Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
А як поміряти просідання швидкості?
-
ApostolCV
Member
radical, я в свій час робив тест по кожному пункту, тобто в Евересті відкриваєш вкладку Read і тикаєш 10 разів і отримуєш статистика типу:
1.327 MB/s
2.327
3.760
4.326
5.330
6.328
7.328
8.760
9.760
10.328.
Тобто не щось середнє а або мінімум , або максимум. І що цікаво коли в мінімумі то він шкандибає десь біля чипсетів VIA.
1.327 MB/s
2.327
3.760
4.326
5.330
6.328
7.328
8.760
9.760
10.328.
Тобто не щось середнє а або мінімум , або максимум. І що цікаво коли в мінімумі то він шкандибає десь біля чипсетів VIA.
-
radical
Member
Я думав, є якийсь софт, ну типу як для тестів HDD, що міряє мінімум, максимум та середнє.
Правильно налаштований чипсет VIA, як мінімум, не поступається BX
Правильно налаштований чипсет VIA, як мінімум, не поступається BX
-
moonlight49
Member
Може когось зацікавить залізо viewtopic.php?f=26&t=279500
-
AlexKuzovkov
Member
Всім привіт.
Може комусь треба ASRock FM2A68M-DG3+ ?
Теоретично працює. Але немає ні проца ні пам'яті для перевірці.
Ще є athlon 64 x2
Віддам безоплатно. Що те що те
Ще є athlon 64 x2
-
AlexKuzovkov
Member
Все. Новий хазяїн знайшовся.AlexKuzovkov: ↑ 24.04.2024 17:05 Всім привіт.
Ще є athlon 64 x2
-
gehka3
Катярко
Gigabyte GA-G33M-DS2R в состоянии новой viewtopic.php?f=29&t=278688
Пересыл ваш (НП), кто первый отпишется - тому и поедет
-
Enjoy
Member
Так а сколько Вы хотите за нее?gehka3: ↑ 26.04.2024 17:14 Gigabyte GA-G33M-DS2R в состоянии новой viewtopic.php?f=29&t=278688
-
gehka3
Катярко
Enjoy
Совершенно безвозмездно, т.е. практически даром, на халяву, запросто так
Совершенно безвозмездно, т.е. практически даром, на халяву, запросто так
-
nummus777
Junior
del
-
enterprise2k3
Member
Шановні, хто на початку квітня тут цікавився материнками під 604 сокет?
Подумую позбуватися материнки, або комплекту на її базі, IWILL DP533-S, 7505 чипсет. До неї можу дати проци 3066/512к/533, можливо й охолодження знайду.
Причина - заміна на аналогічний конфіг з asus pc-dl і відсутність зайвого місця в квартирі, як це не сумно писати
Тому хто з вас хоче собі це в колекцію - пишіть в приватні
Подумую позбуватися материнки, або комплекту на її базі, IWILL DP533-S, 7505 чипсет. До неї можу дати проци 3066/512к/533, можливо й охолодження знайду.
Причина - заміна на аналогічний конфіг з asus pc-dl і відсутність зайвого місця в квартирі, як це не сумно писати
Тому хто з вас хоче собі це в колекцію - пишіть в приватні
-
mklm
Member
розбавлю трохи барахолку в топіку...
десь 2-3 місяці тому завдяки тімейту з команди hwbot отримав до рук материнку на 845 з сдр. і ось тільки зараз дійшли до неї руки. спробував оновити свій рекдорд по частоті сдрам але не пішло - мамка рандомно зупиняється на 205-210 мгц і майже зовсім не реагує на таймінги
десь 2-3 місяці тому завдяки тімейту з команди hwbot отримав до рук материнку на 845 з сдр. і ось тільки зараз дійшли до неї руки. спробував оновити свій рекдорд по частоті сдрам але не пішло - мамка рандомно зупиняється на 205-210 мгц і майже зовсім не реагує на таймінги
- спойлер
-
ApostolCV
Member
Volt mod +LM mod - PROFIT!!!111
-
radical
Member
mklm
мій досвід
я, правда, просто намагався по максимуму розкачати мамку, на якій заявлено тільки 400 шину.
Дійшов до 190, 200 висне.
У цієї плати виявлено такі цікавих моменти:
1. Вона розуміє регістрову пам'ять, довго не ганяв, але 512 модуль на 177 і трієчках працював точно
2. На ній були нерозпаєні джампери (які мені брат впаяв), підключені напряму до клокера, у результаті чого можна тупо брати таблицю частот для клокера і виставляти по ній FSB
3. Vcore виставляється теж джамперками, але мені поки що не було потреби його чіпати
мій досвід
я, правда, просто намагався по максимуму розкачати мамку, на якій заявлено тільки 400 шину.
1. Вона розуміє регістрову пам'ять, довго не ганяв, але 512 модуль на 177 і трієчках працював точно
2. На ній були нерозпаєні джампери (які мені брат впаяв), підключені напряму до клокера, у результаті чого можна тупо брати таблицю частот для клокера і виставляти по ній FSB
3. Vcore виставляється теж джамперками, але мені поки що не було потреби його чіпати
- спойлер
-
mklm
Member
джампери то є прикольно, але толку від них не багато. в синхроні вийти за 200 мгц на 845 дуже важко на відміну від 815. на минулому team cup було завдання завалідити максимальну частоту сдрам та зняти скріншот з похибкою не більше 1%, в мене вийшло 215мгц - https://hwbot.org/submission/5323570. ще мамка глюкава була, я спочатку подумав шо вона взагалі не працює, а потім розібрався - якщо до кінця зачиняти сокет то на пост карті 00 , ну і пошук регістру який змінює значення tRAS бо в біос нічого немає взагалі (мамка OEM hp від ASUS). чомусь були надії шо на transcend зможу піти далі, але не сталося. на 815 (CUSL/TUSL/ST6) в синхроні фініш десь 213-215 мгц, тепер розумію шо проблема 100% з плашкою рамradical: ↑ 01.05.2024 06:51 mklm
мій досвід
- спойлер
190.jpg
2666cash.jpg
208.jpg
-
radical
Member
mklm
На 845 QDI можна виставити таймінги, але в біосі немає навіть можливості виставити FSB:RAM 1:1, я SPD перешивав в PC100, щоб це зробити.
Пам'ять якась noname 7нс на чипах Qimonda, але, здається, на 166 шину 3:4 я з нею так і не вийшов.
На 845 QDI можна виставити таймінги, але в біосі немає навіть можливості виставити FSB:RAM 1:1, я SPD перешивав в PC100, щоб це зробити.
Пам'ять якась noname 7нс на чипах Qimonda, але, здається, на 166 шину 3:4 я з нею так і не вийшов.
-
Бумик
Member
8800 GTX жівіше усіх живих
- спойлер
-
acidburn
Member
Андервольт, андерклок, і запускати тільки в холодильнику, такий екземпляр берегти требаБумик: ↑ 02.05.2024 11:41 8800 GTX жівіше усіх живих
-
spoglyadach
Member
А в холодильнику від перепаду температур пайка і відвалитьсяacidburn: ↑ 02.05.2024 17:26 Андервольт, андерклок, і запускати тільки в холодильнику, такий екземпляр берегти треба
-
offece-trader
Member
А как вообще дружить сб лайв с вин10 64 ? А то в устройствах показывается, но драйвера как то не ставятся с родного сайта, может где есть какая сборка правильная по вин10 64 ?