Пропоную обговорити 12-ядерний процесор AMD Strix Point помічений у базі Geekbench
А что это за педаль на картинке?
Останні статті і огляди
Новини
12-ядерний процесор AMD Strix Point помічений у базі Geekbench
-
CADR
Member
-
Melofon
Member
CADR
Ну ты Кадр
Ну ты Кадр
-
Olgard_Samitnyk
Junior
Не розумію "на хіба" воно треба, той хто купляє 16-ядерний процесор може собі дозволити і нормальну відеокарту. Як на мене 6-ядерник із вбудованою графікою рівня RTX 4050 і ціною 200$ був би бестселером, але на жаль це не вигідно виробникам.При цьому AMD також приписують роботу над APU Strix Halo, які отримають 16 ядер та потужнішу графіку з 40 Compute Units
-
Kaiser
Junior
Купил быстро 8600g с встройкой уровня 1060 за 10к, и не гунди.
-
CADR
Member
Я всегда думал, что сокет АМ5 квадратній.
-
AFU_power
Member
Так уже є апушки рівня gtx1060 6гб, десктопні та мобільніOlgard_Samitnyk: ↑ 25.04.2024 11:43Не розумію "на хіба" воно треба, той хто купляє 16-ядерний процесор може собі дозволити і нормальну відеокарту. Як на мене 6-ядерник із вбудованою графікою рівня RTX 4050 і ціною 200$ був би бестселером, але на жаль це не вигідно виробникам.При цьому AMD також приписують роботу над APU Strix Halo, які отримають 16 ядер та потужнішу графіку з 40 Compute Units
А по нахіба воно треба треба статтю читати
Багато бачили ноутів зі слотом для відеокарти? Ну чи планшетів.Лінійка APU Strix Point імовірно буде орієнтована на компактні та портативні пристрої.
-
Melofon
Member
А где ты теперь там сокет увидел?
-
ArmagedoonZergs
Member
Для роботи. Я пишу код, мені такого процесора + встройки - саме те що треба.Olgard_Samitnyk: ↑ 25.04.2024 11:43Не розумію "на хіба" воно треба, той хто купляє 16-ядерний процесор може собі дозволити і нормальну відеокарту. Як на мене 6-ядерник із вбудованою графікою рівня RTX 4050 і ціною 200$ був би бестселером, але на жаль це не вигідно виробникам.При цьому AMD також приписують роботу над APU Strix Halo, які отримають 16 ядер та потужнішу графіку з 40 Compute Units
1. В мене Лінукс, і драйвера амд топ.
2. В мене 5к монітор, і потрібна нормальна встройка щоб крутити всі анімації.
І таких як я - багато. Не всі мислять іграми.
-
Smok
Member
40 cu - це ніфіга собі, 8700g має всього 12
-
Nouriel
Member
Smok
якшо не помиляюсь 7700хт має 42 cu
якшо не помиляюсь 7700хт має 42 cu
-
Melofon
Member
Nouriel
Встройка у 7700х имеет всего 2сu как и у всей линейки, от шести до 16 ядер 7000-е процессоры имеют одинаковую встройку бо она находится в чипе I/O.
Встройка у 7700х имеет всего 2сu как и у всей линейки, от шести до 16 ядер 7000-е процессоры имеют одинаковую встройку бо она находится в чипе I/O.
-
Denvys5
Member
Melofon
Rx 7700
Rx 7700