Останні статті і огляди
Новини
Від відеокарт до штучного інтелекту: історія компанії NVIDIA
-
Scoffer
Member
Пропоную обговорити Від відеокарт до штучного інтелекту: історія компанії NVIDIA
Перша відяха прогоріла оскільки була несумісна приблизно ні з чим, друга ні риба ні м'ясо, і лише третя куди не йшло, але на рекламу її через 5 років після започаткування стартапу бабло ще було, не кажучи про виготовлення.
Як казав Коломойський, "я можу розказати звідки я взяв кожен свій мільйон окрім першого"
Перша відяха прогоріла оскільки була несумісна приблизно ні з чим, друга ні риба ні м'ясо, і лише третя куди не йшло, але на рекламу її через 5 років після започаткування стартапу бабло ще було, не кажучи про виготовлення.
Як казав Коломойський, "я можу розказати звідки я взяв кожен свій мільйон окрім першого"
-
lostsoulforever
Member
Предлагаю обсудить Від відеокарт до штучного інтелекту: історія компанії NVIDIA
чудова стаття, одобряю
чудова стаття, одобряю
-
KimRomik
Member
ну це пояснює всю історію одним словомПереглянувши латинські слова із цим сполученням літер, засновники обрали invidia («заздрість»)
-
Extra
Member
Як раз друга (Riva 128) вже була дуже навіть нічого. Та і в статті кажуть про те саме:Scoffer: ↑ 12.04.2024 15:53 друга ні риба ні м'ясо
Саме вона нанесла потужний удар по Вудє. І коштувала, якщо не помиляюсь, менше 60 баксів (тоді як Вуда коштувала 2-3 сотні).Але цей пристрій виявився досить успішним, за чотири місяці було продано близько мільйона відеокарт, що врятувало Nvidia та забезпечило фінансами для подальших розробок.
-
Scoffer
Member
Extra
A Riva 128 і є третьою, а не другою. Перед нею були NV1 i NV2. Так, NV2 не пішла в серію, але ж час і ресурси стартапа зайняла. Riva 128 це аж 97 рік, через чотири роки після створення компанії.
A Riva 128 і є третьою, а не другою. Перед нею були NV1 i NV2. Так, NV2 не пішла в серію, але ж час і ресурси стартапа зайняла. Riva 128 це аж 97 рік, через чотири роки після створення компанії.
-
Геральт
Member
О так, історія компанії дуже давня і цікава
NVIDIA Drivers Sacrificing Crysis Quality for Performance
Хочеш мати кращу якість? Перейменуй exe-ник гри.
А зараз ще й мило подають як перевагу
NVIDIA Drivers Sacrificing Crysis Quality for Performance
Хочеш мати кращу якість? Перейменуй exe-ник гри.
А зараз ще й мило подають як перевагу
-
Scoffer
Member
Геральт
Інтел з амд точно так само роблять. А як по-твоєму має проводитись так звана "оптимізація драйвера під гру"? Ще й в день релізу, максимум через пару. Це тупо набір налаштувань, котрі переписують внутрішньоігрові шоб піпл міг все вправо крутнути.
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
А з часом набір пресетів для старих ігр і відях випилюється щоб вивільнити місце для нових, і людь сприймає це як: "рятуйте, іроди відеокарту душать !!!!1"
Інтел з амд точно так само роблять. А як по-твоєму має проводитись так звана "оптимізація драйвера під гру"? Ще й в день релізу, максимум через пару. Це тупо набір налаштувань, котрі переписують внутрішньоігрові шоб піпл міг все вправо крутнути.
