Новини
Останні статті і огляди
Mafia II
-
crashman
Junior
А де взяти доповнення до гри?
-
EvGaS
Member
Зробити самому. 
-
Graveworm
Member
игра ниочем. очередной недо-ГТА без особых графических изысков, с тупым сюжетом и полным отсутствием логики в оном
-
bonya
Member
crashman
на торентах по запиту mafia dlc(s)
але нічого цікавого немає там
в кінці року обіцяють доповнення з сюжетом
Graveworm
сюжет звісно не роман маріо п'юзо, але в рази кращий ніж у гта)
на торентах по запиту mafia dlc(s)
але нічого цікавого немає там
в кінці року обіцяють доповнення з сюжетом
Graveworm
сюжет звісно не роман маріо п'юзо, але в рази кращий ніж у гта)
-
Graveworm
Member
не, он тупой - потому что герой абсолютно тупо и неадекватно действует. irl надо быть не знаю кем, чтоб так
-
EvGaS
Member
Надо быть игровым хероем.надо быть не знаю кем, чтоб так
-
pasha4ur
Member
Короткая однообразная пошловатая неинтересная игра с высокими требованиями. Концовка никакая
Первая Мафия (давно играл) была разнообразней и город поинтересней (здесь много пустого места). Не хватает для вида надземного метро. Поворотники тоже не работают.
Хотя графика интересная. ФизХ выключил, а то иногда одежда неправильно себя вела
3+ в общем
Первая Мафия (давно играл) была разнообразней и город поинтересней (здесь много пустого места). Не хватает для вида надземного метро. Поворотники тоже не работают.
Хотя графика интересная. ФизХ выключил, а то иногда одежда неправильно себя вела
3+ в общем
-
DLYNNUJ
Member
За графу и физикс поставлю 5.Сюжет на 3-.Короткая.Нет "Свободной езды".
Первая часть-
Первая часть-
-
crashman
Junior
Вчора скачав [DLC] Mafia II - Jimmy's Vendetta звідси
http://www.mafia2-game.info/news/dlc_ma" target="_blank ... 0-09-07-68
В мене гра ліцензійна, це длц гра бачила але воно запускалось але докінця не йшло, мусів встановити таблетку
від SKIDROW, всі мої збереження, галерея все затерлося і стало по нулям, тут вказано що це длц розширить трофеї в колекції і так далі, які трофеї і де вони є я нерозумію, пройшов 10 місій! Мене цікавить може це длц не хоче співіснувати з ліцензійною грою. Може тре ставити піратську з того самого сайту чи чекати на вихід в продаж цього длц???
http://www.mafia2-game.info/news/dlc_ma" target="_blank ... 0-09-07-68
В мене гра ліцензійна, це длц гра бачила але воно запускалось але докінця не йшло, мусів встановити таблетку
від SKIDROW, всі мої збереження, галерея все затерлося і стало по нулям, тут вказано що це длц розширить трофеї в колекції і так далі, які трофеї і де вони є я нерозумію, пройшов 10 місій! Мене цікавить може це длц не хоче співіснувати з ліцензійною грою. Може тре ставити піратську з того самого сайту чи чекати на вихід в продаж цього длц???
-
Ramon
Member
crashman
ахах))
до ліцензійної ігрушки треба ставить і ліцензійні DLC!
якась муйня з ігровим фізіксом...
стояла 8800GTX - апекс фізікс на середнє було встановлено, всьо було чотко.
зараз стоїть асус 4770 формула погнана до 950/4200 - так само - фізікс на середняк, і всьо чотко!
ДУЖЕ рідко буває що фпс просідає до 25 кадрів, в основному 50-60!
це з процом PhenomII FX-5000 @ 2.75ghz!
Шо ж так всі рвались куплять відяхі під фізікс для Мафії 2,якшо тут і на АТі шці плюс бюджетний Х4 - все кул?!

ахах))
до ліцензійної ігрушки треба ставить і ліцензійні DLC!
