В дитинстві полюбляв гру flying heroes, тут по слайдах щось дуже схоже на неї
![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)
Фанати егс продовжують кудахкати про те, що стім це про значки та карточки. Але насправді, в стімі окрім базових функцій любого нормального магазину (купити гру, почитати коментарі, зробити рефанд) давно є власний маркет та система трейд офферів, форум, воркшоп з усілякими модами від комьюніті, можливість стрімінгу, голосові чати, фемілі шейринг (хай і з обмеженнями), можливість керувати завантаженнями ігор через додаток на телефоні, грінлайт, той стор смітник від епіків виглядає просто смішно на фоні. Яка конкуренція?Zill0: ↑ 05.07.2024 12:53 Цікаво, коли вони здогадаються, що для конкурування зі стімом треба розвивати свій у'обищний магазин, а не тільки роздавати подарунки.
Відгуки там нормальні робити, комуніті...
Як завлєкалово я б більш повівся на добовий період повернення гри, бо за 2 години в стімі дуже часто неможливо побачити проблеми.
Я не знаю навіщо комусь якісь відгуки в магазині? Це для кого? Для якихось людей які не можуть зайти в ютуб? Там і відгуки і гейплей, подививсь і все.Zill0: ↑ 05.07.2024 12:53 Цікаво, коли вони здогадаються, що для конкурування зі стімом треба розвивати свій у'обищний магазин, а не тільки роздавати подарунки.
Як завлєкалово я б більш повівся на добовий період повернення гри, бо за 2 години в стімі дуже часто неможливо побачити проблеми.
Все оцю фігню в стімі яку ти написав я за 10років користування ні разу не використовував, бо вона наф не потрібна. Форум гівно, стрімінг гівно, голосові чати гівно, можливість керувати завантаженнями на телефоні для чого? Для опції. Магазин це прийшов купив, а якщо треба інший функціонал існують в рази кращі пропозиції на ринку чим гівно Стім. А ще й пам'ятається що для кацапів Стім зробив все дешевше чим для нас.7mindfields: ↑ 05.07.2024 13:11Фанати егс продовжують кудахкати про те, що стім це про значки та карточки. Але насправді, в стімі окрім базових функцій любого нормального магазину (купити гру, почитати коментарі, зробити рефанд) давно є власний маркет та система трейд офферів, форум, воркшоп з усілякими модами від комьюніті, можливість стрімінгу, голосові чати, фемілі шейринг (хай і з обмеженнями), можливість керувати завантаженнями ігор через додаток на телефоні, грінлайт, той стор смітник від епіків виглядає просто смішно на фоні. Яка конкуренція?Zill0: ↑ 05.07.2024 12:53 Цікаво, коли вони здогадаються, що для конкурування зі стімом треба розвивати свій у'обищний магазин, а не тільки роздавати подарунки.
Як завлєкалово я б більш повівся на добовий період повернення гри, бо за 2 години в стімі дуже часто неможливо побачити проблеми.![]()
Прямо в рази, це які?Softas: ↑ 06.07.2024 10:54 а якщо треба інший функціонал існують в рази кращі пропозиції на ринку чим гівно Стім.