Останні статті і огляди
Новини
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
YumaX
Member
Ніяких водянок, тільки - напівпасивIgoretc: ↑ 28.05.2024 21:55Так виглядає моє розуміння оптимальності (потужність, тиша, вартість) сучасного ігрового ПК:
-
Melofon
Member
Igoretc
А где покупали угловой кабель для своего сисоника? Я бы тоже хотел бы для своего Прайм Титаниум.
А где покупали угловой кабель для своего сисоника? Я бы тоже хотел бы для своего Прайм Титаниум.
-
_Slavko_
Member
Melofon я бачив тут: https://www.aliexpress.com/item/1005005171772873.html , тільки закінчились.
-
Melofon
Member
_Slavko_
Ну такие прямые я тут и у нас в продаже раньше видел за 1100-1200грн, правда сейчас что-то пропали, а вот угловых не видел, разве что от Cabel Mode видел разные, но они по ним потом отзывную компанию устроили и сделали новой ревизии кабель, шото там 2х2 в названии которые более надёжные т.к. их даже неправильно вставить невозможно, хотел бы такой угловой для своего сисоника найти только от сисоник и тоже новой ревизии, они вроде тоже их начали делать.
Ну такие прямые я тут и у нас в продаже раньше видел за 1100-1200грн, правда сейчас что-то пропали, а вот угловых не видел, разве что от Cabel Mode видел разные, но они по ним потом отзывную компанию устроили и сделали новой ревизии кабель, шото там 2х2 в названии которые более надёжные т.к. их даже неправильно вставить невозможно, хотел бы такой угловой для своего сисоника найти только от сисоник и тоже новой ревизии, они вроде тоже их начали делать.
-
daesz
Member
Там ж кутові по лінкуMelofon: ↑ 31.05.2024 13:27 _Slavko_
- спойлер
-
Igoretc
Member
Знайшов на ОЛХ, але обійшлось недешевоMelofon: ↑ 31.05.2024 10:00 Igoretc
-
Melofon
Member
daesz
Я с телефона открываю и оно по другому выглядит поэтому сразу не заметил, и да уже ниже видел другие, но Али это понятно, там обычно что угодно можно найти, я надеялся может человек где-то здесь покупал.
Я с телефона открываю и оно по другому выглядит поэтому сразу не заметил, и да уже ниже видел другие, но Али это понятно, там обычно что угодно можно найти, я надеялся может человек где-то здесь покупал.
-
daesz
Member
Melofon: ↑ 31.05.2024 14:15 daesz
Глянув на сайті сісоніка - пише, що мають поступити в продаж в Q2 2024, але у вкладці "веа ту бай" якщо вибрати Україну, то немає нічого. Схоже офіційно возити не будуть. На алі таком бачу тільки першої ревізії.
Друга має назву 12v-2x6.
-
FarCry
Member
Колись давно теж був фанатом Seasonic, але десь так з 2017-2018 року щось трапилось з якістю. У нас пішли жалоби та дефекти і ми спригнули на Be Quiet. З тих пір все заспокоїлось - вони дуже рідко здихають. Рік тому вирішили знову замовити Seasonic, бо ще не було інших БЖ з 12vhpwr кабелем. Через 2 дні він взірвався, а один з діодів пулей вилетів між вентилятором. Перший раз таке бачив.
- спойлер
-
Igoretc
Member
FarCry
Теж не є фанатом Seasonic, як, загалом, будь якого іншого бренду. Варто усвідомлювати , що кожен виробник має різні лінійки за якістю продукції, розраховані на всякі гаманці і тд. А також бувають вдалі і банально не дуже вдалі моделі. Купував свій перший PRIME Titanium бо кращого на той час не знайшов ані в оглядах, ані в магазинах. Зроблений він ніби гарно/акуратно, упакований "па-бАгатому!", 12 років гарантії... поставив і забув, бо працює він у мене майже 99,9% часу в повністю безшумному (напів) пасивному режимі. Але(!) при вмиканні ПК він запускає вентилятор на декілька секунд (напевно щоб продути пилюку, бо рекомендується ставити їх решіткою вверх) і тоді добре чути як він крутиться з легеньким потріскуванням - я не думаю, що це брак, просто якість його двигуна посередня, хоч порівнювати з іншими екземплярами їх ТОПОВОЇ серії не маю можливості, бо другий свій Seasonic PRIME вже брав повністю пасивний. Мені от цікаво, чи всі з цієї серії мають таку "акустичну" особливість роботи вентиляторів? Може хтось тут має більший досвід їх використання?
