RX 5700XT перезагружается в играх

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
big_bang
Member

Повідомлення

а як вам варіант про відбитий елемент на платі ?
якийсь мікро елемент з того самого живлення ?
його і озброєним оком не побачити
Fifanio
Junior

Повідомлення

AntonyKandaurov: 03.05.2024 15:02 Fifanio
Ще раз.
В тесті фурмарк, де порожня пам'ять-> 82 градуси.
Гпу 58, хотспот 70 а пам'ять 82. Вас оце не дивує? Якби був перегрів врм то карта би скидала частоти або просто пшикнула та й все.
Багато на яких форумах вже читав що на ці карті, саме від гігабайт геймінг напаяний запобіжник, для таких випадків, щоб якщо перегріється VRM, то щоб не пшикнуло, і запобіжник карту разом з компом уводить в захист(перезавантажується) - так на форумах різних писали.
Сприводу нагріва відеопам'яті - робоча темпаратура 90 градусів на ці карті, критична 100+.

Відправлено через 6 хвилин 6 секунд:
big_bang: 03.05.2024 15:04 а як вам варіант про відбитий елемент на платі ?
якийсь мікро елемент з того самого живлення ?
його і озброєним оком не побачити
Ось в мене є чітке фото її, сфотографував коли перший раз розібрав для обслуговування - https://ibb.co/m4kHV39
Як на мене все в ідеальному стані, навіть не знаю

І сам живу в 150 кілометрах від найблищого міста де є сервіс по ремонту. Стільки їхати шоб віддати в ремонт, якось такий собі варіант
atropgeon
Member

Повідомлення

Напишіть Генадію тут з форуму, модератор місцевий і толковий діагнозт, відправите поштою карту, 3 сторінки тексту, щоб зрозуміти що карта відвальна..
Вам вирішити проблема потрібно, чи обговорювати її? на форумі допоможуть обговорити, а відремонтувати треба до gehka3
Fifanio
Junior

Повідомлення

atropgeon: 03.05.2024 15:19 Напишіть Генадію тут з форуму, модератор місцевий і толковий діагнозт, відправите поштою карту, 3 сторінки тексту, щоб зрозуміти що карта відвальна..
Вам вирішити проблема потрібно, чи обговорювати її? на форумі допоможуть обговорити, а відремонтувати треба до gehka3
Я напсиав йому ще в обід, думаю ви праві, міг би відправити
shnok
Member

Повідомлення

Класика жанру олх, покупка б/у карти це лотерея. Колись мав схожі проблеми з 580, продав вдвічі дешевше, все ретельно написавши, але навіть не спробував перепрошити bios( дурень), не знаю що з нею було. Якщо genka3 буде ремонтувати, напишіть будь ласка, що все-таки з нею
big_bang
Member

Повідомлення

і шо ?

чим закінчилося ?
AFU_power
Member

Повідомлення

Чи пройде відеокарта бенчмарк Unigine Heaven на ультра пресеті з рідним біосом? Ну і питання, на карті випадково немає перемикача біос?

Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
Ще раз.
Гпу 58, хотспот 70 а пам'ять 82. Вас оце не дивує? Якби був перегрів врм то карта би скидала частоти або просто пшикнула та й все.
взагалі це дивно, хотспот як мінімум повинен бути більше 80 градусів, на деяких картах норма щоб він був в районі 90-95. А гпу 75-85
big_bang
Member

Повідомлення

оце нормальні температури)

Зображення
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

1. Звідки на карті Гігабайт пломби? Їх там ніколи не було.
2. Судячи з фото, в карту лазили. Залишки термопасти між трубками і пʼятна на підложці чіпа.
3. Біос шити обовʼязково, всі 5700 майнили з модифікованими таймінгами.
big_bang
Member

Повідомлення

термопрокладки на пам'яті треба перевірити !
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

big_bang: 06.05.2024 13:03 термопрокладки на пам'яті треба перевірити !
Я вже декілька повідомлень написав що 82 градуси в фурмарці це багатенько - ТС каже що 90-100 це норма.
big_bang
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 06.05.2024 13:23
big_bang: 06.05.2024 13:03 термопрокладки на пам'яті треба перевірити !
Я вже декілька повідомлень написав що 82 градуси в фурмарці це багатенько - ТС каже що 90-100 це норма.
під навантаженням в мене на msi mech память доходила до 100, а hot spot до 110-115
може і нормально, але не тоді, коли на пам'ять нема навантаження

Треба перевірити термопрокладки і тоді шось думати

У тс були фото в розібраному стані, де чітко видно, що вони порвані всі.
Можливо він їх і залишив ?

Відправлено через 51 секунду:
Змінив лише пасту і "довольний" давай тестити)))
seraphic
Member

Повідомлення

Вот бы ещё увидеть фото после обслуживания со свежими термопрокладками, синей резины с алика :gigi:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

це була перша тема на всіх профільних форумах майнерів що гддр6 дуже гаряча, але в стані спокою вона не шкварилась 82 градуси. seraphic
Ото на фотках вище то вже помінята термопрокладка яка куплена на розетці.
serRoge
Junior

Повідомлення

У меня такая же видеокарта: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT 8GB Gaming OC. Были проблемы с выкидывавнием из игр и перезагрузками компа. Как оказалось, не дружит с AIDA64. Удалил и всё нормализовалось. Сейчас иногда случаются сбои, но редко. Один-два раза в месяц.
Кстати заметил одну особенность. Датчики на памяти не на всех чипах. Один раз лоханулся и 2 чипа памяти вообще не касались радиатора, при этом температуры показывало вполне приемлимые.
man1242
Member

Повідомлення

Ще раз.
тоже ркса и фурмарке 78-80 градусов как и в всех тестах и играх :up:
Святой
Member

Повідомлення

Эта видеокарта по производительности как РТХ 3060, только РТХ 3060 стоит в 2 раза дороже, и это тоже с рук на ОЛХ.
Эта видеокарта сливает старшим паскалям которые имеют больше памяти и стоят столько :-/
ervin
Member

Повідомлення

Я чекаю чим закінчиться цей трилер-детектив...
Rx 5700 - наразі це найбільша лотерея на БУ ринку комплектуючих. І як у всіх лотереях - виграєш не ти.
man1242
Member

Повідомлення

Похоже на отвал видеопамяти, пробуй понижать частоту стороним софтом кроме адреналина. Перегрев врм врятле, попробуй глянуть через HWiNFO64 ситуацию, она коректно мониторит датчики.
Відповісти