Чому ж тоді пошук на хотлайні відсіяв пікселі/колишні флагмани від самсунга при виборі п'яти параметрів - 8/256, nfc, esim, бездротової і швидкої зарядки, що для мене було в пріоритеті?!7mindfields: ↑ 13.05.2024 00:21Все вже давно розписано, за ці гроші купа пікселів/колишніх флагманів від самсунга, але всеодно тягне купити поко/мото за 14-16к, головне з гарантією
Не полінився, щодно глянув ще раз і окрім китайських ноунеймів на кшталт DOOGEE, Ulefone, Infinix, Blackview, таки знайшовся Samsung, правда, Galaxy Note 10 SM-N970U1 8/256GB Black, модель 2019 року! Чи був він флагманом мені не цікаво то з'ясовувати - я не прихильник старих моделей, я обираю сучасні!
Хоча спочатку, правда кажучи, була думка вибрати якийсь старий айфон чи самсунг...
Подивився, а що ж в ньому такого феноменального - може процесор Snapdragon 855, акумулятор 3500 і дисплей 6,3(це мабуть ваш улюблений розмір) чи стилус, який йде в комплекті?
Так, він дійсно може 4к@60, але ж камери не 50, а 16 (f / 2.2, ультраширококутний) + 12 (f / 1.5-f / 2.4, ширококутний) + 12 (f / 2.1, телеоб'єктив)
Йдемо далі по списку пропозицій - після moto edge 40 далі вже пропонуються Nothing Phone (1) 8/256GB, Xiaomi 11 і 12 8/256GB, але всі вони знов ж таки мають старі процесори Snapdragon. Ще трохи далі йдуть OPPO Find X5 і Google Pixel 6 і 7 8/256GB, але вже поза рамками мого бюджету.
Так що роблю висновок, що ви граєте роль ще одного псевдоексперта і нагадуєте мені такого ж з розділу вибору блоків живлення, що все гівно, лише чіфтек сила!
Не сприймайте це як особисту образу, але кожен з нас має право на свою думку! І коли троє незнайомих людей пишуть що moto edge 40 дійсно крута модель на свої гроші, а один розказує, що це гівно, то кожен зробить свій висновок - на тому і розійдемось!
Як зберетесь оновити смартфон, то не полініться про це написати тут, щоб ми дізнавшись, пускали слину і пораділи за вас!
П.С. Прошу вибачення за "многа букв", прийшло натхнення.