GoW не має ніякого відношення до відкритого світу) Коридорна гра, де можна повернутись до старих локацій, в яких відкриваються нові проходи після проходження деяких місій. Мясорубки у другій частині стали веселіше..Якщо є бажання добряче попотіти, то можно вальгаллу пройти, з урахуванням всіх босів. Імхо, при грі на ПС5 дуже рекомендую монік з VRR та low latency - зовсім інші відчуття. Для ПК це простіше, оскільки для плойки тільки з HDMI 2.1 підійде.fantomrulezz: ↑ 11.05.2024 12:32Тобто ще пару десятків інших геймплейних механік окрім кидання топора ми не побачили?Vpupkin: ↑ 11.05.2024 12:2420 часов беготни по коридорам с бросанием топора.
Великого і гарно наповненого відкритого світу?
Цікавого лору, катсцен з режисурою, від яких голівудським блокбастерам соромно стає?
А в другій частині всього, що було гарним в першій, стало ще вдвічі більше.
Новини
Останні статті і огляди
Наступним ексклюзивом PlayStation на ПК стане God of War Ragnarök
-
NST1983
Member
-
Shaolin_Style
Member
Вы первый человек на моей памяти, который не смог распознать иронию. Мои поздравления
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Вам смешно, а ситуация страшная. Про игру также легко забыли как и Пигмея. Наслаждайтесь "качественными" современными портами.Shaolin_Style: ↑ 11.05.2024 22:24Вы первый человек на моей памяти, который не смог распознать иронию. Мои поздравления![]()
-
n+gibat[]r
Member
Если не сделают привязку к PSN то может и куплю, а если нет то привет торренты
Первая игра понравилась, хотя и времени на пройти все на 100% нет даже с учётом того что я ухилянт и с дома не выхожу
Первая игра понравилась, хотя и времени на пройти все на 100% нет даже с учётом того что я ухилянт и с дома не выхожу
-
o_O
Member
God of War є на GOG, ніякої прив'язки не вимагає, без DRM.
-
Dremjke
Member
Гарна гра, варта проходження, якщо сподобалась попередня. Дещо затягнута, але контенту в ній вистачає як для такого роду гри, до того ж проходив порційно напротязі 2х місяців, не встигала набридати 
-
Shaolin_Style
Member
Страшно то что у кого-то вызывает столько рефлексии отсутствие порта игры которой скоро стукнет 10 лет. Портами кстати не интересуюсь пусть пк-индивидам скармливают порты любого качества, мне без разницы. Тот же Рагнарёк прошел еще в 22м годуIntel74320ASuperFin+: ↑ 11.05.2024 23:33 Вам смешно, а ситуация страшная. Про игру также легко забыли как и Пигмея. Наслаждайтесь "качественными" современными портами.
-
kairo
Member
Це не відритий світ, але й не коридорка, адже гра не лінійна.GoW не має ніякого відношення до відкритого світу) Коридорна гра, де можна повернутись до старих локацій
Відправлено через 3 хвилини 49 секунд:
Тому що Бладборн культова гра, кількість фанатів якої ледве не перевищує кількість фанатів Соулсів. Відьмаку 3 також скоро десять років виповниться, тим не менш, гра легендарна та навіть зараз грається на 11/10, я її в 22-му перепройшов. Бладборн я би також із задоволенням перепройшов, але не готовий заради цього купувати консоль.Shaolin_Style: ↑ 12.05.2024 11:28 Страшно то что у кого-то вызывает столько рефлексии отсутствие порта игры которой скоро стукнет 10 лет. Портами кстати не интересуюсь пусть пк-индивидам скармливают порты любого качества, мне без разницы. Тот же Рагнарёк прошел еще в 22м году![]()
-
rjavyi_pastor
Member
"катсцен з режисурою, від яких голівудським блокбастерам соромно стає" - пахне школою Тохи жирного.fantomrulezz: ↑ 11.05.2024 12:32Тобто ще пару десятків інших геймплейних механік окрім кидання топора ми не побачили?Vpupkin: ↑ 11.05.2024 12:2420 часов беготни по коридорам с бросанием топора.
