм заряду від мережі 30А, від панелей - 50А, разом 80А. Але панелей нема, і заряджати буде 4 години той акум від мережі .. а якщо б я взяв 48В, то було в 2 рази швидше (замість 24В 100А*г взяти 48В 50А*г, зі струмом заряду 30А це 2 години заряду в теорії). це я пишу про Lifepo4 акуми
Тіж повмр анер дакстромн, 4.2квт 60-80 ампер від мережі заряджають, навіть колишній повмр 3.0 квт, 60 ампер зарядка була від мережі
Timedemo
Member

Повідомлення

qawoon: 12.07.2024 17:24 Якщо хтось зможе порадити кращий інвертор https://vi.aliexpress.com/item/10050055 ... Redirect=y чим цей - буду вдячний.
Саме цю назву не ганяв. Але це все одноплатформені інвертори. 6.2 вся вдала лінійка. Головне не брать 6.5
RockSan
Member

Повідомлення

Не скромне питання, а навіщо вам гібрид, плануєте продавати енергію по зеленому тарифу ?
Вам підійде просто офлан інвертор, можна додатково з підключенням сонячних панелей.
murzik
Member

Повідомлення

RockSan
можна приклади?
RockSan
Member

Повідомлення

Я брав більше місяця назад, коли ситуація з ними була трохи краща з наявністю в магазинах, той сами китай під брендом 2E (бувають ще під брендом Axioma і іншими)
https://brain.com.ua/ukr/Sonyachniy_inv ... 14840.html
Офлан інвертор з можливістю підключення сонячних панелей і підмішування від них.
vmsolver
Member

Повідомлення

RockSan
Хм, а чем он отличается от гибридного? Всё тоже самое, заряд батареи от сети или солнца, работа инвертора от батареи или/и сети.
Відповісти