якась муйня з ігровим фізіксом...
стояла 8800GTX - апекс фізікс на середнє було встановлено, всьо було чотко.
зараз стоїть асус 4770 формула погнана до 950/4200 - так само - фізікс на середняк, і всьо чотко!
ДУЖЕ рідко буває що фпс просідає до 25 кадрів, в основному 50-60!
це з процом PhenomII FX-5000 @ 2.75ghz!
Шо ж так всі рвались куплять відяхі під фізікс для Мафії 2,якшо тут і на АТі шці плюс бюджетний Х4 - все кул?!
-
Misha_gad
Member
Слышал про такую штуку как маркетинг? ))))) у моего друга фен 965 и радин 4870 и тоже все гуд))))
Проц просто берет на себя обработку физику.... А вообще как Нвидия не толкает свой физикс то все ето маркетинг по большей степени, а по меншей я готов поверить что етом есть толк))))
Проц просто берет на себя обработку физику.... А вообще как Нвидия не толкает свой физикс то все ето маркетинг по большей степени, а по меншей я готов поверить что етом есть толк))))
-
Ramon
Member
Misha_gad
та да)
чи не знаю, може народу уже 50 ФПС мало, треба 100-200 фпс

та да)
чи не знаю, може народу уже 50 ФПС мало, треба 100-200 фпс
-
Misha_gad
Member
Мой друган тоже вот щас хочет карточку свою 4870 сменить на чтото получе... и вот в раздумиях или Ацки разогнаную 460 или в стоке 6870.... типа шизикс тоже его смущает... но как то 6870 выглядит впрочем интересней, хоть чуток дороже)Ramon:Misha_gad
чи не знаю, може народу уже 50 ФПС мало, треба 100-200 фпс![]()
-
АндрейИМ
Member
Зря вы ребята на физикс в этой игре прете. Я тут вантаж гонял и физикс на проц перекинул - вошел потом в игру и
, тормоза какие то. Особенно когда много стрельбы. Перекинул физику на карту и опля, опять можно бежать с автоматом.
Концовка убила, игра понравилась, но второй раз из за концовки проходить не буду
Концовка убила, игра понравилась, но второй раз из за концовки проходить не буду
-
SoulOfONYX
Advanced Member
-
CooLeR*OK
Member
SoulOfONYX
Старіна Меддісон
Старіна Меддісон
-
SoulOfONYX
Advanced Member
CooLeR*OK
угу,я только для себя его открыл
Грубо,жестко,но правда) 
угу,я только для себя его открыл
-
CooLeR*OK
Member
SoulOfONYX
Угар і трешак
Раджу ще подивитися його обзори на каналі МТV "Игры на вынос". НА рутрекері є
Як подивився першу серію - валявся в агоніях під столом 
Угар і трешак
-
-RAY-
Member
у меня (кор2дуо е7500 не разгон, 3гиг оперативы, жефорс гтс250 не разгон, винда 7) мафия2 идёт на всёх максимальных настройках (с физиксом на максе) в разрешении 1680х1050, и ниже 19 кадров не опускается странно, но я тестил комп (кор2дую е8400, 4 гиг оперативы, печ260, винда ХР) 1660х900 и в игре был тормоз жуткий (9 кадров среднее значенее в бенче), а в гта (на самых самых самых низких настройках и разрешение моника) мой комп просто отказывается плавно выдавать картину. объясните мне в чем такой прогрес производительности (в мафии)? ведь моя конфигурация хуже того компа на 20-30(35)%
Востаннє редагувалось 27.08.2011 20:20 користувачем -RAY-, всього редагувалось 1 раз.
-
bonya
Member
-RAY-
значить з другим конфігом є якісь проблеми.
Ну і менше 35-40 фпс імхо не комфортно, є сенс понижати налаштування.
значить з другим конфігом є якісь проблеми.
Ну і менше 35-40 фпс імхо не комфортно, є сенс понижати налаштування.