Podyrio: ↑
12.06.2024 10:02
Вони назовні грають так як і в ухо, там демпферів взагалі ніяких нема.
Radio Bay: ↑
12.06.2024 01:45Да речі, слухав якось навіть здається ці Градо, щось вони порівняно з HD650 мені зовсім не сподобались та незручні. На вигляд такіж, але модель не пам'ятая, баків 300-400 коштували
Слухав sr80 та sr325, прикольні, аудіофілієй не пахне зовсім, ще й дріт і дизайн ніби у 80ті повернувся яле є в них щось притягуюче.
Отправлено спустя 2 минуты 27 секунд:
З дешевше можу порекомендувати, fiio jt1 та harmonicdyne black hole.
Дякую вам за пораду, якщо надумаю, щось купувати з проводом, то обовязково перегляну огляди на дані навушники. Але проводні навушники мене на сьогоднішній день зі всього списку цікавлять найменше, хочая розумію, що якість звучання в них буде найліпша. Ще я розумію, що моя встройка 897 все одно для прослуховування ні куди не годиться, треба хоча б якийсь свисток шукати.
Все ж таки мене більше всього цікавлять якісь беспроводні вакуумні або вкладиші, які б не випадали, або беспровідні накладні чи повнорозмірні на крайній випадок. Так як є проблема з випадінням, то вибрати щось достатньо важко, а може мені і повезе знайти якість вкладиші чи вакуумки які все ж таки будуть сидіти добре і бажано з гарним басом та не поганим мікрофоном.
Дуже жалкую, що на весняному розпродажі аліекспрес не взяв Anker Soundcore Life Q30 чи Edifier W820NB Plus і ті і ті виходили десь 33 бакси, що є шарою.
Отправлено спустя 3 минуты 56 секунд:
JKrl: ↑
12.06.2024 13:57
luckyksua: ↑
11.06.2024 10:06
Остані які більш менш серйозно розглядав саме через свою проблему і щоб можна було бігати були Anker SoundСore Sport X10, так вони за рахунок дужки будуть триматися на вусі, але я боюсь що будуть витискатися з вушного каналу. Може є ще люди зі схожими проблемами на форумі, які щось підскажуть.
така сама проблема,
тільки що доїхали х10, гарні навушники, все влаштовує, але 100% герметизації не має, та при спорті таки вилітають, якщо пригати.
зараз дуже гарно підросли openear. Anker v30i гарні, ціна-якість, але звонок такий собі, tozo open buds краще, anker aerofit взагалі топові, але не дуже гучні, та вони зовсім не в 4 рази краще v30і, мабуть процентів на 20.
Дякую вам, нажаль нам з вами з нашими вушними раковинами повезло менше ніж іншим =)) Надіюсь ви знайдете свій ідеал.