Сериалы, которые стоит посмотреть

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
movi
Member

Повідомлення

Denon480: 01.03.2024 06:34Настоящий детектив
Крайній сезон - люте лайно. Примусив додивитися себе до кінця. Навіть дружина не витримала не зважаючи на фемінську повістку))
А от старенький "Лікарня Нікербокер" справже відкриття для мене.
Також до лайна заніс і Тіла. Кинув за три серії до кінця.
Denon480
Junior

Повідомлення

movi: 02.03.2024 12:23Крайній сезон - люте лайно
Полностью согласен, это самый худший сезон из всех
snapdragon999
Member

Повідомлення

Засланец из космоса
movi
Member

Повідомлення

"Джентельмени" - давно такого не бачив. За два прийоми. :up:
ДАВ
Member

Повідомлення

''Slow Horses''
Soto
Member

Повідомлення

Наткнулся на сериал "Задача трёх тел".
Это какой-то "научный" шедевр, затронуты альтернативные реальности, хотя вроде и не реальности.
Актёры играют хорошо, сюжетная "загадка" присутствует, качество съёмки и антураж на хорошем уровне.
Из известных актёров Вонг из др.Стренджа, и толстый из Игры престолов вместе с луковым рыцарем.

Сериал вышел недавно, сам ещё не досмотрел. Но лучше уж интрига, чем типичное "смотреть/не смотреть"

Rhizone: 10.03.2021 23:56 3. Один из лучших CGI на данный момент, имхо
спойлер
Или я чего-то не понял, или вы действительно рекомендовали 12 минут какой-то ерунды?
Клетка духа, сериал
спойлер
Белая змея, два фильма
спойлер
Капитан Харлок, фильм
спойлер
Это из того, что первое приходит в голову по уровню визуального качества
Отправлено спустя 1 час 3 минуты 49 секунд:
спойлер
последняя фантазия, духи внутри
спойлер
Vetalcode
Member

Повідомлення

Soto
Посмотрел до конца американскую версию 2024г - неплохо, но китайская версия 2023г как то больше зашла.
Hum
Member

Повідомлення

Vetalcode: 25.03.2024 10:56 Soto
Посмотрел до конца американскую версию 2024г - неплохо, но китайская версия 2023г как то больше зашла.
Читал все три книги и в китайской версии смогли передать и атмосферу культурной революции, и характеры героев книги.
movi
Member

Повідомлення

Глянув цей Фоллаут..поки що дві серії...в грульку не грав і не тягнуло.
Не вкурив той епізод, коли ніга у броні літало і верещало, бо не могло впоратись з керуванням. Трохи затягнуто і безглуздо - то так треба для аутентичності з грою чи що?! Якщо заради комедійності - то трохи примітивно.
От не розумію цю пошесть екранізації іграшок без внесення художнього змісту! Ну от нахіба мені екранізація наприклад того самого Відьмака один-в-один?! І скільки б людей його дивились крім фанів-ігроманів!?)) Так ні - ще й верещать що щось там не витримано - порушення канонів мать його...Ну от зняли для вас, гравці мамкині, отой The last of us і що? Щасливі? Той епізод коли третій з компанії кудись зникає і коли герої добираються до (звичайно ж) заваленого проходу - хоп і він з того боку звільняє прохід вас не вибісив?! Ну штамп же штампінський!! Як таке можна дивитись без сліз?! Груни цього хтіли?! Як в мене горить!!!

Кіно від гри відрізняється художністю, тому коли з фільму роблять гру - то наліт художності лишається, (мало багато - як вже карти ляжуть).. а коли навпаки?! Де у грі художність за рідкими випадками?! Але де гравці - і де художня складова!?? Там кілометрова дистанція. Скільки вони книжок прочитали, лупоглазики?! :mad: ....Відьмак їм не подобається відіш лі..мрію щоб їм зняли Відьмака по всім канонам Гри - Герольд скаче на кобилі, впирається в стіну дому головою коняки і та дере на місці копитами - вам такої аутентичності не вистачає?!
О Господи, надай сили все це витримати!!

Тримаю в курсі
Scharfschutze
Member

Повідомлення

movi
це мабуть через те , що курить кинули. Нерви нікчорту :gigi: р.с. Відьмака написано, ще до виходу гри
Востаннє редагувалось 20.04.2024 01:14 користувачем Scharfschutze, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

movi: 16.03.2024 23:10"Джентельмени" - давно такого не бачив. За два прийоми.
на всі гроші. чудове кіно :beer:
Hison
Junior

Повідомлення

movi: 19.04.2024 12:21 Глянув цей Фоллаут..поки що дві серії...в грульку не грав і не тягнуло.
Не вкурив той епізод, коли ніга у броні літало і верещало, бо не могло впоратись з керуванням. Трохи затягнуто і безглуздо - то так треба для аутентичності з грою чи що?! Якщо заради комедійності - то трохи примітивно.
От не розумію цю пошесть екранізації іграшок без внесення художнього змісту! Ну от нахіба мені екранізація наприклад того самого Відьмака один-в-один?! І скільки б людей його дивились крім фанів-ігроманів!?)) Так ні - ще й верещать що щось там не витримано - порушення канонів мать його...Ну от зняли для вас, гравці мамкині, отой The last of us і що? Щасливі? Той епізод коли третій з компанії кудись зникає і коли герої добираються до (звичайно ж) заваленого проходу - хоп і він з того боку звільняє прохід вас не вибісив?! Ну штамп же штампінський!! Як таке можна дивитись без сліз?! Груни цього хтіли?! Як в мене горить!!! Та зараз багато є що подивитися. У мене улюблені фільми з циклу форсажу, міцний горішок іноді переглядаю і так далі. Взагалі бойовики дуже здорово відволікають на сьогоднішній день. До речі найкращі бойовики всіх часів я знайшов цілим списком і зараз намагаюся йти по ньому в міру своїх сил і коли є час.

