тобто якщо додати усіх китайських брендів в купі = то маємо більшість продажів на будь якому ринку у будь який час. Що і треба було довести. в мене більше нема запитань до свідка ваша честь (с) -)))JKrl: ↑ 16.05.2024 16:30так, кітайськи бренди релевантні тільки за рахунок домашнього та індійсько-азіатського ринку.docentlx: ↑ 16.05.2024 16:02 Люди (багаторічна статистика продажів) все розставить на свої місця та полиці. я звичайно ж не маю перевіреної інформації по продажам у розрізі брендів але зуб даю що ви знаєте або здогадуєтесь хто там буде в лідерах. китай дорослішає, змінюється, дорощає. це нормально і закономірно.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
docentlx
Member
-
akr
Member
а що таке витрінні образці самсунгів? типо разблоковані демки? їх продають прямо у заводських плівках по 18к за с23
чи буде різниця з оригіналом?
оце наприклад https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/nov- ... UUgDA.html
-
kolesnukm
Member
Відсутність укр мови, тільки одна sim + esim
-
JKrl
Member
дійсно, епл з самсунгом ви не додеєте, а сяомі с оппо додаєте. цікава аналітика.docentlx: ↑ 16.05.2024 16:58тобто якщо додати усіх китайських брендів в купі = то маємо більшість продажів на будь якому ринку у будь який час. Що і треба було довести. в мене більше нема запитань до свідка ваша честь (с) -)))JKrl: ↑ 16.05.2024 16:30
так, кітайськи бренди релевантні тільки за рахунок домашнього та індійсько-азіатського ринку.
-
pelia
Member
Ні, це зовсім не говорить про це. Треба дивитись окремо на кожен регіон і трішки включити мізки (під спойлером багато картинок графіків з https://gs.statcounter.com/vendor-marke ... th-america )docentlx: ↑ 16.05.2024 16:58тобто якщо додати усіх китайських брендів в купі = то маємо більшість продажів на будь якому ринку у будь який час. Що і треба було довести. в мене більше нема запитань до свідка ваша честь (с) -)))JKrl: ↑ 16.05.2024 16:30
так, кітайськи бренди релевантні тільки за рахунок домашнього та індійсько-азіатського ринку.
- спойлер
- Ось ситуація загалом по світу, так, китайців багато, але дивимось далі
Ось Африка, включаємо голову і розуміємо що там в основному люди ще бідніші ніж у нас і саме вони беруть китайський непотріб, при чому в більшості бюджетні моделі
Ось Азія, це їхній домашній ринок, але навіть тут, незважаючи на бідність більшості населення виграє самсунг з яблоком
Ось Європа, але під Європою тут ПОВНІСТЮ Європа, а не лише ЄС (ми, всіляка там русня, балкани), тому там і багато китайців, у самому ЄС важко знайти людину з китайцем, щоб не бути голослівним, одразу нижче йде окремо Британія, котра ще зовсім нещодавно була у складі ЄС, а країн ЄС окремо у списку немає
Ну і вишенькою на торті будуть дві Америки, одна з багатими країнами, а друга з бідними, тут все очевидно
-
JKrl
Member
pelia
Samsung просто взорвав нішу ультрабюджетників з а24
дуже "цікавий" апарат, і у країнах третього світу він просто йде на додачу до будь-якого контракту.
дуже "цікавий" апарат, і у країнах третього світу він просто йде на додачу до будь-якого контракту.
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Не видно прям дуже вагомої переваги Сяоми.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... 2170#diff-
Сам пересів з Поко на Піксель 7Про. Я в ігри не граю, але фото і різні меенджери і т.д. юзаю. Поки не замітив нагріву.
Зв'язок з КС, один раз було що не дозвонилися але наче +-, бо є ще лайф е-сім.
Камера чудова. Екран водоспад, ну норм.
Салямішне поко чесно вже достало в кінці. Спочатку все було нормально, прилчна камера софт +-. тількт рекламу повирубать прийшлося.
А потім почалося, мілки глюки. Так само зв'язок, то не дозвони то повільне преключення між 4Г і віфі, то пошук мережі після зникнення в переході по 7 хв.
Вмер датчик приближення, чи то софтово чи механічно. Таке собі. А враховуючи що Китай підтримує раісю то тим паче, менше китайського - краще.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... 2170#diff-
Сам пересів з Поко на Піксель 7Про. Я в ігри не граю, але фото і різні меенджери і т.д. юзаю. Поки не замітив нагріву.
