Это вероятно на работе или куда ОС по PXE грузить?Ekz0rcyst: ↑ 28.02.2024 10:32ще є PXE сервер, зараз використовую iVentoy.
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Это вероятно на работе или куда ОС по PXE грузить?Ekz0rcyst: ↑ 28.02.2024 10:32ще є PXE сервер, зараз використовую iVentoy.
ну сейчас не раньше) да и фотки не так много занимают, а вот видео в 4К - да. Дитю сейчас 1,5 года, а видосов уже под 50гб. Но смотреть их будем лет через 10-20-50, и тогда даже фуллХД будет мыльным.S: ↑ 28.02.2024 08:53 Раньше фотки перебирали и оставляли лучшие, смысл всю кучу хранить.
ну если есть телевизор который могёт в долби вижн, то глупо это не использовать) я не против платить за это всё и смотреть онлайн, но этого всего нет( или очень мало. Да и быть независимым от наличия интернета тоже неплохо.S: ↑ 28.02.2024 08:53 ну может специфические требования - у меня все проще
а для чого у наші дні транскодинг?Ekz0rcyst: ↑ 28.02.2024 10:32 Jellyfin як медіатека з транскодингом
В більшості випадків немає потреби, але буває через субтитри якась несумісність і тоді транскодування допомагає. І добре коли з прискоренням ніж силами CPU.Ortyomko: ↑ 28.02.2024 15:55 а для чого у наші дні транскодинг?
Поставте з китайського репозиторіяtablestikus: ↑ 12.03.2024 21:39 А хтось знає чи є на Synology в апці Download Station що є торренто-качалкою можливість на торенти вішати мітки-ярлики для сортування як у всіх популярних торрент-клієнтах?
Після docker exec -it jellyfin ldconfig помилка ldconfig: Can't create temporary cache file /etc/ld.so.cache~: Permission denied.Update dynamic links and restart the Docker service:
docker exec -it jellyfin ldconfig
sudo systemctl restart docker
І все тепер працюєenvironment:
- PUID=1000
- PGID=100
Це приколи portainer (Stacks/Add stacks) чи що? Можливо десь туплю, але мої знання лінукса десь на рівні "виконати все по інструкції та сподіватися що воно запрацює"docker exec -it jellyfin whoami
root
якщо і впливає, то зовсім небагато, більше intel quicksync на транскодінг впливає, тому краще використовувати щось з цією штукою, або дискреткуGrava: ↑ 19.03.2024 14:12 Чи впливає на швидкість транскодингу на igpu швидкість пам'яті?
Код: Виділити все
/volumeUSB1/usbshare/downloads
Мабуть ні. Зараз пошукаю як його зробити...Поясніть чайнику...
...або у docker, там я взагалі нічого не чіпав, бо не знаю де
Дивно, USB ж - штука стандартизована.
Обидва GPT.Васильович: ↑ 04.06.2024 14:26 Далі варто порівняти, чи розмітка на обох дисках однакова - MBR чи GPT.