TrickyFerret: ↑
23.06.2024 14:57
Вітаю! Хочу зробити збірку для ігор.
Цікавить питання щодо корпуса, чи все стане в нього.
Корпус Zalman Z9 NEO Black Blue LED (Розміри з розетки (Там і купляв) 205 х 490 х 482 мм)
Відеокарта MSI PCI-Ex GeForce RTX 4060 Gamin 8gb
Кулер be quiet! Pure Rock 2
Процесор Intel Core i5-13400F 2.5GHz/20MB
Материнська плата Asus PRIME B760-PLUS D4
Блок живлення Seasonic Focus Plus Gold SSR-750FX 750W, залишається старий, купувався в 2019 році.
Пам'ять HYPERX Fury Black DDR4 2400MHz 16GB Kit 2x8GB (Поки залишається ця, по можливості придбаю нову з більшою частотою, та додам новий кіт до старого)
По вартості нові комплектуючі
обійдуться в 30347грн
Наче по кулеру в запасі ще 5мм, по відеокарті 30мм
Зорієнтуйте, якщо я в чомусь помиляюсь. Завчасно дякую!
- спойлер

UPD
Перепрошую за некоректність питання. Не бийте, будь ласка)
1. Бюджетність - 30к грн.
2. Мета покупки - ігри. Роздільна здатність full HD1920x1080
3. В розгоні не спеціаліст, тому гнати не буду, як відеокарту, так і проц. Тимпаче, він без можливості розгону. Відеокарту за необхідністю, котра навряд з'виться, і через ПЗ виробника.
4. Щодо гучності системи, тут не зовсім принципово, тихий ПК буде плюсом.
Я скоріше консервативна людина, тому, залишусь на інтелі+нвідіа. З амд не мав справ.
Тільки нове залізо.
Комплектуючі котрі приглянулись +- підібрав, буду вдячним за коментарі до них.
Що можна змінити та чому саме, чим вони кращі, що втрачаю(Обґрунтована відповідь)
В системі також стоять Жорсткий диск 3.5" WD Blue 1TB SATA/64MB (WD10EZEX) та SSD диск KINGSTON A400 240GB 2.5" SATA (SA400S37/240G)
Відправлено через 50 хвилин 12 секунд:
РГБ не потрібно. За цим не гонюсь. Системник під столом.
За якістю картинки, середньо-високі налаштування. В старих іграх ака відьмак 3, гадаю і максимальні або наближені до максимуму. А так, в бажаннях кіберпанк (високі або вище), рдр2 середні-високі, детроіт високі (або вище), балдурс гейтс, дейс гон, дес стрендінг, хогвартс, ласт оф ас, раст. Часто в апекс граю, бувало фортнайт, Tom Clancy's Rainbow Six® Siege, пое, колишній дотер, але, скоріше за все не на довго в завязці)) Граю у все і вся.
Трасування променів не важливе.