Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
pelia
Member

Повідомлення

shatun: 18.04.2024 16:28 Естонію
старі анекдоти не просто так з'явились же :rotate:
Oakenfold
Junior

Повідомлення

На Укрпочте что-то поменялось, почти все посылки зависли на таможне с разной стоимостью, теперь спустя 10 дней требуют подтверждения стоимости.
shatun
Member

Повідомлення

Oakenfold: 18.04.2024 16:53 На Укрпочте что-то поменялось, почти все посылки зависли на таможне с разной стоимостью, теперь спустя 10 дней требуют подтверждения стоимости.
Так а Укрпошта до чого? Таможня ж чудить? До речі - яким чином їм доводити вартість товару? Скріншотом на Алі з своїх ордерів?
Чи може їм письмову довідку від китайця? Прибацані... :puke:
Oakenfold
Junior

Повідомлення

shatun: 18.04.2024 16:59
Oakenfold: 18.04.2024 16:53 На Укрпочте что-то поменялось, почти все посылки зависли на таможне с разной стоимостью, теперь спустя 10 дней требуют подтверждения стоимости.
Так а Укрпошта до чого? Таможня ж чудить? До речі - яким чином їм доводити вартість товару? Скріншотом на Алі з своїх ордерів?
На почту Укрпочты я отправлял скриншоты заказов с Али, утром отравил и вечером уже выехало с таможни.
WalkMan
Member

Повідомлення

Oakenfold
так, із сьогоднішнього дня нові правила
jumanji
Member

Повідомлення

Что еще поменялось, государству нужны деньги потому трусить будут каждую посылку. :gigi:
Oakenfold
Junior

Повідомлення

Oakenfold: 18.04.2024 17:31
shatun: 18.04.2024 16:59
На почту Укрпочты я отправлял скриншоты заказов с Али, утром отравил и вечером уже выехало с таможни.
Продолжение истории, несмотря на отправленные скриншоты они все равно насчитали пошлину и на Укрпочте требуют оплатить.
Vetalcode
Member

Повідомлення

Oakenfold
Какой тип товара? Телефоны?
Oakenfold
Junior

Повідомлення

Vetalcode: 19.04.2024 10:57 Oakenfold
Какой тип товара? Телефоны?
Оперативка.

Посмотрел квитанцию, они две посылки объединили в одну и получилось превышение лимита.
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Вітаю, не можу нічого замовити з алі, на етапі оплати видає помилку To protect the security of your account, your request can't be processed at this time, застосунок в телефоні/браузер на компі, впн, не впн - нічого не допомагає взагалі. Можливо в когось є дієвий спосіб перемогти це?
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

noth1ng_matters
спробувати іншу карту
якщо то саме , - зробити новий аккаунт
Crong
Member

Повідомлення

noth1ng_matters
11-14 квітня автоматично закривало всі нові замовлення з таким повідомленням, 15 квітня почало пропускати. Якщо не горить, спробуйте почекати декілька днів.
Your order has been closed for security reasons. Check order detail page for more information.

Ваше замовлення закрито з міркувань безпеки. Перегляньте сторінку з деталями замовлення для отримання додаткової інформації.
This order has been closed because you've used the same coupon/code or purchased the same discounted item under a different registered account. This is in violation of AliExpress transaction regulations. Please order again without a previously used coupon/code or discounted item.

Це замовлення закрито, оскільки ви використали той самий купон/код або придбали той самий товар зі знижкою в іншому зареєстрованому обліковому записі. Це є порушенням правил транзакцій AliExpress. Будь ласка, замовте ще раз без раніше використаного купона/коду або товару зі знижкою.
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

В мене саме свіжий акаунт з "новою" картою, бо старим користувався аж році у 20му, він підв'язаний до мейл ру, доступу вже не маю тому що через користування впн скриньку заблокували, спілкуватися з російською тех підтримкою звісно ніякого бажання не маю. До старого акаунта навіть телефон не був підключений. Тобто мій новий акаунт дійсно новий якщо дивитись зі сторони аліка - нова платіжна картка та номер телефону.
daesz
Member

Повідомлення

Хто-небудь коли-небудь зустрічав трек номери ось такого формату? CNG************** (14 цифр після букв)
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

noth1ng_matters
Спробувати з іншого провайдера
Впн не варто з алі юзати - заблокують чи заморозять акк
Crong
Member

Повідомлення

Ну от, прилетів знову лист радості. Не дають використати чесно зароблений купон, який завтра згорить. :censoured:
Your order has been closed for security reasons. Check order detail page for more information.

Ваше замовлення закрито з міркувань безпеки. Перегляньте сторінку з деталями замовлення для отримання додаткової інформації.
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Alex_Lviv знову ж таки сидів на роботі вдень тицяв, вдома інший провайдер - нічого не міняється.
Хоча бачу що я не один такий, ну добре що я просто заради тесту хочу шнурок зарядний придбати всього-навсього, а ось у травні в планах сотню-дві доларів витратити і якщо буда така ж фігня то я навіть не знаю що робити.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

noth1ng_matters
Прогортайте тут приблизно на 1 грудня, коменти
Ймовірно баги пов'язані з написаним раніше

Є можливість увійти з іншої країни, когось попросити? Тільки не з ВПН
Dark Knight
Member

Повідомлення

noth1ng_matters
а шо в тебе за карта? privat unversal? чи якийсь монобанк?
перевір ліміти по картці на інтернет покупки, в додатку приват24.

і де помилка - на ПК, на телефоні, на планшеті ? перевір різні девайси зі своїім акаунтом.

daesz
ну так казали, шо наче - CNG** - це Нова пошта.

в мене були 2 трекінга з таким номером, АЛЕ - через 2-4 дні змінилися чудом на SK/RK - і стала Укрпошта/ чи перехватила.
тому я так на собі і не дізнався, чи то дійсно НП чи ні :spy:
да і УП наче норм, у нас на віділенні 4 вікошка на видачу, і скрізь сидять молоді дівки та хлопчики - швидко розуміють та швидко шукають твою посилку.
1 бабця бачив наче і сидить - але рідко. Дорогу молодим :D
і ввечері завжди вистачає лидей - мабуть з Алі стало дуже багато дрібнощі замовляти, а не кормити "розетку".
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Dark Knight карти пумб та приват, лімітів ніяких нема оскільки ж не перший день користуюся. Помилка на айфоні, на планшеті з андроідом, з двох компів та двох провайдерів. Вже зрозумів що це систематична проблема, оскільки і тут люди жаліються і на тому ж редіті багато англомовних тем з цією ж проблемою.
Відповісти