Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
daesz
Member

Повідомлення

Dark Knight: 02.06.2024 10:21
daesz: 02.06.2024 00:09 Мб хтось в темі. Помітив на збірках одного ютубера ось такі вайфай антени :
https://vi.aliexpress.com/item/1005005342522413.html
Стало цікаво чи справді вони значно потужніші ніж ті, що йдуть в комплекті з МП.
Цікався також тому, що вони коротенькі, а не 15ти сантиментрові "патики" :D

антени прикольні, плюс - шо вони дуже маленькі та компактні.
у мене є на мамке Wifi антени - я взагалї патики оті довгі сховав .
і просто коли є потреба (наприклад, раздав Wifi точку з телефону) - навіть без антен сигналу вистачає, шоб була норм швидкість, і ютуб програвався - тобто без антен все чудово працює в одній кімнаті.
спробувати можна, але - сенсу мало.
WalkMan: 02.06.2024 08:36
daesz: 02.06.2024 00:09значно потужніші ніж ті
ох ця "потужність" антен 😁

загалом їх можна використовувати, якщо твій WIFI налаштований на правильну частоту, я замовляю ось такі Lumenier https://pereg.in/nn вони, наприклад, розраховані на частоту від 5,3 до 6,2ГГц. Також в залежності від розташування wifi точки можна обрати горизонтальне або вертикальне положення самої антенки, оскільки їх використовуємо парою та під прямим кутом між ними
спойлер
Зображення
daesz: 02.06.2024 01:35А звичайні вайфай антени бувають в такому форм факторі?
Щось схоже https://pereg.in/OzT
Я трохи далекий від розуміння стандартів вайфаю, тому й питаю. Судячи зі специфікація МП - у мене MediaTek RZ608 (wifi 6e).
спойлер
Зображення
Використовую для розшарення провідного (ethernet) інтернету для телефонів та е-книжки. Головна проблема полягає в тому, що суміжні кімнати тягнуть добре, але вже от кімната на іншій частині квартири/кухня тягнуть якщо не дуже погано, то взагалі без сигналу. Тому, власне, й зацікавився ними бо думав, що можливо вони підсилюють сигнал :)
ilaixxx
Junior

Повідомлення

Замовив плату з rozetkaEU ще 29 числа. В моїх замовленнях стоїть статус "комплектується" і нижче "Відправимо 31.05.2024". Вже два дні минуло, а ніяких повідомлень з номером ттн я не отримував. Це як розуміти, вони просто не оновлюють статус, або вона досі на складі? Просто перший раз звідти замовляю і не знаю, як там працює трекінг.
Andrew_R30
Member

Повідомлення

ilaixxx: 02.06.2024 13:34 Замовив плату з rozetkaEU ще 29 числа. В моїх замовленнях стоїть статус "комплектується" і нижче "Відправимо 31.05.2024". Вже два дні минуло, а ніяких повідомлень з номером ттн я не отримував. Це як розуміти, вони просто не оновлюють статус, або вона досі на складі? Просто перший раз звідти замовляю і не знаю, як там працює трекінг.
Пішіть в підтримку rozetka через телеграм я робив так. Ця тема про "Покупки в Китае", а не про rozetka
daesz
Member

Повідомлення

ilaixxx: 02.06.2024 13:34 Замовив плату з rozetkaEU ще 29 числа. В моїх замовленнях стоїть статус "комплектується" і нижче "Відправимо 31.05.2024". Вже два дні минуло, а ніяких повідомлень з номером ттн я не отримував. Це як розуміти, вони просто не оновлюють статус, або вона досі на складі? Просто перший раз звідти замовляю і не знаю, як там працює трекінг.
Пишіть в підтримку, я так замовив 3 реле 2 тижні тому, висіло "комплектується" 6 днів, в день коли мав забрати - написав в підтримку на сайті, що нічого не прийшло, в тому числі і сповіщення. Сказали, що будуть уточнювати, а через 2 дні після того все прийшло :)
спойлер
Зображення
shatun
Member

Повідомлення

Часу доби. Люди, а що такого може смарт з ведроїдом, чого не вміє ПК/планшет з вікнами?
Unknown message type, please check it on App
Вже два місяці це замість більше половини повідомлень на Аліку.
Щось на планшет з віндою впихнути можна, щоб відкривались без милиць/костилів типу емулятора GameLoop?
Трохи насторожують вимоги до конфігу:
Recommended requirements GPU GTX 1050 Memory 16GB RAM
Не думаю, що там прям щось дуже корисне у повідомленнях, але буває треба поспілкуватись з продавцем, а там таке.
Чи ставити ту приблуду і "насолоджуватись"?..
daesz
Member

Повідомлення

shatun: 02.06.2024 19:03 Часу доби. Люди, а що такого може смарт з ведроїдом, чого не вміє ПК/планшет з вікнами?
Unknown message type, please check it on App
Вже два місяці це замість більше половини повідомлень на Аліку.
Щось на планшет з віндою впихнути можна, щоб відкривались без милиць/костилів типу емулятора GameLoop?
Трохи насторожують вимоги до конфігу:
Recommended requirements GPU GTX 1050 Memory 16GB RAM
Не думаю, що там прям щось дуже корисне у повідомленнях, але буває треба поспілкуватись з продавцем, а там таке.
Чи ставити ту приблуду і "насолоджуватись"?..
Емулятор андроїду поставити (по типу bluestacks/nox/ldplayer/memu) і спробувати чи буде показувати повідомлення в ньому :)
Crong
Member

Повідомлення

shatun
Там купони і рекламні повідомлення від продавців, в 99% вони безтолкові, типу 2-5$ на замовлення від 30-50$.
shatun
Member

