Останні статті і огляди
Новини
AFOX випускає GeForce RTX 4080 із «турбінним» кулером
-
n+gibat[]r
Member
Предлагаю обсудить AFOX випускає GeForce RTX 4080 із «турбінним» кулером
Ммм, ещё и чип рефаб наверное=)))
Ммм, ещё и чип рефаб наверное=)))
-
daesz
Member
Я навіть не знав що вони ще існують
-
l-m
Member
Я вже навіть думаю, що це який "стиль" у наших оверів постійно писати про китайський шлак, до якого в Україні немає нікому ніякого діла.
-
maxud_b
Member
Скоріш за все. Турбіни, якщо не помиляюся, Nvidia заборонила випускати в продаж сертифікованим вендорам...n+gibat[]r: ↑ 21.04.2024 15:16 Ммм, ещё и чип рефаб наверное=)))
-
Ray2000gt
Advanced Member
Дійсно? Це вони з 4000 таке запровадили?maxud_b: ↑ 21.04.2024 16:19Скоріш за все. Турбіни, якщо не помиляюся, Nvidia заборонила випускати в продаж сертифікованим вендорам...n+gibat[]r: ↑ 21.04.2024 15:16 Ммм, ещё и чип рефаб наверное=)))
-
Enjthesilence
Member
maxud_b: ↑ 21.04.2024 16:19Скоріш за все. Турбіни, якщо не помиляюся, Nvidia заборонила випускати в продаж сертифікованим вендорам...n+gibat[]r: ↑ 21.04.2024 15:16 Ммм, ещё и чип рефаб наверное=)))
-
Sanc
Member
Це не турбіна, там другий вентилятор зверху радіатораEnjthesilence: ↑ 21.04.2024 16:44maxud_b: ↑ 21.04.2024 16:19
Скоріш за все. Турбіни, якщо не помиляюся, Nvidia заборонила випускати в продаж сертифікованим вендорам...
-
Enjthesilence
Member
Це не турбіна? Чи не "сертифікований вендор?" А другий вентель вже не турбіна, так принцип майже той самий, ні? обісрався я виходитьEnjthesilence: ↑ 21.04.2024 16:44maxud_b: ↑ 21.04.2024 16:19
Скоріш за все. Турбіни, якщо не помиляюся, Nvidia заборонила випускати в продаж сертифікованим вендорам...
-
Stiff
Member
Це не турбiна, ви форму турбiнного колеса от звичайного вентилятора вiдрiзнити можете? По вашiй лозиці усі рефи - турбіни
-
Enjthesilence
Member
та обісрався так, доситьStiff: ↑ 21.04.2024 17:45Це не турбiна, ви форму турбiнного колеса от звичайного вентилятора вiдрiзнити можете? По вашiй лозиці усі рефи - турбіни
-
lewerlin
Member
А що їм зробиться? Це саббренд Foxconn, з усіма витікаючими, а не "підвал".daesz: ↑ 21.04.2024 15:26Я навіть не знав що вони ще існують
-
daesz
Member
Це не турбіна. Турбіна працює на видув, а ця, як і реф, працюють на вдув.Enjthesilence: ↑ 21.04.2024 17:43Це не турбіна? Чи не "сертифікований вендор?" А другий вентель вже не турбіна, так принцип майже той самий, ні? обісрався я виходить
Відправлено через 37 секунд:
Я не бачив жодної ВК у їх виконанні з часів рх580, здається. Думав, бобік здох картора збанкрутувалаlewerlin: ↑ 21.04.2024 17:51А що їм зробиться? Це саббренд Foxconn, з усіма витікаючими, а не "підвал".daesz: ↑ 21.04.2024 15:26Я навіть не знав що вони ще існують
-
wow_w
Member
Насправді AFOX можна придбати у нас навіть з річною гарантією https://www.itbox.ua/ua/category/Videok ... 525320000/ правда в наявності тільки карти затички
-
nochnik89
Member
тут люди настолько затянутые, что даже не знают что такое Foxconn и даже и не знают что у них наверное с половину компа сделано от этой фирмыlewerlin: ↑ 21.04.2024 17:51А що їм зробиться? Це саббренд Foxconn, з усіма витікаючими, а не "підвал".
-
AccessDenied
Member
AFOX? 4080?
Был неприятный опыт с двумя AFOX GT710, брали в сборку для филиалов под разные мониторы. Обе отлетели через несколько месяцев.
Тем временем, MSI GT710 работает годами, в количестве.
Был неприятный опыт с двумя AFOX GT710, брали в сборку для филиалов под разные мониторы. Обе отлетели через несколько месяцев.
Тем временем, MSI GT710 работает годами, в количестве.
-
Shaolin_Style
Member
Как бы нет: https://www.tomshardware.com/news/msi-r ... wer-listedmaxud_b: ↑ 21.04.2024 16:19Скоріш за все. Турбіни, якщо не помиляюся, Nvidia заборонила випускати в продаж сертифікованим вендорам...n+gibat[]r: ↑ 21.04.2024 15:16 Ммм, ещё и чип рефаб наверное=)))
у асуса серия Turbo тоже живет.
-
ma_rch41
Member
а про шо писати ? треба ж чимось стрічку забити.БО якшо ти зайдеш а там нічого нового то ти вийдеш а якшо там це то ти пишеш комент ?l-m: ↑ 21.04.2024 16:12 Я вже навіть думаю, що це який "стиль" у наших оверів постійно писати про китайський шлак, до якого в Україні немає нікому ніякого діла.
розвели тебе получається)
-
lostsoulforever
Member
Ти мабуть хотів випендриться знанням про фокскон, але забув перелогіниться на форум домохазяйок. Нажаль будь хто хоча б колись цікавився хоч якоюсь електронікою знає фокскон. Удачі наступного разу.nochnik89: ↑ 21.04.2024 18:13тут люди настолько затянутые, что даже не знают что такое Foxconn и даже и не знают что у них наверное с половину компа сделано от этой фирмыlewerlin: ↑ 21.04.2024 17:51А що їм зробиться? Це саббренд Foxconn, з усіма витікаючими, а не "підвал".
-
AlSaintUk
Member
я тебе не завидую если у тебя пк сделанный на фоксконеnochnik89: ↑ 21.04.2024 18:13тут люди настолько затянутые, что даже не знают что такое Foxconn и даже и не знают что у них наверное с половину компа сделано от этой фирмыlewerlin: ↑ 21.04.2024 17:51А що їм зробиться? Це саббренд Foxconn, з усіма витікаючими, а не "підвал".
-
lewerlin
Member
Приміром FSP, також саббренд Фокскону. Айфони збирає також Фоксконн. Чимало СО з тих же карт "великих" брендів виготовляє знов таки Фоксконн.AlSaintUk: ↑ 21.04.2024 21:23я тебе не завидую если у тебя пк сделанный на фоксконе
Безпосередньо самого бренду ви в компі не знайдете, але більше половини компонентів так чи інакше цілком може мати коріння з його фабрик.