Star Wars Outlaws пішла на золото

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alligator
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Star Wars Outlaws пішла на золото
Автори не стали розтягувати проєкт до рівня Assassin's Creed
Надіюсь вони про рівень ігрочасу, а не якості :laugh:
1nsane
Member

Повідомлення

Авторы не стали растягивать проект до уровня Assassin’s Creed
У юбиков все настолько плохо, что они зацепятся сейчас за что угодно - если эта игра хоть чутка выстрелит, они будут доить ее до смерти.
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Ех, сподіваюсь на рівень якості Divinity, Baldurs Gate III. Очікую вражень від гри як від Відьмака. А вийде як завжди якийсь старфілд...
corban_jum
Member

Повідомлення

Вышки, вышки, вышечки мои. Или нормальное что-то будет?
Я мечтаю о игре типа Force Unleashed и Fallen Order, но без соул механик. Просто качественный слешер с рпг элементами, как God of War
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 04.07.2024 14:17 Ех, сподіваюсь на рівень якості Divinity, Baldurs Gate III. Очікую вражень від гри як від Відьмака.
Це у вас від Юбісофт такі очікування? Ви, друже, дуже позитивно дивитесь на речі.
kairo
Member

Повідомлення

corban_jum: 04.07.2024 15:24 Вышки, вышки, вышечки мои. Или нормальное что-то будет?
Я мечтаю о игре типа Force Unleashed и Fallen Order, но без соул механик. Просто качественный слешер с рпг элементами, как God of War
Так God of War також із соулс механіками та боївкою, розробники гри самі про це заявляли.

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
VBerezovsky: 04.07.2024 15:29
Reverse_rain: 04.07.2024 14:17 Ех, сподіваюсь на рівень якості Divinity, Baldurs Gate III. Очікую вражень від гри як від Відьмака.
Це у вас від Юбісофт такі очікування? Ви, друже, дуже позитивно дивитесь на речі.
100%.
corban_jum
Member

Повідомлення

kairo: 04.07.2024 15:39
corban_jum: 04.07.2024 15:24 Вышки, вышки, вышечки мои. Или нормальное что-то будет?
Так God of War також із соулс механіками та боївкою, розробники гри самі про це заявляли.

100%.
Не побачив там нічого від соулса. Нормальні сейви, нормальна камера та система прокачки, нормальна складність.
Ну Валькірії, але це доп елемент, а не муки на кожному босі
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Сама игра должна выйти лишь 30 августа. И это довольно ранний уход на золото, который дает надежду, что игра будет хорошо отполировала и без серьезных технических проблем.
Отнюдь. Это означает лишь то что игра вероятно будет требовать патч первого дня для запуска.
kairo
Member

Повідомлення

corban_jum: 04.07.2024 16:12
kairo: 04.07.2024 15:39

100%.
Не побачив там нічого від соулса. Нормальні сейви, нормальна камера та система прокачки, нормальна складність.
Ну Валькірії, але це доп елемент, а не муки на кожному босі
Я відразу побачив, коли почав грати, що серія зробила величезний ухил в сторону соулсів. Потім вже прочитав, що розробники при перезапуску брали за орієнтир Дарк Соулс. Єдине, що вони сказали, що не хотіли робити повну копію ДС.
yariksom
Member

Повідомлення

Не знаю чи скажи якусь єресь, бо не дуже розбираюся, для мене епоха соулсів щось подібне до епохи QTE хоча це зовсім різні речі.
Однак і там і там потрібно просто відточувати майстерність раз за разом, по іншому не пройдеш.
Тобто не має можливості якось грубо говорячи "схитрити", знівелювати слабість персонажа чи то вдалим діалогом чи то заманюванням ворога в місце де його можна умовно камінням закидати з висоти закидати чи втопити чи щось інше і зробити це цікаво та ефективно, наприклад замість 15 хвилин перекатів і ударів потратити 30 для створення пастки або втертися персонажу в довіру та зарізати його в сні.
Правда я вже перебільшую, але соулси це тупо якась компульсія (думаю за більш відвертий термін забанять :gigi: ).
kairo
Member

Повідомлення

Однак і там і там потрібно просто відточувати майстерність раз за разом, по іншому не пройдеш.
Так це ж круто, гра де мають значення твої скіли, а не тупе заклікування. Соулси, по великому рахунку, це відповідь на тотальне оказуалення епохи PS3/Xbox360, коли усі видавці вирішили, що ігри треба максимально спрощувати для розширення аудиторії. QTE, це те саме оказуалення - press X to Win.
Тобто не має можливості якось грубо говорячи "схитрити"
Та повно. Від перекачування персонажа, до банального оббігання мобів та опціональних босів. А ще є призив інших гравців на допомогу та купа інших методів спростити собі гру.
втертися персонажу в довіру та зарізати його в сні
Це вже більше про повноцінні сюжетні РПГ. Соулси, це Екшн-РПГ та Екшн-адвенче із уклоном в боївку.
але соулси це тупо якась компульсія
Вас ніхто не заставляє в них грати)) Є купа інших жанрів.
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Так, я ще той мрійник))
Але якщо без рожевих окулярів, то нас чекає дуже красивий світ гри і такий же пустий. Одноманітна активність, бектрекінг у всій красі, оскільки будуть елементи метроідванії (типу осу тут щоб пройти тобі потрібна квантова запальничка і ти отримаєш її на іншій локації годин через надцять). У грі буде звичайно внутрішній магазин з косметикою, який буде оновлюватись раз на день-три. Гра буде мати проблеми з сумісністью заліза як той же райдерс репаблік. А пазли та головоломки в грі будуть рівня Фенікс Райзен ( чи як її там).
daesz
Member

Повідомлення

Будь-ласка, не будь типовим хламом від юбі, будь-ласка, не будь типовим хламом від юбі, будь-ласка, не будь типовим хламом від юбі 🤞🤞🤞
Reverse_rain
Member

Повідомлення

А вона в стімі планується? Чи знову магазин юбі та егс?
seraphic
Member

Повідомлення

Аватар тоже раскручивали, так оценивали, так хвалили перед выходом, а итог вышло то что вышло :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

seraphic: 12.07.2024 22:08 Аватар тоже раскручивали, так оценивали, так хвалили перед выходом, а итог вышло то что вышло :laugh:
У аватарку є фанати вселенної? Це the most forgivable франшиза за останні 50 років ;) Люди в це не грали бо всім банально всерівно що там і з ким відбувається в грі.
Відповісти