Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
daesz
Member

Повідомлення

Цей показує ось так, наче єдиний який хось якусь інфу трекає.
Зображення
shatun: 24.04.2024 14:26
daesz: 23.04.2024 14:51 Мене найбільше "напрягає" те, що вона взагалі не трекається ні одним сервісом :/
Десь з складу наче відгрузили і ще не доїхало до митниці.
Ось - наші медичні рюкзаки і медичні пакети у Венгрії намалювались.
Той самий відправник (точно не продавець особисто), початок треку та шлях доставки, що і бронєпакети їхали.
І можна побачити, що трек, скоріше за все не зміниться, бо вже Meest, як служба доставки вписано.
спойлер
Зображення
Зображення
Почекаю тоді ще з тиждень, якщо нічого не зміниться - то напишу продавцю.
Мав один єдиний раз неприємний досвід з алі, замовляв якісь дрібнички, і була схожа ситуація коли посилка ніде не трекалась взагалі (не пам'ятаю який тоді був терк номер), за 4 дня до кінця періоду захисту покупця написав в суппорт і мені відшкодували повну вартість, товар так і не прийшов, а 1.5 місяці часу що ждав - ніяк не повернеш :\
WalkMan
Member

Повідомлення

daesz
він показує, що продавець нічого не відправив ;)
Dark Knight
Member

Повідомлення

daesz

Опа, шановний, ти тепер не один.
я собі замовив дріб"язок, і тепер і в мене теж такий трекінг:
AliExpress Standard Shipping
Tracking number CNG0064589...........

пройшло більше 1дня з моменту заказу, трекінг іде:
Shipping update
Left from departure country/region sorting center
Apr 24, 15:21 GMT+2
Processing at departure country/region sorting center
Apr 24, 13:48 GMT+2
Received by logistics company
Apr 24, 10:55 GMT+2
The seller has shipped your package.
Apr 24, 04:33 GMT+2
продовжуємо спостереження. (с) :D
Але - так, поки незрозуміло, хто буде це доставляти в Україну, всі морозяться.

shatun

То ти кажеш - шо це Міст експресс. :spy:
А скільки днів в тебе пройшло від початку заказу, що трекінг CNG... - змінився на MGR... ?
шо ти зрозумів, шо трекнівся як Міст.
а крім УП/НП/Міст - хтось ще є у списку, хто доставляє посилки в Україну від китайчиків?

p/s/ написав в підтримку Міст - там про треки CNG... взагалі не чули. :insane: і шоб вони змінювалися на MGR ..
daesz
Member

Повідомлення

WalkMan: 24.04.2024 14:54 daesz
він показує, що продавець нічого не відправив ;)
shatun: 24.04.2024 14:26
daesz: 23.04.2024 14:51 Мене найбільше "напрягає" те, що вона взагалі не трекається ні одним сервісом :/
Десь з складу наче відгрузили і ще не доїхало до митниці.
Ось - наші медичні рюкзаки і медичні пакети у Венгрії намалювались.
Той самий відправник (точно не продавець особисто), початок треку та шлях доставки, що і бронєпакети їхали.
І можна побачити, що трек, скоріше за все не зміниться, бо вже Meest, як служба доставки вписано.
спойлер
Зображення
Зображення
От срані китайці :
Зображення

В любому випадку не рекомендую магазин ELM WOOD 3C.
Hash
Junior

Повідомлення

Dark Knight
Теж саме, є CNG відправлення яке замовляв 20го квітня, вже 22го трекнувся в Латвії. В самому додатку алік досі CNG, але якщо дивитись через різні сайти, то він змінився на RK
Доставка буде через Укрпошту
daesz
Member

Повідомлення

В результаті алі повернув мені повну вартість замовлення, втратив тільки десятку на подвійній конвертації, але що найгірше це по перше втратив акційний купон на 5$ знижки, а по-друге - втратив 3 тижні часу. Щоб їм повилазило :lamer:
KimRomik
Member

Повідомлення

В когось була проблема, коли після того як зібрав речі в кошик і натискаєш Pay now, то з"являється вікно з написом:
To protect the security of your account, your request can't be processed at this time
Я почекав кілька годин. Нічого не змінилось.

Отправлено спустя 5 часов 24 минуты 37 секунд:
UPD. Все ж замовив у іншого продавця. Я так розумію, якщо товари попадають під категорію "Shipped by AliExpress", то виникає така проблема.
Інший ж продавець був в категорії "Shipped by global sellers" і все пройшло. Чекаю доставку.
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

KimRomik, пару сторінок тому писав про те саме, в мене просто пройшло з часом, зміг замовити один товар і після цього всі інші теж нормально оплачувались і вже в дорозі.
shatun
Member

