Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

SERGBILL: 04.04.2024 18:33m50x, помітно кращі.
Дякую, але я вже придбав амбушюри у людини на форумі. Все-таки баєри ну просто надзвичайно комфортні і мої вуха звикли до їх звучання, тому залишуся поки що на баєрах.
Radio Bay
Member

Повідомлення

SERGBILL: 04.04.2024 13:45Китайські бувають відмінної якості
Для того, щоб це дізнатися потрібно самому спробувати і в амбухах важлива не тільки якість матеріалу, а й вплив на звук. 2 разу купував не орігінал, один раз чудові на дотик китайські - обидва рази викинуті гроші, викинув, потім купував оригінал, з чудовими китайськими різнокольоровими на Hifiman HE-560 повернув орігінальні в зад
artko
Member

Повідомлення

Kirakishou: 04.04.2024 13:12 Питання, де ви купуєте розхідники? Взагалі, варто купувати оригінальні амбушюри за 25 євро чи можна купити копію з Китаю за 10? І чи варто взагалі ремонтувати їх?
я до своєї репліки dt770 брав велюрові на олх, м'які, вуха не потіють :) непогане враження.
Radio Bay
Member

Повідомлення

artko: 04.04.2024 22:59я до своєї репліки dt770
Репліка Баєрів?
Kirakishou
Member

Повідомлення

artko: 04.04.2024 22:59я до своєї репліки dt770 брав велюрові на олх, м'які, вуха не потіють :) непогане враження.
Щиро дякую Вам за відгук, мені написав форумчанин з пропозицією і я на неї погодився, він вже відправив мені комплект амбушюр та наголів’я. Дуже дякую панове за ваші відгуки та пропозиції.
Я власне і обрав баєри за їх ремонтопридатність.
artko
Member

Повідомлення

Radio Bay: 04.04.2024 23:16
artko: 04.04.2024 22:59я до своєї репліки dt770
Репліка Баєрів?
superlux hd-660. форма, амбушюри і т.п. - підозріло байери dt770 нагадують
Radio Bay
Member

Повідомлення

artko: 04.04.2024 23:17superlux hd-660. форма, амбушюри
Там же амбухи кожзам, а баєри - велюр, а так дізайн звідти трохи підрізали, але звук 100% в них різний
Звук кожзам - велюр повинен змінитися, але може той й на найкраще :)
Podyrio
Member

Повідомлення

Kirakishou: 04.04.2024 14:01Але у баєрів мені звук не подобається, мені не вистачає середніх частот, котрі відповідають за голос
Це вже вам планари треба дивитись, зазвичай середина на них грає ідеально.
artko
Member

Повідомлення

Radio Bay: 04.04.2024 23:41
artko: 04.04.2024 23:17superlux hd-660. форма, амбушюри
Там же амбухи кожзам, а баєри - велюр, а так дізайн звідти трохи підрізали, але звук 100% в них різний
Звук кожзам - велюр повинен змінитися, але може той й на найкраще :)
так одразу на велюр замінив. я мав на увазі, що форма самих амбушюр така сама, підходять віб байерів.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Podyrio: 04.04.2024 23:47Це вже вам планари треба дивитись, зазвичай середина на них грає ідеально.
У мене колись були Philips shp2700/00, якби вони зараз були у продажу, я б придбав 10 штук про запас. Для мене то був просто ідеальний звук і комфорт.
FxBoy
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.04.2024 00:20
Podyrio: 04.04.2024 23:47Це вже вам планари треба дивитись, зазвичай середина на них грає ідеально.
У мене колись були Philips shp2700/00, якби вони зараз були у продажу, я б придбав 10 штук про запас. Для мене то був просто ідеальний звук і комфорт.
Спробуйте послухати Philips SHP9500
Kirakishou
Member

Повідомлення

FxBoy: 05.04.2024 20:09Спробуйте послухати Philips SHP9500
Так, мені вже рекомендували цю модель, коли я обирав нові навушники. Але я зупинився на баєрах 770 із-за їх ремонтопридатності та комфорту. Поки вони не остаточно не поламаються, я міняти їх не буду. А ще там була якась історія, що Philips SHP9500 приходили з браком, бо велику партію цих навушників неправильно зберігати і у них окислювався провід. Щось таке пригадується, якщо нічого не путаю.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.04.2024 20:25Поки вони не остаточно не поламаються, я міняти їх не буду
Це дуже дуракостійкі навушники :)
Nedis
Member

Повідомлення

Підкажіть, а як щодо затримки звуку у Anker Q30? Я просто про це ще подумав, що затримка може не дозволяти щось динамічне грати. Чи для цього тільки геймерські навушники з адаптером?
lewerlin
Member

Повідомлення

Nedis: 06.04.2024 00:41Чи для цього тільки геймерські навушники з адаптером?
Не зовсім.
На ринку масово присутні два види бездроту - БТ і радіоканал(2.4 Ггц). Останній без видимих затримок. Фільтруєте на хотлайні без дріт по типу підключення "радіоканал" і дивитесь.
Nedis
Member

Повідомлення

lewerlin: 06.04.2024 07:42
Nedis: 06.04.2024 00:41Чи для цього тільки геймерські навушники з адаптером?
Не зовсім.
На ринку масово присутні два види бездроту - БТ і радіоканал(2.4 Ггц). Останній без видимих затримок. Фільтруєте на хотлайні без дріт по типу підключення "радіоканал" і дивитесь.
Дякую!
Kirakishou
Member

Повідомлення

Приїхали мені амбушюри до Beyerdynamic DT 770. Я здивований тим, як нові амбушюри впливають на звучання. Знову з’явилося фірмове баєрдинамівське сичання. Я вже було подумав, що мої вуха просто адаптувалися до того сичання, типу втратилася гострота слуху чи щось таке. Але ні, з новими амбушюрами вони знову сичать. Я в захваті. Ну і навушники знову мають вигляд як щойно з магазину. Дуже вдала модель в плані ремонтопридатності. Власне, тому їх і купував.
akr
Member

Повідомлення

Хтось пробував inzone h9, чого вони такі дорогі?
Бачив що h7 теж саме без шумки тільки, але з h5 порівняння не знайшов
M1Z0
Member

Повідомлення

Довго обирав навушники і вирішив спробувати ATH-M50xBT2. Але в різних магазинах дуже різна ціна - від 7 до 11 тисяч. Хотів спитати - за 7 може бути підробка? Чи це просто різниця між сірими і офіційними навушниками?
lewerlin
Member

Повідомлення

M1Z0: 08.04.2024 09:06Хотів спитати - за 7 може бути підробка? Чи це просто різниця між сірими і офіційними навушниками?
Скоріш різниця між менш і більш офігілими баригами. 7к+ - їх ціна. За 11 вже є цікавіші варіанти.
Відповісти