Теж не є фанатом Seasonic, як, загалом, будь якого іншого бренду. Варто усвідомлювати , що кожен виробник має різні лінійки за якістю продукції, розраховані на всякі гаманці і тд. А також бувають вдалі і банально не дуже вдалі моделі. Купував свій перший PRIME Titanium бо кращого на той час не знайшов ані в оглядах, ані в магазинах. Зроблений він ніби гарно/акуратно, упакований "па-бАгатому!", 12 років гарантії... поставив і забув, бо працює він у мене майже 99,9% часу в повністю безшумному (напів) пасивному режимі. Але(!) при вмиканні ПК він запускає вентилятор на декілька секунд (напевно щоб продути пилюку, бо рекомендується ставити їх решіткою вверх) і тоді добре чути як він крутиться з легеньким потріскуванням - я не думаю, що це брак, просто якість його двигуна посередня, хоч порівнювати з іншими екземплярами їх ТОПОВОЇ серії не маю можливості, бо другий свій Seasonic PRIME вже брав повністю пасивний. Мені от цікаво, чи всі з цієї серії мають таку "акустичну" особливість роботи вентиляторів? Може хтось тут має більший досвід їх використання?
Востаннє редагувалось 31.05.2024 15:47 користувачем Igoretc, всього редагувалось 2 разів.
-
shnok
Member
я видел как человек купил блоки питания msi 850 gl, вроде как нормальный блок, стояли по 5к каждый, и также стучали вентиляторы, было слышно, для себя взял гигу, в итоге скорее повезло, также полупасив, но когда нагружал вентилятор очень тихо работал, дросселя не издавали звуков. Скорее всего это рулетка.Igoretc: ↑ 31.05.2024 15:25 FarCry
Теж не є фанатом Seasonic, як, загалом, будь якого іншого бренду. Купував свій перший PRIME Titanium бо кращого на той час не знайшов ані в оглядах, ані в магазинах. Зроблений він ніби гарно/акуратно, упакований "па-бАгатому!", 12 років гарантії... поставив і забув, бо працює він у мене майже 99,9% часу в повністю безшумному (напів) пасивному режимі. Але(!) при вмиканні ПК він запускає вентилятор на декілька секунд (напевно щоб продути пилюку, бо рекомендується ставити їх решіткою вверх) і тоді добре чути як він крутиться з легеньким потріскуванням - я не думаю, що це брак, просто якість його двигуна посередня, хоч порівнювати з іншими екземплярами тої серії не маю можливості, бо другий Seasonic PRIME вже брав повністю пасивний. Мені от цікаво, чи всі з цієї серії мають таку "акустичну" особливість роботи вентиляторів? Може хтось тут має більший досвід їх використання?
вообще это в другую тему, выбора бп
-
Melofon
Member
Да, точно, вот такую уже хочется, может серовозы завозить будут ещё позже.daesz: ↑ 31.05.2024 14:29Друга має назву 12v-2x6.
-
Hells Angels
Member
а мастера не склепают? все ровно конектора китайского происхожденияMelofon: ↑ 31.05.2024 16:05Да, точно, вот такую уже хочется, может серовозы завозить будут ещё позже.
