Останні статті і огляди
Новини
Обсуждение Укрпочты и всё с ней связанное
-
pelia
Member
А підскажіть, через скільки на укрпошті можна забрати гроші за посилку? Людина забрала ще 24го, я вчора прийшов на пошту, а мені кажуть "ми тобі нічого не дамо, бо треба знати номер переказу, який має прийти на твій номер", взагалі дивна фігня, у мене є номер відправлення, не можна по ньому подивитись чи що? Тим більше я то з документами. Так ось, ніякої смски досі немає
-
movi
Member
Від учорашнього вечора додаток УП по всім моїм трекам став видавати упси. ((
-
Yuri
Member
відповідь УПmovi: ↑ 30.04.2024 10:46 Від учорашнього вечора додаток УП по всім моїм трекам став видавати упси. ((
- спойлер
-
Шановні клієнти!
У відповідь на Ваш запит на електронну скриньку ukrposhta@ukrposhta.ua, інформуємо, що наразі присутні технічні проблеми с роботою сервісу відстеження в системі АТ Укрпошта для міжнародних відправлень.
Технічні спеціалісти Укрпошти вже працюють над відновленням роботи.
Як тільки проблему буде вирішено, Ви зможете відстежити Ваші міжнародні відправлення
Просимо вибачення за незручності і сподіваємось на розуміння.
Команда Укрпошти.
-
Avenger80
Member
Yuri
movi
На EN варианте всё нормально, это только на UK (это касается сайта).
movi
На EN варианте всё нормально, это только на UK (это касается сайта).
-
pelia
Member
А, штука така, мені просто не прийшло те повідомлення. Я зателефонував на гарячку, не встиг навіть договорити і не отримав пояснення, як мені вже сказали номер переказу. До речі, до них кілька днів назад таки завітав прогрес, тепер не треба номеру переказу, достатньо сказати номер телефонуpelia: ↑ 26.04.2024 14:43 А підскажіть, через скільки на укрпошті можна забрати гроші за посилку? Людина забрала ще 24го, я вчора прийшов на пошту, а мені кажуть "ми тобі нічого не дамо, бо треба знати номер переказу, який має прийти на твій номер", взагалі дивна фігня, у мене є номер відправлення, не можна по ньому подивитись чи що? Тим більше я то з документами. Так ось, ніякої смски досі немає
-
NFS-Racer
Member
-
movi
Member
NFS-Racer
Краще б поштомати поробили, бо прийдеш на відділення отримати - а там куча пенсів з платіжками, черги на дві години. І таке твориться від середини місяці до кінця.
Краще б поштомати поробили, бо прийдеш на відділення отримати - а там куча пенсів з платіжками, черги на дві години. І таке твориться від середини місяці до кінця.
-
Oakenfold
Junior
Вчера пришли деньги за рамку для сокета которую забрали в начала августа и то после того я звонил несколько раз и сильно ругался, весной пропала память, деньги вернули спустя месяц после написания заявления, ничего дорого ими нельзя отправлять, вчера один кадр заказал олх доставку на Ryzen 7700 Укрпочтой я отменил, а он похоже обиделся.
-
NFS-Racer
Member
movi
у нас окремі черги для комуналки і посилок, проблем немає, все залежить від організації роботи на конкретному відділенні
у нас окремі черги для комуналки і посилок, проблем немає, все залежить від організації роботи на конкретному відділенні
-
movi
Member
Центральне відділення - 5 вікон, працює одне. Додаткове відділення - 3 вікна, працює одне. Справа не у конкретному відділенні, а у скорочені персоналу УП по місцях, за рахунок чого у столиці можна тримати повний штат персоналу. Раніше в нас теж було окреме вікно для посилок.NFS-Racer: ↑ 14.10.2024 11:36все залежить від організації роботи на конкретному відділенні
-
Зоряна
Junior
у меня ассоциация с Укрпочтой это макароны и консервы когда забираешь там посылку)))
-
murzik
Member
цільова аудиторія - пенсіонериЗоряна: ↑ 10.11.2024 21:53 у меня ассоциация с Укрпочтой это макароны и консервы когда забираешь там посылку)))
якщо б пенсонери вміли оплачувати рахунки за комунальні послуги самі або іншими способами, то Укрпошта багато втратила б.
а ще доставка пенсій
-
nochnik89
Member
Сейчас у меня много посылок укрпочтой(в прошлом месяце 70+ посылок). Укрпочта подняла свой скил.Зоряна: ↑ 10.11.2024 21:53у меня ассоциация с Укрпочтой это макароны и консервы когда забираешь там посылку)))
Накладные создаю дома, прихожу на почту, оператор сканирует. Печатается полный список накладных. Нашлепал на посылки и ушел домой.
Реально удивлен как во время войны она работает. Никаких проблем и замечаний. Пенсионеры и комуналка - это отдельная очередь.
У укрпочты нет единого стандарта работы поэтому идет такой разброс по качеству на разных отделениях. Укрпочта дольше доставляет. Допустим в Киев с моего села - 3-4 дня. НП - вечером отправил, утром в Киеве.
Отправки за границу у укрпочты... внимание! быстрее новой почты!
Я дома создаю инвойс, его распечатываю, дома его сам оплачиваю и приношу на почту посылку и отправка в течении 2 мин. Идет сверка содержимого, вес и размеры.
Новая почта. Ты ничего не распечатываешь, ты приходишь на отделение и проходишь путь пересоздания созданного тобой инвойса в кабинете. Мало того, бывает так, что код уктзед вообще не пробивается и сотруднику приходится перелопачивать твой инвойс заново. Ты заново заполняешь все столбцы надиктовывая сотруднику. Еще огромный минус НП, когда ты создаешь инвойс, отправить можешь только на следующий день или нужно звонить на горячую линию и еще там подтверждать что его активировали перед отправкой. Очень странно это выглядит на фоне укрпочты где создал и оплатил и вперед за границу
И банально НП дороже посылки.У НП дешево только в пару стран.
Единственное замечание - там крупногабаритный груз нельзя возить. Заказывал себе недавно огромный ящик бутылок и огромный паллет коробок картонных. Отправщики извинились и сказали, что отправят с другого отделения . И они пришли но позже. Все видать зависит от персонала тоже.
-
Зоряна
Junior
повність згодна)murzik: ↑ 11.11.2024 08:08цільова аудиторія - пенсіонериЗоряна: ↑ 10.11.2024 21:53 у меня ассоциация с Укрпочтой это макароны и консервы когда забираешь там посылку)))
якщо б пенсонери вміли оплачувати рахунки за комунальні послуги самі або іншими способами, то Укрпошта багато втратила б.
а ще доставка пенсій