Зв'язок з КС, один раз було що не дозвонилися але наче +-, бо є ще лайф е-сім.
Камера чудова. Екран водоспад, ну норм.
Салямішне поко чесно вже достало в кінці. Спочатку все було нормально, прилчна камера софт +-. тількт рекламу повирубать прийшлося.
А потім почалося, мілки глюки. Так само зв'язок, то не дозвони то повільне преключення між 4Г і віфі, то пошук мережі після зникнення в переході по 7 хв.
Вмер датчик приближення, чи то софтово чи механічно. Таке собі. А враховуючи що Китай підтримує раісю то тим паче, менше китайського - краще.
-
pelia
Member
ну це зрозуміло що самсунг також давить бюджетками в основному, але їх бюджетки за ту саму ціну, або навіть дорожче ніж китайські недофлагмани. Я нічого проти китайських телефонім не маю, зрозумійте мене правильно, але людина котра користувалась телефоном від нормального виробника, маючи гроші не піде замість нього купувати китайця, якщо він навіть буде по характеристикам кращимJKrl: ↑ 16.05.2024 17:24 pelia
-
Donate
Member
Китай не дорослішає. Більшість китайців подивились на умовний бренд техно зрозуміли що ОК продавати всяке лайно в три горла і почали робити також.docentlx: ↑ 16.05.2024 16:02 2. Звичайно що повинен конкурувати. і компанія яка зо двадцять років вже продає по світу смартфони повинна. більше того як вона не буде жити ринковими законами то вона і не виживе. Конкуренція це те що нам покупцяв завжди вигідно. Люди голосують гаманцем, чули ж про таке? можна ж купувати якесь китайське чи чієсь інше сміття як тут кажуть, але то не довго триватиме. Люди (багаторічна статистика продажів) все розставить на свої місця та полиці. я звичайно ж не маю перевіреної інформації по продажам у розрізі брендів але зуб даю що ви знаєте або здогадуєтесь хто там буде в лідерах. китай дорослішає, змінюється, дорощає. це нормально і закономірно.
Ще офк щоб заплутати покупця зробили 100500 варіацій своїх смартфонів в яких навідь магазини не докінця розібралися.
Практично що відправляють на глобал це шрот, що софтово, що девайсно.
Так як перше має практично два різні гілки розробки, інше відправляють вже коли товаром вже наїлися в китаї...
За оновлення я взагалі мовчу, типу айфон/пікселі отримують +/- день від релізу, на китаї взагалі не зрозуміло, якісь отримують якісь ні, можуть щось обіцяти а потім так і не довести до релізу
Сяомі це як раз той бренд який виїзджав раніше з нульом реклами тому що смартфони були хітами, як і інші бренди китаю. Зараз такого немає...
Зараз Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 12/512 G99 13к грн. Оце хіт продаж
Added in 1 minute 36 seconds:
Там основний контингент з розряду холодильник самсунг, мікрохвильовка самсунг, телевізор самсунг ну й телефон буде теж самсунгJKrl: ↑ 16.05.2024 17:24 pelia
-
JKrl
Member
все так.pelia: ↑ 16.05.2024 17:28 Я нічого проти китайських телефонім не маю, зрозумійте мене правильно, але людина котра користувалась телефоном від нормального виробника, маючи гроші не піде замість нього купувати китайця, якщо він навіть буде по характеристикам кращим
це не про цифри. я не бачив ще ні одної людини яка б повернулася з флагманів на китай.
Відправлено через 43 секунди:
я тут матері брав 21 FE, все як і говорять, вітрина, без циклів.akr: ↑ 16.05.2024 17:04 а що таке витрінні образці самсунгів? типо разблоковані демки? їх продають прямо у заводських плівках по 18к за с23
-
akr
Member
JKrl
А в іншому, він такий самий як і оригінал? Типо всі функції пітримує?
А в іншому, він такий самий як і оригінал? Типо всі функції пітримує?
-
JKrl
Member
так і українська інтерфейсу начебто є(не скажу точно, але здається бачив), 2 сім, все працює-оновлюється
головна штука з вітринами це дивитися на діагностику батареї та на стан конектора на пошті. мені прийшов новий, ніяких слідів користування, 0 циклів.
-
kolesnukm
Member
І ще екран, можуть бути вигорання, с23 Американці не маю Української мови, тільки через темуJKrl: ↑ 16.05.2024 20:12так і українська інтерфейсу начебто є(не скажу точно, але здається бачив), 2 сім, все працює-оновлюється
головна штука з вітринами це дивитися на діагностику батареї та на стан конектора на пошті. мені прийшов новий, ніяких слідів користування, 0 циклів.