Великого і гарно наповненого відкритого світу?
Цікавого лору, катсцен з режисурою, від яких голівудським блокбастерам соромно стає?
А в другій частині всього, що було гарним в першій, стало ще вдвічі більше.
-
kessel
Junior
На 5-й годині я зламався і на слід. день злив диск на олх. А ось хорайзон незважаючи на посередній сюжет пройшов із задоволенням – геймплей витяг іграшку, якщо звичайно не грати на середній складності.
-
fantomrulezz
Member
Та ні, чистою коридоркою вона не є.NST1983: ↑ 11.05.2024 22:10GoW не має ніякого відношення до відкритого світу) Коридорна гра, де можна повернутись до старих локацій, в яких відкриваються нові проходи після проходження деяких місій.
Є і відкриті локації, які можна досліджувати довільно, є елементи метроідванії, коли по мірі проходження гри з'являються нові інструменти, які відкривають нові проходи в старих локаціях.
Є і коридорні епізоди, в основному по головному сюжету.
Я не знаю, хто такий цей ваш бодіпозитивний шкільний дружбан (справді, хто це?) але сценаrjavyi_pastor: ↑ 13.05.2024 09:17"катсцен з режисурою, від яких голівудським блокбастерам соромно стає" - пахне школою Тохи жирного.
- спойлер
- осади Асгарду
-
rjavyi_pastor
Member
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
та був такий в інфопросторі, колись показував справжню школу ігрової журналістики та говорив "12 з 10!". А на фільми марвел, як і на сучасну соні, мені все одно. Просто про блохбастери нагадало Тоху і щось прям орнув.fantomrulezz: ↑ 13.05.2024 10:06 Я не знаю, хто такий цей ваш бодіпозитивний шкільний дружбан (справді, хто це?) але сценаепічніша за всі фільми марвел за останні 5 років разом взяті.
- спойлер
- осади Асгарду
-
waryag
Member
Он стал старее и умнее.washburn_t15: ↑ 11.05.2024 11:37 Даже не знаю - первая часть показалась даже не то, чтобы скучной, а абсолютно нелогичной нарративно - с какого чёрта Кратос, убийца богов и титанов, решает какие-то головоломки уровня платформеров с первой плэйстейшн? Он бы вышиб все эти ворота и спокойно прошёл дальше.
А валькирии?Vpupkin: ↑ 11.05.2024 12:24 Обычный симулятор скуки, никаких новых эмоций не вызвала, просто 20 часов беготни по коридорам с бросанием топора.
Ремейк ДеС показал, что апгрейда визуала недостаточно, нужно править устаревшие геймплейные моменты, особенно гринд аптечек. ББ это касается в полной мере.Intel74320ASuperFin+: ↑ 11.05.2024 18:47Ничего не будет. Можете ничего не ждать. Сони, Миядзаки и покойная Джапэн Студио на игру ложили одно место. Как всякое гуано аля год оф вар, ласт оф эсс, хорайзен и пауков портировать и ремастерить так пожалуйста.
-
kessel
Junior
Надеемся, что блюпойнт сделают отличный реймейк, бб стоит того, фанаты соулсов побегут скупать пс5/про 
-
Shaolin_Style
Member
Мне это все объяснять не нужно, бб единственная игра на пс в которой у меня выбита платина. Да и мы уже общались по этому поводу, права на игру довольно странным образом распределены между Bandai Namco и Sony, это и является ответом почему мы вряд ли увидим порт\ремейк игры в обозримом будущем.kairo: ↑ 12.05.2024 14:34
Тому що Бладборн культова гра, кількість фанатів якої ледве не перевищує кількість фанатів Соулсів. Відьмаку 3 також скоро десять років виповниться, тим не менш, гра легендарна та навіть зараз грається на 11/10, я її в 22-му перепройшов. Бладборн я би також із задоволенням перепройшов, але не готовий заради цього купувати консоль.