Повідомлення

Dark Knight: 25.04.2024 09:39 shatun То ти кажеш - шо це Міст експресс. :spy:
А скільки днів в тебе пройшло від початку заказу, що трекінг CNG... - змінився на MGR... ?
У Венгрії висіло десь дві доби з зміною статусів типу "прибуло у країну транзиту", "передано на транспортування" - потім номер таки змінився.
Dark Knight: 25.04.2024 09:39 ...шо ти зрозумів, шо трекнівся як Міст.
Нічого я не "зрозумів" - там на моєму скріншоті можна побачити, що таки їм передали. А так би і не знав. :dontknow:
Dark Knight: 25.04.2024 09:39 p/s/ написав в підтримку Міст - там про треки CNG... взагалі не чули. :insane: і шоб вони змінювалися на MGR ..
Все вірно - бо в них в базі Meest він бився виключно як MGRAE, а не CNG.
Вони ж її не відслідковували з Китаю, а лише вже з країни транзиту. Це коли вони прям у Китаї стали б перевізником, то так - знали б. :gigi:
Orgalex
Junior

Повідомлення

Dark Knight: 23.04.2024 09:50
daesz: 22.04.2024 13:18
Посилка не трекається ось уже п'ять днів жодним трек сайтом :/
5 днів - шось забагато. :spy:
в мене були треки CNG... - змінилися на SK/RK... через 2-3 дні. але почав змінюватись трекінг/ пішов рух.
чекай ще, або напиши продавану як там справи з треком.

--------
хоча зараз стало модно - у продаванів писати, якщо за 1 день не з"явився трекінг
"
Collected by courier
Your order has been picked up by the courier company and will be shipped out as soon as possible
"
типу китайскький кур"єр там біжить до пошти :gigi: і може так "бігти " 5-7 днів .
В мене так кур'єр біг півтора місяці, недобіг, закрили замовлення та повернули гроші.

Відправлено через 5 хвилин 50 секунд:
А взагалі проблем з відстежуванням ще не було. Через додаток Посилка.нет відстежувалися всі відправлення, часто з невеликою затримкою. Часто протягом дня змін немає, хоча Укрпошта, або Нова пошта, або Міст, або Аліекспрес їх вказує, але зранку всі зміни відображаються.
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

хтось вже отримав посилки, які застрягли на митниці після 10 квітня?
Igor717
Junior

Повідомлення

Почитайте Фейсбук укрпошты..
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

Igor717: 01.05.2024 08:26 Почитайте Фейсбук укрпошты..
Кеп?
Igor717
Junior

Повідомлення

Там много интересного про "хтось вже отримав посилки, які застрягли на митниці після 10 квітня?" :) если коротко то нет
yupi
Member

Повідомлення

tw-r: 30.04.2024 21:55хтось вже отримав посилки, які застрягли на митниці після 10 квітня?
я не получил еще посылку от 8го числа и одну за 4-ое :insane:
поддержка тупо отбрехивается непонятно чем
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Igor717: 01.05.2024 12:28 Там много интересного про "хтось вже отримав посилки, які застрягли на митниці після 10 квітня?" :) если коротко то нет
так. сьогодні отримав

Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
daesz: 27.04.2024 18:22 В результаті алі повернув мені повну вартість замовлення, втратив тільки десятку на подвійній конвертації, але що найгірше це по перше втратив акційний купон на 5$ знижки, а по-друге - втратив 3 тижні часу. Щоб їм повилазило :lamer:
зайдіть в замовлення. там можна отримати купон алі 2/2 дол. Якщо товар не відправили. Хоча у вас може й не буде, бо трек номер якийсь дали
Target
Junior

Повідомлення

tw-r: 30.04.2024 21:55 хтось вже отримав посилки, які застрягли на митниці після 10 квітня?
Одну получил, а вторая висит...
daesz
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 01.05.2024 21:45 зайдіть в замовлення. там можна отримати купон алі 2/2 дол. Якщо товар не відправили. Хоча у вас може й не буде, бо трек номер якийсь дали
Ні, нема :\
спойлер
Зображення
Alex_Lord
Member

Повідомлення

Уважаемые, подскажите, заказывал планшет ценой в 122 доллара, с 19 числа на таможне до сих пор, на укрпочте несут чушь про "новую" электронную регистрацию поступающих товаров и из-за этого задержки.На вопрос что делать- ждать, почта не имеет никакого отношения к таможне. У укрпочты нет никаких данных таможни и т.д и тп.

Номера таможни не берут трубку, что делать?
shadowfiend10
Member

Повідомлення

Alex_Lord: 01.05.2024 23:01 Уважаемые, подскажите, заказывал планшет ценой в 122 доллара, с 19 числа на таможне до сих пор, на укрпочте несут чушь про "новую" электронную регистрацию поступающих товаров и из-за этого задержки.На вопрос что делать- ждать, почта не имеет никакого отношения к таможне. У укрпочты нет никаких данных таможни и т.д и тп.

Номера таможни не берут трубку, что делать?
заказать его же со скидкой , и уже за 118 долларов, а за старый ждать возврата средств от алика, а там глядишь и в подарок приедет :super:
Відповісти