Кіно від гри відрізняється художністю, тому коли з фільму роблять гру - то наліт художності лишається, (мало багато - як вже карти ляжуть).. а коли навпаки?! Де у грі художність за рідкими випадками?! Але де гравці - і де художня складова!?? Там кілометрова дистанція. Скільки вони книжок прочитали, лупоглазики?! :mad: ....Відьмак їм не подобається відіш лі..мрію щоб їм зняли Відьмака по всім канонам Гри - Герольд скаче на кобилі, впирається в стіну дому головою коняки і та дере на місці копитами - вам такої аутентичності не вистачає?!
О Господи, надай сили все це витримати!!

Тримаю в курсі
Мені здається ви перебільшуєте, я дивився і там все досить непогано.
waryag
Member

Повідомлення

movi: 19.04.2024 12:21 ....Відьмак їм не подобається відіш лі..мрію щоб їм зняли Відьмака по всім канонам Гри - Герольд скаче на кобилі, впирається в стіну дому головою коняки і та дере на місці копитами - вам такої аутентичності не вистачає?!
Проблема серіалу відьмак, що його зняли не по грі і не по книгам, люди, що фактично ненавиділи франшизу.
movi
Member

Повідомлення

Hison: 26.04.2024 06:03Мені здається ви перебільшуєте, я дивився і там все досить непогано.
Звичайно перебільшив щоб підкреслити вади. Подивився ще декілька серій і мабуть закину, бо вже минув час а щось не тягне.
waryag: 26.04.2024 08:43Проблема серіалу відьмак, що його зняли не по грі і не по книгам, люди, що фактично ненавиділи франшизу.
Не читав не грав тому зайшов рахуй з чистого аркуша. Тому - нормально, як для мене.
waryag
Member

Повідомлення

movi: 28.04.2024 18:25Не читав не грав тому зайшов рахуй з чистого аркуша. Тому - нормально, як для мене.
Нормально (хоча швидше посередньо, з тенденцією погіршення), там, де мало бути круто
movi
Member

Повідомлення

waryag: 29.04.2024 06:10Нормально (хоча швидше посередньо, з тенденцією погіршення), там, де мало бути круто
Я ж про це і кажу - ваші очікування базуються на попередньому досвіді. А я не упереджений. Як і у випадку з "Гра престолів"..."Володар кілець"..
А от з "Дюною" мені вже складніше, бо читана ще починаючи з 80-х. Тому всі оті пародії сивої давнини вибісили і розчарували ще тоді. Від Вільньова сприймається нормально. Але я схильний до іншого формату - цикл книжок, серіал а не кінце.
Scharfschutze
Member

Повідомлення

Дюна Вільньова :facepalm:
waryag
Member

Повідомлення

movi: 29.04.2024 10:03Я ж про це і кажу - ваші очікування базуються на попередньому досвіді. А я не упереджений. Як і у випадку з "Гра престолів"..."Володар кілець"..
А от з "Дюною" мені вже складніше, бо читана ще починаючи з 80-х. Тому всі оті пародії сивої давнини вибісили і розчарували ще тоді. Від Вільньова сприймається нормально. Але я схильний до іншого формату - цикл книжок, серіал а не кінце.
Всі перелічені екранізації мали певні проблеми, але всім їм неймовірно пощастило на фоні відьмака віж нетфлікс.
Вільнев не зрозумів світу "Дюни", але принаймні намагався зробити красиво і круто. І навіть неназваний фоллаут, при феєричних проблемах з лором ігрового світу, був зроблений з душею.

А з провалом екранізації відьмака можна порівняти хіба що амазонівські фанфіки на тему володаря кілець :shuffle:
movi
Member

Повідомлення

waryag: 29.04.2024 21:00І навіть неназваний фоллаут
Як не дивно - додивився, почекаю продовження.))
waryag: 29.04.2024 21:00Вільнев не зрозумів світу "Дюни"
Ого як сміливо))
waryag: 29.04.2024 21:00але принаймні намагався зробити красиво і круто
і ці намагання видно. Але все втиснути у формат умовної трилогії...фізично не вийде.
waryag
Member

Повідомлення

movi: 30.04.2024 00:19 Як не дивно - додивився, почекаю продовження.))
Він гарно знятий. Просто незрозуміло, навіщо вони цілеспрямовано створили конфлікти з ігровим лором, коли могли легко їх уникнути без шкоди для сюжету і зайвих втрат?
movi: 30.04.2024 00:19 Ого як сміливо))
Дюна занадто складна і комплексна :shuffle:
movi: 30.04.2024 00:19 і ці намагання видно. Але все втиснути у формат умовної трилогії...фізично не вийде.
Все - ні. Питання в приоритетах.
Відповісти