SergN
залиште в спокої старі монітори)
Останні статті і огляди
Новини
Пожелания и критика конференции
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
-
daesz
Member
Не впевнений чи баг, чи фіча - але чому я продовжую отримувати сповіщення що хтось із мого чорного списку мене процитував? Помоєму роль чорного списку якраз в протилежному, ні?
Не впенвнеий чи це корекна тема, якщо ні - то направте куди це запостити, щоб хтось із адміністрації прочитав.
Не впенвнеий чи це корекна тема, якщо ні - то направте куди це запостити, щоб хтось із адміністрації прочитав.
-
botva
Member
немає форми зворотного зв'язку. хочу змінити нік. підкажіть бдлск куди написати? дякую.
-
deserteagle777
Member
Вітаю , підкаажіть бумласка що робити , при спробі додати медіа видає "Досягнуто максимально допустимий розмір вкладення"
Раніше тут писали що це пов'язано з розміром медіа файлу , проте результат той самий що для медіа 2мб , що для медіа 56кб
Раніше тут писали що це пов'язано з розміром медіа файлу , проте результат той самий що для медіа 2мб , що для медіа 56кб
-
AmigoPhoenix
Member
deserteagle777
Профіль/Панель керування/Керування вкладеннями - видалити лишні файли
-
Wonderboy
Member
AmigoPhoenix
Не все так просто, у мене є файли за 11-13 роки, на них галочку не поставити чомусь
Не все так просто, у мене є файли за 11-13 роки, на них галочку не поставити чомусь
-
acm_fan
HWBOT OC Team
deserteagle777
Заливать картинки на фрихосты, файлы - на гугл диск etc. Линк прикладывать.
https://postimages.org/
Заливать картинки на фрихосты, файлы - на гугл диск etc. Линк прикладывать.
https://postimages.org/
-
deserteagle777
Member
Земний уклінAmigoPhoenix: ↑ 25.06.2024 10:50 deserteagle777
-
12val12
Junior
як вставити у пост картинку ?наприклад *.png 250кб ? без сторонніх хостів
-
Midi-Fighter
Member
Сделайте темную тему форума пожалуйста
-
анти__бот
Member
Добра всім
Шановне товариство пропоную відновити "флудилку"
Шановне товариство пропоную відновити "флудилку"
-
mklm
Member
побажання зняти з мене плашку HWBOT OC team через зміну команди. дякую
-
анти__бот
Member
Moderator
Може все-таки відкриємо нову гілку флуду , я ось думаю в такому руслі, навіщо створювати купу малих гілок наприклад про кофе, спорт, мото техніку ітд. В флудилку прийдуть ті самі люди що і були там і вони вже дуже давно на цьому форумі і на власному досвіді знають які теми не слід чіпати, я розумію що вас і так не вистачає на всю конференцію, але всеодно вважаю що така тема має право на існування в конференції
Я хотів написати вам це в особисті але немає такої функції
Може все-таки відкриємо нову гілку флуду , я ось думаю в такому руслі, навіщо створювати купу малих гілок наприклад про кофе, спорт, мото техніку ітд. В флудилку прийдуть ті самі люди що і були там і вони вже дуже давно на цьому форумі і на власному досвіді знають які теми не слід чіпати, я розумію що вас і так не вистачає на всю конференцію, але всеодно вважаю що така тема має право на існування в конференції
Я хотів написати вам це в особисті але немає такої функції
-
leif
Member
забий. флудилка і іже з нею -анти__бот: ↑ 16.10.2024 19:44Може все-таки відкриємо нову гілку флуду
підтягуйся в обговорення новин і пиши там "інтел, ахахаха, пічка, нове покоління - ну ващє лол. амд красавци. ліза топ. куртка жадний. залізо дороге. маркетологи дурять. олед вигорає."
ну ти понєл. якщо ще буде треба, звертайся, я накидаю побрацкі прикладів постів, щоб плюсіків нафармити. весело ващє.