Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Denon480
Junior

Повідомлення

Может кому то будет полезно, вчера случайно попал силикон на колодки G05S RX resin и сразу же начали ужасно скрипеть, что только не делал и фейри мыл, и антисиликоном тёр до одного места, решил попробовать замочить их на ночь в этом же антисиликоне и это сработало, просто положил колодки в крышку от банки и залил, утром весь антисиликон испарился и колодки не скрепят :super:
Насколько я знаю органические колодки уже можно выбрасывать если залил маслом или чем то другим но теперь есть такой вариант, сегодня проедусь проверю и отпишусь если вдруг снова будут скрипеть.
Использовал такой, проверенный и качественный антисиликон
спойлер
апапапап.png
murzik
Member

Повідомлення

їздити на велосипеді на роботу, як спосіб убезпечити від тцк - норм? ну типу якщо і зупинять, то куди мене з великом? на Старовокзальній тусуються завжди ухилянти, ловлять цивільних.
Crossbow
Member

Повідомлення

murzik: 31.05.2024 08:12їздити на велосипеді на роботу, як спосіб убезпечити від тцк - норм?
норм, або "як повезе".

Denon480: 31.05.2024 06:52Насколько я знаю органические колодки уже можно выбрасывать если залил маслом или чем то другим
інколи можна їх спасти "наждаком", це якшо засрались вони від ротора.

я на ось таких (металевих) катаю
спойлер
Зображення
, то вже "100" разів на ротор щось попаде і як його не змивай (мило для миття велика наприклад), то потім перші 2-4км є втрата потужності десь 50-60%.

Було якось що масло попало на ротор і колодка засралась... думав -- "все, заміна", але ні, бенз Б-70 + наждак порішали проблему також.
big_bang
Member

Повідомлення

murzik: 31.05.2024 08:12 їздити на велосипеді на роботу, як спосіб убезпечити від тцк - норм? ну типу якщо і зупинять, то куди мене з великом? на Старовокзальній тусуються завжди ухилянти, ловлять цивільних.
ахахах
нещодавно знайомий був в тцк і казав, шо велов там достатньо.
навіть якась жінка заходила забирати велосипед чоловіка....

думаєте в бус не поміститься ?
Denon480
Junior

Повідомлення

Crossbow: 31.05.2024 08:24інколи можна їх спасти "наждаком", це якшо засрались вони від ротора.
Раньше тоже бывало что скрипели, но я пробовал и наждаком и фейри и калошей ничего не помогало, а это прям какой то волшебный антисиликон
big_bang
Member

Повідомлення

Denon480: 31.05.2024 12:32
Crossbow: 31.05.2024 08:24інколи можна їх спасти "наждаком", це якшо засрались вони від ротора.
Раньше тоже бывало что скрипели, но я пробовал и наждаком и фейри и калошей ничего не помогало, а это прям какой то волшебный антисиликон
ще можна пропекти на пічці)
Denon480
Junior

Повідомлення

big_bang: 31.05.2024 12:51ще можна пропекти на пічці
Органика после этого рассыпается, не варик
big_bang
Member

Повідомлення

Denon480: 31.05.2024 12:52
big_bang: 31.05.2024 12:51ще можна пропекти на пічці
Органика после этого рассыпается, не варик
шлях спроб та помилок ?
Denon480
Junior

Повідомлення

big_bang: 31.05.2024 12:55шлях спроб та помилок ?
Нет просто читал, смотрел видео, общался с людьми
big_bang
Member

Повідомлення

Denon480: 31.05.2024 12:59
big_bang: 31.05.2024 12:55шлях спроб та помилок ?
Нет просто читал, смотрел видео, общался с людьми
варіант для слабкодухих :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

big_bang: 31.05.2024 08:45нещодавно знайомий був в тцк і казав, шо велов там достатньо.
навіть якась жінка заходила забирати велосипед чоловіка....
:lol: :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 35 секунд:
big_bang: 31.05.2024 08:45думаєте в бус не поміститься ?
ну не в кожен влізе
1985god
Member

Повідомлення

Так варіант спробувати втекти на вело дворами де бус не поїде

Відправлено через 20 секунд:
Ще варіант електро
waryag
Member

Повідомлення

Ролики якого розміру можна поставити на задній перемикач slx 10шв?
Здається, що нинішні 11т ледь не на см менше рамки.
Hotspur
Member

Повідомлення

waryag: 01.06.2024 17:36Ролики якого розміру можна поставити на задній перемикач slx 10шв?
написано в мануалі шимано
waryag
Member

Повідомлення

Hotspur: 01.06.2024 18:03 написано в мануалі шимано
В сервісному мануалі на переклюк не написано )
В магазах під нього начебто 11т, але цікавить досвід людей.
Crossbow
Member

Повідомлення

waryag
ну так стандартний 11т стоїть

Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
а взагалі... то "модель" переклюка в студію ))

Приклад, під мій, але впевнений шо і на ваш встануть ОК.
спойлер
Зображення
Podolyanin
Member

Повідомлення

murzik: 31.05.2024 08:12 їздити на велосипеді на роботу, як спосіб убезпечити від тцк - норм? ну типу якщо і зупинять, то куди мене з великом? на Старовокзальній тусуються завжди ухилянти, ловлять цивільних.
Вже читав про декілька випадків, що велосипед в мусорку, а райдера в бусик :insane:. Сам катаю на шосейнику, то ще не чув щоб таких чіпали, але при кожному виїзді трохи стресую :shuffle:
murzik
Member

Повідомлення

Podolyanin
вільний народе вільної .. і не засудиш жеж потім їх.

зимою їздив в Київ з котом. обходив цих шакаолів великим колом, бо їх ніщо не зупинить, ніякі моральні ціннності надівшим форму не притаманні

взагалі враження, що вранці воно встало, накинуло форму, созвонилось з корешем - Вася давай сьогодні поприкалуєммся, буде велесо, гиги, давай їдемо на Вокзал перед роботою. хдуть на жд чи кудись ще, спеціально конфліктують ламають пакують, їдуть в тцк. отаке життя тепер
odessitmws
Member

Повідомлення

murzik: 01.06.2024 19:29вільний народе вільної
Ну так граждане своей страны как раз свободны, подписывал мобилизацию добровольцем так и граница открыта во время отпуска, а для посіпак орков и прочих предателей которые сами не выполняют законы, но почему то удивляются что закон не будет защищать конечно не очень приятно осознать реальность что когда в твой дом залез убийца то нужно защищаться самому, а не ждать пока полиция приедет через полчаса...
Были бы норм законы и права по мобилизации тцк бы выполняло норму за 1 день, а так ходят страдают фигней
mumu
Member

Повідомлення

катаю в формі, ніхто не спиняє. я би повістку навіть отримав щоб перевестись :gigi:
Відповісти