-
Melofon
Member
Это скорее особенность большинства вентиляторов в сисониках, у меня до этого Титаниум ТХ-1000 были Прайм РХ-750 и Фокус РХ-550 платиновые, и они все немного тарахтели вентилями, до них ещё был сисоник G-550 но там уже другие вентили, у сисоник фокус и Прайм вентили Хонг Хуа, то ещё барахло если честно, плюнул и в последнем сисонике заменил вентиль на бикваетовский сайлент вингс 4 140мм и теперь реально тихо, вернее бесшумно в любом режиме, но я не пользуюсь полу-пассивом бо нет возможности перевернуть вентилем вверх, а вниз производитель не рекомендует и это реально бо так воздух застаивается и через время даже без нагрузки он включал вентилятор чтобы выдуть скопившееся тепло.Igoretc: ↑ 31.05.2024 15:25добре чути як він крутиться з легеньким потріскуванням - я не думаю, що це брак
Отправлено спустя 2 минуты 26 секунд:
Ну если у местного комрада (lom.ua) такие будут то закажу, я у него уже заказывал когда-то удлинители и переходники в оплётке.Hells Angels: ↑ 31.05.2024 16:12а мастера не склепают? все ровно конектора китайского происхожденияMelofon: ↑ 31.05.2024 16:05Да, точно, вот такую уже хочется, может серовозы завозить будут ещё позже.
-
Deadpool
Member
Igoretc дві сісоніка фокус тричі взірвались, один після ремонту повторно.
Короче читати відгуки. Шукати вдалі моделі.
Короче читати відгуки. Шукати вдалі моделі.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Але діод якісний!FarCry: ↑ 31.05.2024 14:56 а один з діодів пулей вилетів між вентилятором. Перший раз таке бачив.
-
Igoretc
Member
Я запитував про топ серію Seasonic PRIME з сертифікатом енергоефективності Titanium. Не впевнений, що серію FOCUS можна порівнювати, та й, погодьтесь, ремонти бувають різні.Deadpool: ↑ 31.05.2024 21:26 Igoretc дві сісоніка фокус тричі взірвались, один після ремонту повторно.
-
Deadpool
Member
Igoretcвказав саме на те що це не поодинокий випадок. А по всім моделям у них приколи з апфс типові є. Де транзистор/діод і частина або вся логіка апфс вилітає.
Немає прив'язки преміум не преміум. Реддіт в допомогу, там це вже давно типова поломка сосоніка.
Але погоджуюсь. Ремонти різні. А ще наразі знайти живу шимку для ремонту нереально. З донора тіки хіба знімати. На алі пару раз брали але вони не працювали. Хламом два блока валялись. Один в форумчанина нашого вже більше року. Інший товаришу віддав на деребан компонентів для інших бп. Бо неремонтопригодні майже після такого. Або нераціональний ремонт.
Немає прив'язки преміум не преміум. Реддіт в допомогу, там це вже давно типова поломка сосоніка.
Але погоджуюсь. Ремонти різні. А ще наразі знайти живу шимку для ремонту нереально. З донора тіки хіба знімати. На алі пару раз брали але вони не працювали. Хламом два блока валялись. Один в форумчанина нашого вже більше року. Інший товаришу віддав на деребан компонентів для інших бп. Бо неремонтопригодні майже після такого. Або нераціональний ремонт.
-
Igoretc
Member
Deadpool
Перепрошую, а для чого бавитись в ремонт, якщо гарантія 12 років? У мене наприклад, досі пропрацював лише половину гарантійного терміну, а коли купував то ще не було роз’ємів 12VHPWR, а через наступних 6 років він вже точно морально застаріє.
Перепрошую, а для чого бавитись в ремонт, якщо гарантія 12 років? У мене наприклад, досі пропрацював лише половину гарантійного терміну, а коли купував то ще не було роз’ємів 12VHPWR, а через наступних 6 років він вже точно морально застаріє.
-
Melofon
Member
Нашёл тут на розетке обычный чуть дешевле, вдруг кому надо будет, и он белый https://rozetka.com.ua/ua/seasonic-ss2x ... 427363013/Igoretc: ↑ 31.05.2024 14:10Знайшов на ОЛХ, але обійшлось недешевоMelofon: ↑ 31.05.2024 10:00 Igoretc
За угловой спасибо за ссылку