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
А з часом набір пресетів для старих ігр і відях випилюється щоб вивільнити місце для нових, і людь сприймає це як: "рятуйте, іроди відеокарту душать !!!!1"
-
Геральт
Member
Scoffer
Свята АМД таким не займається
Бо ж всім відомо, що АМД з кожним роком стає все краще, в тому числі і в старих забавках. Як вино. ©
Свята АМД таким не займається
Бо ж всім відомо, що АМД з кожним роком стає все краще, в тому числі і в старих забавках. Як вино. ©
-
zaqik
Member
То чувство, когда у Riva TNT2 и RTX4060 одинаковая шина (не, не так: ши-ы-ы-ы-ы-ына)
Скоро столько будет стоить RTX9060, а единственный TITAN, который ты сможешь себе позволить - поллитровый, от Черниговской пивоварни
TITAN V, але вона вийшла обмеженим тиражем і мала неймовірний цінник у 3000 доларів.
Скоро столько будет стоить RTX9060, а единственный TITAN, который ты сможешь себе позволить - поллитровый, от Черниговской пивоварни
Востаннє редагувалось 13.04.2024 12:30 користувачем zaqik, всього редагувалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
Геральт
АМД слоупок, і робить те ж саме, але з затримкою
АМД слоупок, і робить те ж саме, але з затримкою
-
n+gibat[]r
Member
Хорошая статья, понравилась! Из минусов у NVIDIA только отсутствие конкуренции, тогда мы бы имели конкурентные цены на них, а не "жри что дают по цене которую мы установим".
Все ещё надеюсь что AMD повторит тот же рывок, как и с процессорами, когда процессоры Ryzen покончили с десятилетней гегемонией Intel когда Intel кормили весь потребительский сегмент 2-4 ядерными процессорами с +5% увеличения производительности в каждом новом поколении.
Все ещё надеюсь что AMD повторит тот же рывок, как и с процессорами, когда процессоры Ryzen покончили с десятилетней гегемонией Intel когда Intel кормили весь потребительский сегмент 2-4 ядерными процессорами с +5% увеличения производительности в каждом новом поколении.
-
_VM_
Member
Дякую за круту статтю!
Треба було ще в часи 7600GT переходити на зелену сторону, а не морочити голову з купівлею ATI HIS 1800GTO, перепрошивкою її в 1800XL - а на виході все рівно мати нижчу продуктивність, ніж 7600GT ))
Треба було ще в часи 7600GT переходити на зелену сторону, а не морочити голову з купівлею ATI HIS 1800GTO, перепрошивкою її в 1800XL - а на виході все рівно мати нижчу продуктивність, ніж 7600GT ))
-
voldemarcik
Member
Дякую за чудовий огляд
-
Melki
Member
Riva TNT2 от AOpen у меня была, даже разгонял её, потом поменял её на GeForce 2 MX 400 кажется, чтобы в NFS Underground гонять...
эх времена были, радовались, графика была которой раньше никогда не видел...
эх времена были, радовались, графика была которой раньше никогда не видел...
-
moto
Member
Поддерживаю на счет графики, к примеру первый Crysis начинал проходить на NV7300GS, заканчивал на NV8600GT, так графика там и по сей день выглядит лучше многих сегодняшних ААА проектов, и железо соответствовало той графике +/-, а сейчас одно мыло... , но только требования к железу такие что раньше с такой вычислительной мощностью можно было обсчитывать симуляцию полета спутников по орбите!Melki: ↑ 20.04.2024 18:57 эх времена были, радовались, графика была которой раньше никогда не видел...
-
VovaII
Member
Де тут лайки ставить?? Третє десятиліття двадцятьпершого сторіччя йде.
-
avuremybe
Member
Scoffer: ↑ 12.04.2024 15:53Як казав Коломойський, "я можу розказати звідки я взяв кожен свій мільйон окрім першого"
Це Джон Рокфеллер казав
-
nochnik89
Member
Melki
это потому что Вы были молодым. Я тоже вспоминаю радость от покупки 8600гт на замену радеона 9600
вот там реально революция была
это потому что Вы были молодым. Я тоже вспоминаю радость от покупки 8600гт на замену радеона 9600
вот там реально революция была
-
mavrsmart
Member
Сама безглузда моя покупка - дві карти 9600GSO, одна для 3D, друга для PhisX. Через тиждень другу зливав, так як фізікс був ні риба ні м'ясо