Дякую, але я вже придбав амбушюри у людини на форумі. Все-таки баєри ну просто надзвичайно комфортні і мої вуха звикли до їх звучання, тому залишуся поки що на баєрах.SERGBILL: ↑ 04.04.2024 18:33m50x, помітно кращі.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
Kirakishou
Member
-
Radio Bay
Member
Для того, щоб це дізнатися потрібно самому спробувати і в амбухах важлива не тільки якість матеріалу, а й вплив на звук. 2 разу купував не орігінал, один раз чудові на дотик китайські - обидва рази викинуті гроші, викинув, потім купував оригінал, з чудовими китайськими різнокольоровими на Hifiman HE-560 повернув орігінальні в задSERGBILL: ↑ 04.04.2024 13:45Китайські бувають відмінної якості
-
artko
Member
я до своєї репліки dt770 брав велюрові на олх, м'які, вуха не потіють непогане враження.Kirakishou: ↑ 04.04.2024 13:12 Питання, де ви купуєте розхідники? Взагалі, варто купувати оригінальні амбушюри за 25 євро чи можна купити копію з Китаю за 10? І чи варто взагалі ремонтувати їх?
-
Radio Bay
Member
Репліка Баєрів?artko: ↑ 04.04.2024 22:59я до своєї репліки dt770
-
Kirakishou
Member
Щиро дякую Вам за відгук, мені написав форумчанин з пропозицією і я на неї погодився, він вже відправив мені комплект амбушюр та наголів’я. Дуже дякую панове за ваші відгуки та пропозиції.artko: ↑ 04.04.2024 22:59я до своєї репліки dt770 брав велюрові на олх, м'які, вуха не потіють непогане враження.
Я власне і обрав баєри за їх ремонтопридатність.
-
artko
Member
superlux hd-660. форма, амбушюри і т.п. - підозріло байери dt770 нагадують
-
Radio Bay
Member
Там же амбухи кожзам, а баєри - велюр, а так дізайн звідти трохи підрізали, але звук 100% в них різнийartko: ↑ 04.04.2024 23:17superlux hd-660. форма, амбушюри
Звук кожзам - велюр повинен змінитися, але може той й на найкраще
-
Podyrio
Member
Це вже вам планари треба дивитись, зазвичай середина на них грає ідеально.Kirakishou: ↑ 04.04.2024 14:01Але у баєрів мені звук не подобається, мені не вистачає середніх частот, котрі відповідають за голос
-
artko
Member
так одразу на велюр замінив. я мав на увазі, що форма самих амбушюр така сама, підходять віб байерів.Radio Bay: ↑ 04.04.2024 23:41Там же амбухи кожзам, а баєри - велюр, а так дізайн звідти трохи підрізали, але звук 100% в них різнийartko: ↑ 04.04.2024 23:17superlux hd-660. форма, амбушюри
Звук кожзам - велюр повинен змінитися, але може той й на найкраще
-
Kirakishou
Member
У мене колись були Philips shp2700/00, якби вони зараз були у продажу, я б придбав 10 штук про запас. Для мене то був просто ідеальний звук і комфорт.Podyrio: ↑ 04.04.2024 23:47Це вже вам планари треба дивитись, зазвичай середина на них грає ідеально.
-
FxBoy
Member
Спробуйте послухати Philips SHP9500Kirakishou: ↑ 05.04.2024 00:20У мене колись були Philips shp2700/00, якби вони зараз були у продажу, я б придбав 10 штук про запас. Для мене то був просто ідеальний звук і комфорт.Podyrio: ↑ 04.04.2024 23:47Це вже вам планари треба дивитись, зазвичай середина на них грає ідеально.
-
Kirakishou
Member
Так, мені вже рекомендували цю модель, коли я обирав нові навушники. Але я зупинився на баєрах 770 із-за їх ремонтопридатності та комфорту. Поки вони не остаточно не поламаються, я міняти їх не буду. А ще там була якась історія, що Philips SHP9500 приходили з браком, бо велику партію цих навушників неправильно зберігати і у них окислювався провід. Щось таке пригадується, якщо нічого не путаю.FxBoy: ↑ 05.04.2024 20:09Спробуйте послухати Philips SHP9500
-
Radio Bay
Member
Це дуже дуракостійкі навушникиKirakishou: ↑ 05.04.2024 20:25Поки вони не остаточно не поламаються, я міняти їх не буду
-
Nedis
Member
Підкажіть, а як щодо затримки звуку у Anker Q30? Я просто про це ще подумав, що затримка може не дозволяти щось динамічне грати. Чи для цього тільки геймерські навушники з адаптером?
-
lewerlin
Member
Не зовсім.Nedis: ↑ 06.04.2024 00:41Чи для цього тільки геймерські навушники з адаптером?
На ринку масово присутні два види бездроту - БТ і радіоканал(2.4 Ггц). Останній без видимих затримок. Фільтруєте на хотлайні без дріт по типу підключення "радіоканал" і дивитесь.
-
Nedis
Member
Дякую!lewerlin: ↑ 06.04.2024 07:42Не зовсім.Nedis: ↑ 06.04.2024 00:41Чи для цього тільки геймерські навушники з адаптером?
На ринку масово присутні два види бездроту - БТ і радіоканал(2.4 Ггц). Останній без видимих затримок. Фільтруєте на хотлайні без дріт по типу підключення "радіоканал" і дивитесь.
-
Kirakishou
Member
Приїхали мені амбушюри до Beyerdynamic DT 770. Я здивований тим, як нові амбушюри впливають на звучання. Знову з’явилося фірмове баєрдинамівське сичання. Я вже було подумав, що мої вуха просто адаптувалися до того сичання, типу втратилася гострота слуху чи щось таке. Але ні, з новими амбушюрами вони знову сичать. Я в захваті. Ну і навушники знову мають вигляд як щойно з магазину. Дуже вдала модель в плані ремонтопридатності. Власне, тому їх і купував.
-
akr
Member
Хтось пробував inzone h9, чого вони такі дорогі?
Бачив що h7 теж саме без шумки тільки, але з h5 порівняння не знайшов
Бачив що h7 теж саме без шумки тільки, але з h5 порівняння не знайшов
-
M1Z0
Member
Довго обирав навушники і вирішив спробувати ATH-M50xBT2. Але в різних магазинах дуже різна ціна - від 7 до 11 тисяч. Хотів спитати - за 7 може бути підробка? Чи це просто різниця між сірими і офіційними навушниками?
-
lewerlin
Member
Скоріш різниця між менш і більш офігілими баригами. 7к+ - їх ціна. За 11 вже є цікавіші варіанти.M1Z0: ↑ 08.04.2024 09:06Хотів спитати - за 7 може бути підробка? Чи це просто різниця між сірими і офіційними навушниками?