Повідомлення

daesz Дякую. Проти Bluestacks нічого не маю. Використовував, коли підлітки на мойому ПК грали в лабуду типу The Sims.
Наче ніяк це на вінді не позначалось...
Crong Ну, якщо на рюкзак за 40-50 зелених дадуть купон на 4-5$ - це не перемога, але досить відчутно. Най буде ніж не буде.
movi
Member

Повідомлення

Дурна ситуація с замовленням;
1 числа зробив замовлення.
4-го пишу з проханням скоріше відправити
5-го відповідь; ми вже відправили (примітка кур'єр забрав)
6-е число, пишу якого біса? де трек?!
7-е відповідь:
так, друже,
ми вже відправили його на склад платформи,
AliExpress не оновлює номер відстеження.
Посилання на службу покупців AliExpress: https://service.aliexpress.com/page/hom ... anguage=en
ми також не обманюємо вас.
ви також можете зв'язатися з ними, щоб перевірити це.
І що мені з цього? вони на мене перекладають свою роботу чи що?!
Вкладення
алыекспрес.jpg
WalkMan
Member

Повідомлення

movi
не варто турбуватись, зачекай, трек зʼявиться сам по собі
daesz
Member

Повідомлення

shatun: 03.06.2024 17:48 daesz Дякую. Проти Bluestacks нічого не маю. Використовував, коли підлітки на мойому ПК грали в лабуду типу The Sims.
Наче ніяк це на вінді не позначалось...
BS - це єдиний адекватний безплатний емулятор андроїду на вінду, бо компанія-розробник з США і підпадають під закон про приватність персональних даних. Всі інші (ldplayer/noxplayer/memu) - китайські. В минулому дуже довго користувався ноксом (і чуть-чуть остальними двома), потім в нокса стався витік даних і від тоді перестав його юзати.
odessitmws
Member

Повідомлення

что с поиском на али? оно не находит банальные вещи
movi
Member

Повідомлення

Після тривалого спілкування с допомогою отримав такий допис:
спойлер
С сожалением сообщаем вам, что заказ, который я проверял, был закрыт из-за нарушения продавцом правил платформы AliExpress. Продавец подозревается в мошеннической предпринимательской деятельности. В целях защиты покупателей заказы, размещенные у продавца, были аннулированы с возвратом средств. Чтобы избежать дальнейшего негативного воздействия на покупателя, заказ был закрыт в нашей системе для возврата средств покупателю. Магазину было применено наказание. В целях защиты вашего платежа заказ был закрыт с обработкой возврата средств. Вы можете получить возврат средств в течение 3-20 рабочих дней. Ваше понимание и сотрудничество будут высоко оценены.
суть питання така:
було придбано 10 штук товару розбитого на 2х5. Оплата частково була виконана у монетах. при відправленні продавець раптом вирішив що досить з мене 2х2 а на решту без попередження оформив рефаунд коштів. Але не у тому обсязі що було заявлено у ціннику а тільки решту мінус монети.

Лот він з продажу по ціні з монетами прибрав. Але продовжує торгувати ним у опції - 5 штук за 300 грн.)) виходит по 60 грн штучка. А брав я за винятком монет по 25 гривень штука)) Про повернуті монетки ніде нічого не написано)) Грабят!! Написав у чат.
Довго розтлумачував агенту в чаті суть питання. З скрінами. Ну і отримав оту відповідь, не знаю наскільки вона має дійсно наслідки для продавця як заявлено. Частина товару їде, за не відправлену йдуть гроші (у Приваті є вже строки про це) а на втрачені монетки Алі вислала купони - 3 штуки вартістю два по 83 гривні і один на 40))

П.С. декілька слів про саму підримку - зв'язок миттевий. Ніяких очікувань та пауз. якщо оперетор вас прийняв - все для вас, максимум уваги. Не уявляю скільки треба людей тримати у штаті для такого рівня. Адже клієнтів мільярд)) Це вам не Київстар чи Розетка)) Ні одного натяку в плані- чи можу ще вам чим допомогти?!
molla
Member

Повідомлення

Хотел заказать по скидке процессор с али, выдаёт ошибку "по сообоажениям безопасности вашего аккаунта сейчас мы не можем обработать ваш запрос" https://ibb.co/7gZYS5V кто-то сталкивался с таким?
movi
Member

Повідомлення

molla: 17.06.2024 10:40кто-то сталкивался с таким?
пошук в темі
Oakenfold
Junior

Повідомлення

Кто много заказывает на Али лавочку похоже прикрыли, продавцы стали писать на посылках цену выше реальной, без учета купонов, монет и т.д., а не как раньше 15-30 долларов и таможня стала объединять эти посылки, причем раньше они это делали только если посылки были от одного продавца, то теперь любые могут объединить.
Grava
Member

Повідомлення

Oakenfold: 17.06.2024 19:50то теперь любые могут объединить
завжди так робили
WalkMan
Member

Повідомлення

Oakenfold
так, треба бути обережним з Зображення товарами
Oakenfold
Junior

Повідомлення

WalkMan: 18.06.2024 10:39 Oakenfold
так, треба бути обережним з Зображення товарами
Это я в курсе, на Choice как раз пишут реальные цены, на обычных посылках пишут выше. К примеру мне на Ryzen 7800x3d написали почти 450 баксов и посылка уже больше месяца лежит на таможне, на других посылках пишут реальную цену без учета скидок и т.д.
Hiden
Member

Повідомлення

кто подскажет, это оригинал продают или подделка ?
https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... ry_from%3A
Відповісти