Всім привіт. Чи знайдеться на форумі майстер який зможе обійти пароль на біос на ноутбуці Asus F512? Або підскаже як це зробити? Методи з інтернету по даті не працюють, так як стоїть User password і команда alt+r чи alt+f9+r не працюють. Ноут купувався на ebay, нажаль приїхав з паролем, продавець на ігнорі:).
Всім хто відгукнеться, дякую!
Останні статті і огляди
Новини
Asus vivobook 15 F512 біос пароль
-
Toruk
Junior
-
ervin
Member
Не підкажу по паролю. А продавана можна спробувати і нагнуть. Особливо, якщо через пейпал оплачував.Toruk: ↑ 18.06.2024 17:53 Всім привіт. Чи знайдеться на форумі майстер який зможе обійти пароль на біос на ноутбуці Asus F512? Або підскаже як це зробити? Методи з інтернету по даті не працюють, так як стоїть User password і команда alt+r чи alt+f9+r не працюють. Ноут купувався на ebay, нажаль приїхав з паролем, продавець на ігнорі:).
-
pelia
Member
якщо там так як на сінкпадах починаючи десь з 490 серії, то це мертве діло, треба гнути продавця, я думаю що пан ervin поділиться своїм досвідом, там не так як у нас на олх
-
Toruk
Junior
не через пейпал. Ноут дешевий, нема сенсу витрачати час на всі ті нагинання.ervin: ↑ 18.06.2024 18:51Не підкажу по паролю. А продавана можна спробувати і нагнуть. Особливо, якщо через пейпал оплачував.Toruk: ↑ 18.06.2024 17:53 Всім привіт. Чи знайдеться на форумі майстер який зможе обійти пароль на біос на ноутбуці Asus F512? Або підскаже як це зробити? Методи з інтернету по даті не працюють, так як стоїть User password і команда alt+r чи alt+f9+r не працюють. Ноут купувався на ebay, нажаль приїхав з паролем, продавець на ігнорі:).
Відправлено через 6 хвилин :
не знаю як там, але мертвих діл не буває. Батарейки в біоса нема, а отже напевно вся інформація зберігається у eeprom. У майстра з досвідом прошивання біосів через програматор не повинно бути проблем випаяти, злити дамп і залити модифікований з іншим паролем.pelia: ↑ 18.06.2024 19:22 якщо там так як на сінкпадах починаючи десь з 490 серії, то це мертве діло, треба гнути продавця, я думаю що пан ervin поділиться своїм досвідом, там не так як у нас на олх
-
moonlight49
Member
А купували як на запчастини чи в справному стані? Рейтинг є на ebay, можливо навіть варіант повернути.
-
pelia
Member
У мене друг думав так само, придбав сінкпад на олх доволі дешево, думаючи що він самий розумний. Тепер має красиву підставку для чаюToruk: ↑ 18.06.2024 22:09 Відправлено через 6 хвилин :не знаю як там, але мертвих діл не буває. Батарейки в біоса нема, а отже напевно вся інформація зберігається у eeprom. У майстра з досвідом прошивання біосів через програматор не повинно бути проблем випаяти, злити дамп і залити модифікований з іншим паролем.pelia: ↑ 18.06.2024 19:22 якщо там так як на сінкпадах починаючи десь з 490 серії, то це мертве діло, треба гнути продавця, я думаю що пан ervin поділиться своїм досвідом, там не так як у нас на олх
-
Евгений King
Member
Шукайте хто візьметься прошити BIOS, інакше скоріш ніякToruk: ↑ 18.06.2024 17:53 Всім привіт. Чи знайдеться на форумі майстер який зможе обійти пароль на біос на ноутбуці Asus F512? Або підскаже як це зробити? Методи з інтернету по даті не працюють, так як стоїть User password і команда alt+r чи alt+f9+r не працюють. Ноут купувався на ebay, нажаль приїхав з паролем, продавець на ігнорі:).
-
S
Member
Если не прошло 30 дней можно открыть на Ebay refund & return case и игнор сразу закончится. А если Еbay не поможет то можно открыть dispute в PayPal (если платилось через PayPal).Toruk: ↑ 18.06.2024 17:53Ноут купувався на ebay, нажаль приїхав з паролем, продавець на ігнорі:).
Отправлено спустя 2 минуты 40 секунд:
Возможно официальный сервис платно сможет помочь. Раньше такое делали но просили доки подтверждающие покупку что бы удостоверится что не краденный.Toruk: ↑ 18.06.2024 22:09Ноут дешевий, нема сенсу витрачати час на всі ті нагинання.
