lostsoulforever: ↑
18.04.2024 00:57
creater_ua: ↑
18.04.2024 00:51
Я не кажу щоб прибрати FHD тести, Ви не уважні. Треба враховувати потребу тих, хто збирає ТОП конфігурацію на базі цього процесора і показати їм що їх чекає і а FHD і в 4К. Бо визначати процесора лише і тільки за FHD це трохи як маніпуляція що до практичного користування і маркетинг
Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Ви не розумієте яку роль виконує CPU у всього процесі відображення гри і як вони тестуються. Нам потрібно визначити чисту продуктивність CPU для 1х1 порівняння між собою, в цьому випадку все інше залізо повинно бути енвайрментом яке ніяк не впливати (ботлнек) на результат.
4к і 8к це тестування відеокарти як вам вище сказали.
А я бачу ви дуже впертий. Обожнюю людей з синдромом данінга крюгера.
Ви бачу абсолютно не розумієте про що я. І своє нерозмуіння висвітлюєте ніби то через мою впертість і моє нерозуміння, некомпетентність. Це примітив. Хоч Вам і обожнювати себе ніхто ж не забороняв
. Все я добре знаю як тестують процесори, що таке "ботлнек", вплив кешу, архітектура, і т.д. (мій перший комп був ZX Spectrum), які умови потрібні щоб "проявити" максимум різниці. АЛЕ. Купа людей вибирає процесор для 4080+ картки, до прикладу, в них є ОЛЕД ТВ, ну чи монітор, 4К120Гц. Вони хочуть порівняння процесорів в тому числі і 7800x3D і їхня проблема не задовільняється. ПО Вашому буде однакова кількість ФПС, а ось і ні (інакше я б не піднімав це питання), наприклад 5700Х, 7500Ф і 7800х3Д при 4К будуть давати різні результати. Очь саме це і хочиться побачити в ДОПОВНЕННЯ до тих тестів що вже є. Саме в ДОПОВНЕННЯ. І тоді інформативність статті буде на вищому рівні. Буде висвітлена і практична сторона для користувача, бо це саме ІГРОВИЙ процесор і для збірок, в яких буде 4К більше ніж ФШД. Це просто факт. Ну просто я вже незнаю як ще Вам пояснити. Ваша позиція, що полягає в ЗАБОРОНІ тестів в 4К, а також висміюванні тих, хто хотів би бачити це в доповнення - просто абсурдна, адже результат ФПС все таки буде відрізнятись, просто в меншій мірі чим ФШД, і саме в якій мірі і є бажання бачити СПОЖИВАЧАМ. Але ні ні ні, пан забороняє бачити цю різницю, треба "чистота" тестування.