Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
murzik
Member

Повідомлення

після 30 км поспати 2 години біля ставка
dead_rat
Member

Повідомлення

mumu: 30.05.2024 11:23 50-60 км і без перекуса по норм дорозі(!) проїжджається без проблем. тільки пити. всього хай три-три з половиною години все таки.
Це якщо на розслабоні, якщо вкручувати то за три години без їжі можна і з вєліка впасти. В мене починає зводити мʼязи в ногах, пульс уходить на 170, потім закінчується усе і пульс падає до 110 і тоді торба. Найгірше, коли тобі вже торба, а до дому ще 50 км вгорку.

Для початківця я б рекомендував брати кілька бананів чи булку. Легко їсти і легко перетравлювати.
Crossbow
Member

Повідомлення

я навіть на 70-80км коли їздив, то просто з парою бананів, і дві фляги: одна з водою інша з ізо-тоніком. По маршруту поповнював воду. Ніяких "бутерів, хот-догів і т.д."
Якось було таке що зупинились в кафе на борщик посьорбати, то потім маслали ще активніше (але після обіду) -- слоу мо, якесь :gigi:
mumu
Member

Повідомлення

є правило до обіду пройти/проїхати/провеслувати 70% дистанції, бо потім гайки.
і в обід не треба переїдати + краще трохи перечекати, щоб переварилось трохи.

dead_rat
ти 60км взагалі пролітати маєш не відчувши :gigi:
але да, якийсь перекус треба завжди возити, краще 100г провозити ніж педалювати, коли брак енергії через голод.

я ще дитячі пюрешки якось брав.
big_bang
Member

Повідомлення

зараз катаю 25-30км з середньою 18-20 км/год, тож не думаю шо сильно навалюю.
більше для власно відпочинку.
dead_rat
Member

Повідомлення

mumu: 30.05.2024 13:18
dead_rat
ти 60км взагалі пролітати маєш не відчувши :gigi:
По плоскачу - так, але регулярно катаю кудись у гори і це тиждень щодня 80-150 км з великими наборами.
Умовні 10 км при 10% можно і окочуритись зголодухи.
_Andrik_
Member

Повідомлення

Ізотонік 0.75л + пару протеїнових батончиків + банан (за настроєм) до 50км з головою вистачає . Але то як просто їхати , бо як діло доходе до спуску з дропами і корінцями то окрім водичкі нічого :)
До речі вагу маю 90+ :shuffle:
timetron666
Member

Повідомлення

Народ, підкажіть будь ласка, маю таку вилку rockshox xc30 solo air 100мм. З демпфера по короні підтіка масло і це сильно проявляється коли хочеш вискочити на бардюр, або ямка не дуже велика, цей дефект можна зробити? Чи це вже гайки? Робили повне ТО і через місяць така проблема
Crossbow
Member

Повідомлення

можливо коли робили ТО демпфера - зрізало прокладку трохи. Коротше треба розбирати і дивитись що там. Або масла багато залили... або непідходяще.
або... можливо ще таке:

залили багато масла, а потім ви десь "цибнули", і демпфер деформувався - "гідро удар" (він пластиковий) і ось... тепер може текти. Вирішується заміною картриджа демпфера. Але це припущення, я ж не можу знати що там сталось у вас.
Востаннє редагувалось 30.05.2024 14:56 користувачем Crossbow, всього редагувалось 1 раз.
timetron666
Member

Повідомлення

Crossbow: 30.05.2024 14:41 можливо коли робили ТО демпфера - зрізало прокладку трохи. Коротше треба розбирати і дивитись що там. Або масла багато залили... або непідходяще.
І ще забув написати, що при отскокі почало клацати і при легенькому натисканню є такий свободний хід вилки
Crossbow
Member

Повідомлення

timetron666: 30.05.2024 14:56І ще забув написати, що при отскокі почало клацати і при легенькому натисканню є такий свободний хід вилки
пряма дорога на нове "ТО"
timetron666
Member

Повідомлення

Crossbow: 30.05.2024 15:01
timetron666: 30.05.2024 14:56І ще забув написати, що при отскокі почало клацати і при легенькому натисканню є такий свободний хід вилки
пряма дорога на нове "ТО"
Це жесть просто, перший раз робили ТО, трохи поїздив, масло кудись пішло і почала клацати вилка. Тепер знов після недавнього ТО, почті те само, що не так з цією вилкою? Хотя стан у неї хороший, це мені всі говорили, хто робив ТО
dead_rat
Member

Повідомлення

timetron666
Пересідай на ригідну вилку :beer:
Hotspur
Member

Повідомлення

timetron666: 30.05.2024 15:13Це жесть просто, перший раз робили ТО, трохи поїздив, масло кудись пішло і почала клацати вилка. Тепер знов після недавнього ТО, почті те само, що не так з цією вилкою? Хотя стан у неї хороший, це мені всі говорили, хто робив ТО
може неправильно зібрали. буває хоча вилка проста
big_bang
Member

Повідомлення

солодке не їм
хліби і булки теж...

тож, водичка та банани в поміч)))

маю вагу 105-108 (залежить від погоди і настрою)
зріст 190
Crossbow
Member

Повідомлення

а хто взагалі із присутніх їздить цілий рік (без перерв на зиму) ?
Бо я знаю деяких Вінницьких велосипедістив "все-сезонників", а зараз вже товпи літніх "слабаків" повилазило :gigi: :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

Crossbow: 30.05.2024 17:20 а хто взагалі із присутніх їздить цілий рік (без перерв на зиму) ?
Бо я знаю деяких Вінницьких велосипедістив "все-сезонників", а зараз вже товпи літніх "слабаків" повилазило :gigi: :lol:
Я.
Десь від -5 до +30 катаю коли нема дощу.
З сучасним велошмотом це взагалі без проблем, тож можеш мене рахувати разом із слабаками
Crossbow
Member

Повідомлення

dead_rat: 30.05.2024 17:51коли нема дощу.
а я настільки "упоротий", шо і в дощ і сніг і ожеледицю (гололёд) їду (на роботу правда) -- але все ж таки.
dead_rat
Member

Повідомлення

Crossbow: 30.05.2024 17:53
dead_rat: 30.05.2024 17:51коли нема дощу.
а я настільки "упоротий", шо і в дощ і сніг і ожеледицю (гололёд) їду (на роботу правда) -- але все ж таки.
Раніше і я катав у дощ, але зараз я краще з дому попрацюю. Суть щоб отримати задоволення, а не фонтани в обличчя.

Якось попав під дощ у Альпах у літньому шмоті в +5. Вражень вистачило з головою :laugh:
Барбарис
Member

Повідомлення

Стараюсь не катати(на роботу) в глибокий сніг, бо лінь мити потім ланцюг. А так в мене є лижі, але для асфальту то не дуже :lol:
Відповісти