![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)
Думаю багато хто чув про "Електричний інпут лаг" , зараз ця тема набирає багато оборотів, однодумці створюють діскорд спільноти щоб найти спільне вирішення даної проблеми , зустрійчаються й люди які живуть з цією проблемою багато років . Здебільшого це відчувають люди які грають у шутери по типу Counter Strike Fortnite і.т.д.
Найпоширеніші симптоми електричної затримки і все це наслідок неправильної роботи комп'ютера. :
1. Розмита картинка
2. Невідповідність оновлення екрану з заявленими виробником (165 Гц відчувається як 75Гц) Картинка відчувається дуже тягучою і розривчастою.
3. Плавуча мишка ( Комп'ютерна мишка відчувається як на льоді і дуже важкою , не доводиться або переводиться курсор чи приціл, нечіткий рух мишки )
4. Писк (Шум) в USB наушниках
5. В Іграх противник замічає вас швидше ніж ви його
Багато людей стверджують ( і я в тому числі ) що вночі в них гра і комп'ютер відчувається краще
До прикладу : Інколи о 5 ранку так званий інпут лаг пропадає - картинка стає плавною 60 фпс відчуваються як 60 фпс ,а не як 30, мишкою на цілі наводитись так легко що відчуваєш себе кіберспортсменом . Триває це 2-3 години і пізніше повертаєтся поступово назад до симптомів описаних вище .
Свідки інпут лагу також стверджують , що якісне і правильне заземлення вирішує проблему. Деякі кажуть що це через Високо Частотні токи ,дехто що це електромагнітні імпульси
Також люди які займаються звукозаписом чи музикою також стверджують що в мікрфоноі появляються посторонні звуки думаю це теж зв'язано з даною темою .
Можливо ви зіштовхувались з даною проблемою і знаєте її вирішення або ж володієте якоюсь інформацією по даній темі - буду радий поспілкуватися і почути вашу думку.