-
JKrl
Member
ви про інтерфейс чи клавіатуру?kolesnukm: ↑ 16.05.2024 21:01 І ще екран, можуть бути вигорання, с23 Американці не маю Української мови, тільки через тему
-
pelia
Member
Я не знаю як зараз, але раніше мені потрапляли у руки нот8 і нот9 не наші, мова там ставилась через more locale (погані костилі) або патчену тему (трішки кращі костилі). Це про інтерфейс, а не клавіатуру, клавіатуру будь-яку можна встановити з будь-якими мовамиJKrl: ↑ 16.05.2024 21:07ви про інтерфейс чи клавіатуру?kolesnukm: ↑ 16.05.2024 21:01 І ще екран, можуть бути вигорання, с23 Американці не маю Української мови, тільки через тему
-
kolesnukm
Member
для клавіатури можна обрати любу мову а вот інтерфейс тільки англійський, за допомогою теми можна перекласти більшістьJKrl: ↑ 16.05.2024 21:07ви про інтерфейс чи клавіатуру?kolesnukm: ↑ 16.05.2024 21:01 І ще екран, можуть бути вигорання, с23 Американці не маю Української мови, тільки через тему
-
JKrl
Member
на тому що я брав, 21фе, просто можна було поставити руську через плюсик, я поставив, далі не розбирався, скарг від юзера не отримував.kolesnukm: ↑ 18.05.2024 10:57для клавіатури можна обрати любу мову а вот інтерфейс тільки англійський, за допомогою теми можна перекласти більшість
зараз гляжу в гуглі, що там нібито не повна версія все таке, але мати користується поштою, ютубом та вотсапом, тому мабуть не помітила.
-
kolesnukm
Member
там можна додати Укр в налаштуваннях телефону, але там буквально пару пунктів перекладається і все, тому можна вважати що її не має, для більшості застосунків зараз можна обрати мову або завантажиться на основі яка мова телефону. Якщо людина не лазить в налаштування то можна і не сильно заморочуватися, але не всім це зручно, та і теми робляться під конкретну версію оболонки, прийшло оновлення і частина меню теж може бути не перекладена.JKrl: ↑ 19.05.2024 00:09на тому що я брав, 21фе, просто можна було поставити руську через плюсик, я поставив, далі не розбирався, скарг від юзера не отримував.kolesnukm: ↑ 18.05.2024 10:57
для клавіатури можна обрати любу мову а вот інтерфейс тільки англійський, за допомогою теми можна перекласти більшість
зараз гляжу в гуглі, що там нібито не повна версія все таке, але мати користується поштою, ютубом та вотсапом, тому мабуть не помітила.
-
Nutbar
Member
Привіт. Вже описував колись З тих пір користувався далі, нічого не змінилосьOmelya: ↑ 16.05.2024 11:24 Привіт. А хто що скаже за Samsung z flip ? В магазинах такий клацав.то прікольний, кортить прикупить але ж... Може хто має опит користування?
Сам я юзаю останні роки s20+, до цього 9плюс, 6,5 3 моделі...Короче на самсунгах сижу.
Вони з коробки такі.Pathfinder: ↑ 16.05.2024 16:55 Подивися на фотки б/у фліпів на ібеї. У них у всіх слід від згинання є, десь очевидно видно десь лише під кутом. Таке...
- спойлер
-
arkadiilem0n
Member
Привіт
За китайське чудо Fossibot F101 Pro хтось чув взагалі чи може хтось зі знайомих мав досвід використання? Чого питаю - бо побачив тіки огляди в інеті, а не відгуки від покупців. Пройшла краєм вуха інфа, шо зараз наші військові цю модельку собі беруть, тому й зацікавив.
Розглядаю як покупку дядьку в подарунок на день народження. Він в мене прораб на будівництві і захищений телефон то мастхев для нього.
За китайське чудо Fossibot F101 Pro хтось чув взагалі чи може хтось зі знайомих мав досвід використання? Чого питаю - бо побачив тіки огляди в інеті, а не відгуки від покупців. Пройшла краєм вуха інфа, шо зараз наші військові цю модельку собі беруть, тому й зацікавив.
Розглядаю як покупку дядьку в подарунок на день народження. Він в мене прораб на будівництві і захищений телефон то мастхев для нього.