-
Alligator
Member
Там ще простіше, за планшет продавець завтраками два тижні кормив, створив жалобу та через 15 хвилин платіж PayPal був повернутий.pelia: ↑ 18.06.2024 19:22 якщо там так як на сінкпадах починаючи десь з 490 серії, то це мертве діло, треба гнути продавця, я думаю що пан ervin поділиться своїм досвідом, там не так як у нас на олх
-
Toruk
Junior
Я не вказував в темі як повернути товар на ebay, чи олх. Незрозуміло що ви хочете цим сказати. Тема в технічному розділі яка не має відношення ні до олх ні до olx ні до ebay!pelia: ↑ 26.06.2024 18:12У мене друг думав так само, придбав сінкпад на олх доволі дешево, думаючи що він самий розумний. Тепер має красиву підставку для чаюToruk: ↑ 18.06.2024 22:09 Відправлено через 6 хвилин :
не знаю як там, але мертвих діл не буває. Батарейки в біоса нема, а отже напевно вся інформація зберігається у eeprom. У майстра з досвідом прошивання біосів через програматор не повинно бути проблем випаяти, злити дамп і залити модифікований з іншим паролем.
Відправлено через 27 секунд:
OMG!S: ↑ 26.06.2024 19:10Если не прошло 30 дней можно открыть на Ebay refund & return case и игнор сразу закончится. А если Еbay не поможет то можно открыть dispute в PayPal (если платилось через PayPal).Toruk: ↑ 18.06.2024 17:53Ноут купувався на ebay, нажаль приїхав з паролем, продавець на ігнорі:).
Отправлено спустя 2 минуты 40 секунд:Возможно официальный сервис платно сможет помочь. Раньше такое делали но просили доки подтверждающие покупку что бы удостоверится что не краденный.Toruk: ↑ 18.06.2024 22:09Ноут дешевий, нема сенсу витрачати час на всі ті нагинання.
Відправлено через 24 секунди:
Ні про що!Alligator: ↑ 30.06.2024 00:54Там ще простіше, за планшет продавець завтраками два тижні кормив, створив жалобу та через 15 хвилин платіж PayPal був повернутий.pelia: ↑ 18.06.2024 19:22 якщо там так як на сінкпадах починаючи десь з 490 серії, то це мертве діло, треба гнути продавця, я думаю що пан ervin поділиться своїм досвідом, там не так як у нас на олх
-
pelia
Member
Я не розумію чому ви огризаєтесь, якщо самі створили тему. Я поділився своїм досвідом зняття паролю біоса, інші порекомендували що вам краще зробити, та навіть якщо ви його розблокуєте, то все одно можна струсити грошенят з нечесного продавця. Хіба що ви щось темните тут і не договорюєте.Toruk: ↑ 03.07.2024 18:08Я не вказував в темі як повернути товар на ebay, чи олх. Незрозуміло що ви хочете цим сказати. Тема в технічному розділі яка не має відношення ні до олх ні до olx ні до ebay!pelia: ↑ 26.06.2024 18:12
У мене друг думав так само, придбав сінкпад на олх доволі дешево, думаючи що він самий розумний. Тепер має красиву підставку для чаю
Відправлено через 27 секунд:OMG!S: ↑ 26.06.2024 19:10
Если не прошло 30 дней можно открыть на Ebay refund & return case и игнор сразу закончится. А если Еbay не поможет то можно открыть dispute в PayPal (если платилось через PayPal).
Отправлено спустя 2 минуты 40 секунд:
Возможно официальный сервис платно сможет помочь. Раньше такое делали но просили доки подтверждающие покупку что бы удостоверится что не краденный.
Відправлено через 24 секунди:Ні про що!Alligator: ↑ 30.06.2024 00:54
Там ще простіше, за планшет продавець завтраками два тижні кормив, створив жалобу та через 15 хвилин платіж PayPal був повернутий.
-
Toruk
Junior
Жодного слова про досвід зняття паролю на біос.pelia: ↑ 03.07.2024 18:47Я не розумію чому ви огризаєтесь, якщо самі створили тему. Я поділився своїм досвідом зняття паролю біоса, інші порекомендували що вам краще зробити, та навіть якщо ви його розблокуєте, то все одно можна струсити грошенят з нечесного продавця. Хіба що ви щось темните тут і не договорюєте.Toruk: ↑ 03.07.2024 18:08
Я не вказував в темі як повернути товар на ebay, чи олх. Незрозуміло що ви хочете цим сказати. Тема в технічному розділі яка не має відношення ні до олх ні до olx ні до ebay!
Відправлено через 27 секунд:
OMG!
Відправлено через 24 секунди:
Ні про що!
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
Тему можна закрити, пароль зняв за допомогою ch314a + hex редактор.
Всім дякую за флуд не по темі.
-
moonlight49
Member
А можна детальніше як модифікували?